MaRyJaNe-poison
Beauty in Black
- Член од
- 11 септември 2007
- Мислења
- 2.722
- Поени од реакции
- 167
Супер се кумановчани бе :smir:
Хахаа најдесва си се..:helou::nesum::smir:Еј Иване ? Од куде ми га знаеш име ?=Р
Добро, како казеш.. ке видимо =) па дај бозе ако иду у тунел и сас тебе да се виду =Р
Малце оф топик...Еј Иване ? Од куде ми га знаеш име ?=Р
Добро, како казеш.. ке видимо =) па дај бозе ако иду у тунел и сас тебе да се виду =Р
Само прашују =)Хахаа најдесва си се..:helou::nesum::smir:
...Малце оф топик...
Знам те пошто летоска у Охрид едн вечер спа сас нас у стан...сас тетовчани ако памтиш
ај сга он :Иначе ..никој не ми одговори за тој на нагорички што се отворило или ке се отвара..кафана што било порано
Пааа....ја беше тај една од тија две што спава у другу собу док ви се гурасте на едн двосед петина ми се ширесмо на два кревета тамо ако памтиш и тој ..иначе бесмо 6-7 девојчиња..Само прашују =)
...
Ауу не ме потсеќај зивти све.. =) шала шала, супер беше =Р па која беше ти од тија 3-4 девојчиња ?=)
welcome, ама ти си одамна веќ туја:pos2::pos2::pos2::helou:kumanovo kumanovo vo sreceto
kumanovo kumanovo vo sonceto
so ljubov nese zaborava
za nasha zemja makedonija
btw Ja sam od kumanovo
(tumba i cetiri bandere) heheheheeheh
Е, а тек на мене кд ми текне кд искачаше у Цитаделу, пред 15-6 године:helou:ЕЕ кд се сету, ја кд искачаше у цитаделу..., хаха :pos2:
Хаха, е да исто вика и брат ми :helou:Е, а тек на мене кд ми текне кд искачаше у Цитаделу, пред 15-6 године:helou:
Закон беше ноќан живот у Куманово своевремено, доваѓасва људи од Велес, Скопје, Паланку, Свети Николе за да се забављав куде нас. Сга бидна обрнато. Тапа смо.
На провод :cug: или по девојки .. :nesum:Не сте тапа, одамна не сум бил, и сакам да одам малце на провод,