Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ми се допага како игра нилмар кога имав на фифа 2008 бесе најдобар 84-85 а другите по 77-78

Ај продолжи да играш ФИФА и не ни требаат вакви стручни мислења... бил добар оти на фифата бил 84-85 :tapp: :nesvest:

rionewkit.jpg

Убав е дресот ако го имаме овој али 43 фунти ми се чини прескапо.Иначе гледајте го Тошиќ шо им напраи на Белорусиве :)))

п.с Ферги на одмор :icon_cool
article-0-0189C3A200000578-750_306x323.jpg

43 фунти е Хелс, ама за тие 43 фунти ќе го носиш цел живот. Имам и јас тренерка од Манчестер оригинал од Англија донесена, 5 години, бојата и е непроменета, а камоли да се смали или нешто друго боже сачувај. Сакам да кажам дека вреди за парите :), само што за жал кај нас тешко да се догураш до оригинал.

Ќе ве замолам да не дискутирате за трансфери без извор од некој медиум, зошто вака до 1 септември може да свртите 1000 играчи и уште 5 теми да се отворат. Нека ми простат пост билдерите.:back:

Извинете вака за офтопикот, но колку се 43 фунти во денари (или евра) ?

Извинете вака за офтопикот, но колку се 43 фунти во денари (или евра) ?

Порано фунтата беше отприлика 100 денари, ама сега е многу падната, последен пат кога видов беше 81 денар.

Едит: 72 денари е, уште паѓа. Па тука некаде е, мојата тренерка беше 55 евра.

Сега пресметав околу 3200 испаѓа,не било толку скапо,али ипак ризично ми е да давам преку нет.Не ми е јасно зашто не оригинални дресови во овие "официјаниве" Nike продавници во Македонија?Све што иам видено до сега е еден дрес од Ливерпул и тоа само во излог стоеше и не бил ни тој за продавање.

Иначе

"To All Those Who Supported me,Thank you.And To All Those Who Hated Me,Thank You Even More." :pos: :pos:
Одсекат ми бил најомилен во неговиве изјави,понашања,бунење со судиите итн. и нема да иаме друг играч барем засега што ќе биде толку контроверзен.Ради тоа ќе ми фали најмногу,заедно со неговите Stepover's.

значи дресот е дефинитивно тој со црната лента...убавини :)

Илија Мусенсон, членот на шведскиот Елфсборг и еден од најталентираните млади ал раунд играчи, е на чекор до потпишување 4 годишен договор со бебињата.

изгледа ферги не планирта да купи нешто екстра.како што гледам се насочува кон млади фудбалери..се поретки се гласините за играчи како рибери,силва,ето,бензема....:kesa:

се поретки се гласините за играчи како рибери,силва,ето,бензема....:kesa:

Има гласини де,али ме мрзи да ги ставам дека се од tribalfootbal.com или goal.com...да не збориме за 24фудбал или такви срања :))).Еве едно само за тебе

Manchester United Ready To Pay €60 Million For Sergio Aguero - Reports

Manchester United are reportedly ready to pay €60 million to sign Sergio Aguero from Atletico Madrid this summer.

The Argentine striker was not in great form last season but is still regarded as one of the best young talents in Europe and United are apparently keen to bring him to Old Trafford.

However, as was reported earlier today, Atletico have stated that they will not be accepting any bids for Aguero or Diego Forlan, so any offer would have to be above his buy-out clause.

Marca reports that since Cristiano Ronaldo is all but gone from Old Trafford, United are ready to spend the €60 million to bring 'Kun' in.​

:vozbud::vozbud::vozbud: конечно со Агуеро да го поврзат Манчестер алелујааааа алелујаа

hels tocna ti e informacijata

дали бензема,дали Агуеро,малку важи...Агуеро е помлад,ама и послаб напаѓач од Карим...се врати ли ферги од одмор?ние тука мислиме кој ќе го наследи бројот 7,а он французинки брка:vozbud:(извенете за ОТ,морав да го кажам :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom