Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ај види дека таа е мојата...што си поставил линк до мојот пост. :smir:
Btw: Редно е една мега понуда до Агуеро...:toe:
Да де, му кажав дека ти ја имаш објавено информацијата уште во 16.37 часот:smir:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.731
Незнам дали се правите сите слепи или стварно не ги читате информациите за другите тимови...ко прво Давид Виља е пред потпишување за Барселона,ко второ Агуеро изјави дека останува во Атлетико ни клубот не сака да го даде (би го дал само за понуда над 60милиони) ко трето Ферги има гордост и откако Роналдо и Бензема отидоа сигурно нема да оди да купува еден од играчите за клупа на Реал.

Fergie set to sign Charlton Athletic Defender

п.с Мајкл Овен :pos: :pos: :pos: На SkySports betting па стаиле 4/9 дека ќе дојде во Јунајтед.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Незнам дали се правите сите слепи или стварно не ги читате информациите за другите тимови...ко прво Давид Виља е пред потпишување за Барселона,ко второ Агуеро изјави дека останува во Атлетико ни клубот не сака да го даде (би го дал само за понуда над 60милиони) ко трето Ферги има гордост и откако Роналдо и Бензема отидоа сигурно нема да оди да купува еден од играчите за клупа на Реал.

Виља се согласувам дека дефинитивно нема да замине од шпанија, е сега за агуеро не сум баш сигурен дека со вистинска понуда нема да дојде ама генерално гледано сум песимист за неговиот трансфер кај нас. Сепак мислам дека во краен случај ни остануваат Луис Фабиано и Хунтелар, кој ако би бирал јас лично би го избрал Хунтелар. Сега за сега ситуацијата не е розова ама верувам дека на крајот Јунајтед ќе направи вистински потег и ќе донесе некој квалитетен напаѓач :toe:

N

navivacka

Гостин
Eпа нормално,знаат како да привлечат некој играч во клубот а не како нашите да чекат да ни го драпнат некој од преку нос:tapp:незнам што Ферги чека,сите врвни играчи ги зедоа а тој си џвака мастика и на крај од тоа чекање ке останеме со Валенсија само...така не бива,мора уште едно засилување,гледам Реал сега и Силва го сакат(како што прочитав)а и ние бевме заинтересирани за него.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Eпа нормално,знаат како да привлечат некој играч во клубот а не како нашите да чекат да ни го драпнат некој од преку нос:tapp:незнам што Ферги чека,сите врвни играчи ги зедоа а тој си џвака мастика и на крај од тоа чекање ке останеме со Валенсија само...така не бива,мора уште едно засилување,гледам Реал сега и Силва го сакат(како што прочитав)а и ние бевме заинтересирани за него.
Пишавме погоре кои се причините зошто играчите не доаѓаат во Англија, Бензема не ни го зедоа, не ни беше наш, самиот тој одлучи да игра за нив и готово.
Општо фудбалерите одат повеќе во Шпанија и Италија каде климата е потопла и се повеќе платени(особено Шпанија, плус помалку данок од заработка им плаќаата на државата).
Значи не е до нашето раководство или раководствата на другите клубови од Англија. Кажи која екипа од ПЛ се појача екстремно?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.731
Незнам дали се правите сите слепи или стварно не ги читате информациите за другите тимови...ко прво Давид Виља е пред потпишување за Барселона,ко второ Агуеро изјави дека останува во Атлетико ни клубот не сака да го даде (би го дал само за понуда над 60милиони) ко трето Ферги има гордост и откако Роналдо и Бензема отидоа сигурно нема да оди да купува еден од играчите за клупа на Реал
Виља се согласувам дека дефинитивно нема да замине од шпанија, е сега за агуеро не сум баш сигурен дека со вистинска понуда нема да дојде ама генерално гледано сум песимист за неговиот трансфер кај нас. Сепак мислам дека во краен случај ни остануваат Луис Фабиано и Хунтелар, кој ако би бирал јас лично би го избрал Хунтелар. Сега за сега ситуацијата не е розова ама верувам дека на крајот Јунајтед ќе направи вистински потег и ќе донесе некој квалитетен напаѓач :toe:[/QUOTE]

Иначе за играчите од клупа на Реал мислев за Хунтелар :helou:

Луис Фабиано според мене е сезонски играч,не ме импресионираше на купов шо помина,повеќето голови ги даде благодарение на средината.Таков играч имаме,Бербатов.Стварно ама баш стварно незнам кое име би можело да дојде во Јунајтед и да блесне најмногу што може.

Значи не е до нашето раководство или раководствата на другите клубови од Англија. Кажи која екипа од ПЛ се појача екстремно?
Сити?Ето,Санта Круз,Тевез малце се?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Нека се кали детето:smir:

Луис Фабиано според мене е сезонски играч,не ме импресионираше на купов шо помина,повеќето голови ги даде благодарение на средината.Таков играч имаме,Бербатов.Стварно ама баш стварно незнам кое име би можело да дојде во Јунајтед и да блесне најмногу што може.
Финтата кај нас е да донесиме играч кој не се очекува да направи нешто и да блесне, тоа е политиката:smir:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653

Јасно дека знам на што мислеше ама мислам дека Ферги во крајна нужда ќе се сврти по него ако изрази желба за заминување од Реал

В

Вори

Гостин

Сити?Ето,Санта Круз,Тевез малце се?
Ето и Тевез не се официјално играчи нивни,и овој првиов веројатно ќе остане во тимот кај што игра...Санта Круз ако го сметаш за јако засилување...:nenene:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.731
Јасно дека знам на што мислеше ама мислам дека Ферги во крајна нужда ќе се сврти по него ако изрази желба за заминување од Реал
Слушај ми го зборот,нема шанса Ферги да се сврти кон Хунтелар.Има изјавено 2-3 пати дека го мрази Реал и токму поради тоа и неговото достоинство нема да го купи Хунтелар.

Финтата кај нас е да донесиме играч кој не се очекува да направи нешто и да блесне, тоа е политиката:smir:
Не мислиш дека е многу ризично такво нешто?Да очекуваме од анонимус да го води тимот што ќе ја тепа Барса?

Ето и Тевез не се официјално играчи нивни,и овој првиов веројатно ќе остане во тимот кај што игра...Санта Круз ако го сметаш за јако засилување...:nenene:
Тевез е нивни играч од понеделник,Ето најверојатно ќе потпише поради 200.000 евра неделно и + Барса ќе го купуваат Виља.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не мислиш дека е многу ризично такво нешто?Да очекуваме од анонимус да го води тимот што ќе ја тепа Барса?
Не ни очекувам оваа година, ама за 2-3 години можеби:smir:
Барса е машинерија, ние со најјак состав не можевме да парираме, ти сакаш со кое било засилување да им парираме:toe:

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Абе луѓе пишуваме што пишуваме али да признаеме дека Ферги малце го тупи сеа сите од пред нос му ги земаа...Ок е тоа што ако земеме некој млад играч како што го земавме Роналдо ама сепак треба време за да блесне на теренот!!!И ве молам не кажувајте дека САФ имал скриен план:tapp: едноставно треба да фрли малце повеќе парички,а не како што кажа Навивачка само да си кљафта со мастиката:kesa:.
Long Live United и нека ни е со среќа следната сезона:smir:

N

navivacka

Гостин
Пишавме погоре кои се причините зошто играчите не доаѓаат во Англија, Бензема не ни го зедоа, не ни беше наш, самиот тој одлучи да игра за нив и готово.
Општо фудбалерите одат повеќе во Шпанија и Италија каде климата е потопла и се повеќе платени(особено Шпанија, плус помалку данок од заработка им плаќаата на државата).

Гледам дека сте пишале и се согласувам до некаде...сепак ако многу играчи се прилагодувале во Англија зашто и некои кои ги барат "се извлекуваат" со зборење ради климата или сакам да играм во Шпанија...знаеме дека има играчи кои посакуваат да играт во најсилната лига во светот а некои не заради"тие"причини...Секој би сакал нов предизвик а тие таквите изјави ги сметам глупави...климата,семејството, ова она...за другите екипи не ни гледам дали се засилиле искрено не ме ни интересира ама кога имаме пари од продажбата на Кристиано не разбирам зашто не би се потрошиле како што треба...имам зборувано многу пати и искрено сум малку скептична во врска со следнава сезона...Сколс и Гигс се стари,секако дека нема да ги играт сите натпревари,Харго повреден,Парк некогаш му е денот некогаш не,Бербатов не ме импресионира неговата прва сезона(се недевам ке ме демантира)Нани изигра доста очајно...а со Валенсија не можеме само да се задоволиме...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.629
Поени од реакции
6.435
оваа сезона нема шанси да се носиме со барса во ЛШ.ке биде гаволски тешко да освоиме.ке ни остане да станеме најтрофеен клуб во Англија и можеби некој куп.за ЛШ малку ке почекаме :kesa::toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom