Куманово, кумановци, кумановки

Bloody nemam veze :) ali daj boze :P i daj boze da pustav bez kartu :P

I da ne bide sranje kako u amneziju sto se placa 200 den na onoga "Toni Zen" za citadelu.. ne vredi on tolko :) Skazi 400 den, on 200.. pff

Иване :)мислу дека нема да е повише од 150 ден..кд беше у Тунел Пилева не се ни плаќаше улаз..
Иначе, кој ке иде на свирку јутре у тунел нека напише што, како прошло..добра свирка би требало да биде..
Ја дома ке си остану сас књигу у руке :tapp:

Еј Иване ? Од куде ми га знаеш име ?=Р

Добро, како казеш.. ке видимо =) па дај бозе ако иду у тунел и сас тебе да се виду =Р

Еј Иване ? Од куде ми га знаеш име ?=Р

Добро, како казеш.. ке видимо =) па дај бозе ако иду у тунел и сас тебе да се виду =Р
Малце оф топик...
Знам те пошто летоска у Охрид едн вечер спа сас нас у стан...сас тетовчани ако памтиш:pos:
ај сга он :Иначе ..никој не ми одговори за тој на нагорички што се отворило или ке се отвара..кафана што било порано :)

Хахаа најдесва си се..:pos::helou::nesum::smir:
Само прашују =)

Малце оф топик...
Знам те пошто летоска у Охрид едн вечер спа сас нас у стан...сас тетовчани ако памтиш:pos:
ај сга он :Иначе ..никој не ми одговори за тој на нагорички што се отворило или ке се отвара..кафана што било порано :)

...

Ауу не ме потсеќај зивти све.. =) шала шала, супер беше =Р па која беше ти од тија 3-4 девојчиња ?=)

Само прашују =)

...

Ауу не ме потсеќај зивти све.. =) шала шала, супер беше =Р па која беше ти од тија 3-4 девојчиња ?=)
Пааа....ја беше тај една од тија две што спава у другу собу док ви се гурасте на едн двосед петина ми се ширесмо на два кревета тамо:pos: ако памтиш и тој ..иначе бесмо 6-7 девојчиња..
п.с мислу дека имам едну слику од тебе од стан..некој те сликаја сас мој апарат:pos:

Ало, што се деси сас овуј тему ? дај кажите нешто у пм.. =) ајде куманово..

kumanovo kumanovo vo sreceto
kumanovo kumanovo vo sonceto
so ljubov nese zaborava
za nasha zemja makedonija

btw Ja sam od kumanovo
(tumba i cetiri bandere) heheheheeheh

ЕЕ кд се сету, ја кд искачаше у цитаделу..., хаха :pos2:

Е, а тек на мене кд ми текне кд искачаше у Цитаделу, пред 15-6 године:helou:

Закон беше ноќан живот у Куманово своевремено, доваѓасва људи од Велес, Скопје, Паланку, Свети Николе за да се забављав куде нас. Сга бидна обрнато. Тапа смо.

Не сте тапа, одамна не сум бил, и сакам да одам малце на провод,

Е, а тек на мене кд ми текне кд искачаше у Цитаделу, пред 15-6 године:helou:

Закон беше ноќан живот у Куманово своевремено, доваѓасва људи од Велес, Скопје, Паланку, Свети Николе за да се забављав куде нас. Сга бидна обрнато. Тапа смо.

Хаха, е да исто вика и брат ми :helou:
Не сте тапа, одамна не сум бил, и сакам да одам малце на провод,

На провод :cug: или по девојки :pos:.. :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom