Куманово, кумановци, кумановки

Ја бев до Куманово, на слава убаво си поминав, 5 пивца малце мезе, прекрасно ахххх ги сакам овие кумановци, на враќање и до село Агино лелеле прекрасно, госто примливи убавини бе :)

Добро мислу нели можеше да се јавиш Цикииииии:uvo::baeh::nenene::helou:

Добро мислу нели можеше да се јавиш Цикииииии:uvo::baeh::nenene::helou:

На славу сум бија, неможев да ти врту, немаше смислу, да шетам по куамново као будала :), док те најду:nenene: следна недела ке дојду да пију кафе ке се видимо

Аман бе..тема ни стигна на 2 страну...лошо, лошо, абе ми смо увек у највисоко рангирани, а сга..?? ццц..(шалу се)...

Абе Кумановци куде сте???:):):):)

И ја сам од Куманово.. поздрав кумановци и кумановке... :) дај пофалете се нешто.. поззз

Поздрав и за тебе, нема што да се пофалимо. : )

Иначе слабо пишуев Кумановци нешто...слабо ги има на овј форум или ја грешу? Да не се криев?

Дај пишите бе, тему паужина гу фаќа.

Ej i ja sam taze na forum pa da pisu nesto za kumanovo. Ja sam od pomladu generaciju. Za iskacanja nemamo neki mesta ali inace smo si super, ne e bitno kude ke se druzimo nego kako ke se druzimo.
Pozdrav za svi kumanovci kude i da su... a znam svugde ne ima.

Еве, веќ заживе! Абе ми Кумановци свугде не има, само ќутимо си.
Епа, респект за нас!
:) :) :)
Поздрав до сви Кумановци!

Еве, веќ заживе! Абе ми Кумановци свугде не има, само ќутимо си.
Епа, респект за нас!
:) :) :)
Поздрав до сви Кумановци!

Да да, свугде смо ми и куде што треба и куде што нетреба, добар форум треба да има од свак град барем според мое мислење... ај поздрав... куде у куманово живите ви иначе..?

Да да, свугде смо ми и куде што треба и куде што нетреба, добар форум треба да има од свак град барем според мое мислење... ај поздрав... куде у куманово живите ви иначе..?
Ја живу на Бајрам Шабани, најгоре. : )

Остали?

Поздрав до кумановци , прва лига сте :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom