Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.598
да им го продадеме нејкат ли? :nesum:
Зашто да го продадеме?! Ферги одма му понуди нов договор до 2014-та и сака детето да го пушти да се калени некаде на позајмица. Македа би имал голема иднина во Јунајтед (барем јас така мислам). Да не ја повториме грешката со Џузепе Роси.

Инаку Агуеро би можел да дојде ако не постигнеме договор со Тевез на крајот на сезоната. Иако сакам Тевез да остане.
Хммм Џеко...Игра фантастична сезона, зашто го пратам добро германсково и мислам дека и подобар е од Бербатов. Ако може некако да го шитнеме Берба летово, Џеко би бил сјајна замена за него.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Нема зошто да го продадат млад е и уште никој не знае каков талент е,а дали слушнавте околу евентуалниот трансвер на Пандев во Манчестер Јунајтед или за замена со Мачеда.

Член од
15 февруари 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
нема продавање во никој случај само позајмица......... инаце цестито за форумов многу ми е мило за темава...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.951
Поени од реакции
11.775
Добро бе луѓе уште не ми е јасна една работа...околу Бербатов нормално...зошто сеуште луѓето го хејтаат и не го сакаат..нормално, одговорот лежи во тоа што дечкото не постигнува голови како во Тотнем или Баер, арно ама кога тој игра во прв тим, го организира нападот, додека Руни, Роналдо или Тевез трчаат ко разјарени копитари да се откријат и постигнат гол, зошто Ферги не го игра шпиц, туку сака да се врати во времето на Кантона, па нашол многу сличен и интелигентен играч како него...зошто Берба го освежи нападот на Јунајтед годинава и тоа многу, бидејќи ќе беа откриени со старата тактика и ништо од годинешното финале и 6 бода пред Ливерпул...зошто Ферги менува таткита од година во година (лани играа Милан тактика 2007, годинава Шпанија на Еуро 2008, итн...)...јас сметам дека Бугарот е одличен играч, во полна зрелост со 28 години и има многу во главата...топка не губи (исклучок кога е сам против 3ца јбг), има одличен осет за шут и пас, градба солидна и да не зборам понатаму што како...едноставно и самиот Ферги кажа дека не е се до цената и платените 30 и кусур милиони фунти (епа јбг се дигна фудбалот, реклами, маркетинг, спонзорства, права, курци, палци...) па затоа и ова...
Јас верувам дека нема да си оди Димче и дека или ќе остане до крај или пак пред пензија ќе шиба за Реал или за пензионерите Милански...:icon_lol:

Го пишав ова бидејќи ми се собраа миљон хејтерски постови насочени кон Бугаринот...епа јбг, вие сте попаметни или стариот?
Бидете реални малце, а не лакоми...или ај Челзи да глумат, па да испокупат се живо и диво...

Long Live United (и не замеравајте, постов не е пишан ни со мала доза тензија)...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.640
Поени од реакции
6.460
Зашто да го продадеме?! Ферги одма му понуди нов договор до 2014-та и сака детето да го пушти да се калени некаде на позајмица. Македа би имал голема иднина во Јунајтед (барем јас така мислам). Да не ја повториме грешката со Џузепе Роси.

Инаку Агуеро би можел да дојде ако не постигнеме договор со Тевез на крајот на сезоната. Иако сакам Тевез да остане.
Хммм Џеко...Игра фантастична сезона, зашто го пратам добро германсково и мислам дека и подобар е од Бербатов. Ако може некако да го шитнеме Берба летово, Џеко би бил сјајна замена за него.
абе брат во наводници го реков тоа. :smir:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.598
абе брат во наводници го реков тоа. :smir:
Не те сватив.Моја грешка можеби:smir:

Добро бе луѓе уште не ми е јасна една работа...околу Бербатов нормално...зошто сеуште луѓето го хејтаат и не го сакаат..нормално, одговорот лежи во тоа што дечкото не постигнува голови како во Тотнем или Баер, арно ама кога тој игра во прв тим, го организира нападот, додека Руни, Роналдо или Тевез трчаат ко разјарени копитари да се откријат и постигнат гол, зошто Ферги не го игра шпиц, туку сака да се врати во времето на Кантона, па нашол многу сличен и интелигентен играч како него...зошто Берба го освежи нападот на Јунајтед годинава и тоа многу, бидејќи ќе беа откриени со старата тактика и ништо од годинешното финале и 6 бода пред Ливерпул...зошто Ферги менува таткита од година во година (лани играа Милан тактика 2007, годинава Шпанија на Еуро 2008, итн...)...јас сметам дека Бугарот е одличен играч, во полна зрелост со 28 години и има многу во главата...топка не губи (исклучок кога е сам против 3ца јбг), има одличен осет за шут и пас, градба солидна и да не зборам понатаму што како...едноставно и самиот Ферги кажа дека не е се до цената и платените 30 и кусур милиони фунти (епа јбг се дигна фудбалот, реклами, маркетинг, спонзорства, права, курци, палци...) па затоа и ова...
Јас верувам дека нема да си оди Димче и дека или ќе остане до крај или пак пред пензија ќе шиба за Реал или за пензионерите Милански...:icon_lol:

Го пишав ова бидејќи ми се собраа миљон хејтерски постови насочени кон Бугаринот...епа јбг, вие сте попаметни или стариот?
Бидете реални малце, а не лакоми...или ај Челзи да глумат, па да испокупат се живо и диво...

Long Live United (и не замеравајте, постов не е пишан ни со мала доза тензија)...
И јас мислам дека Бербатов е одличен играч. Можеби прва сезона во Јунајтед и тешко е да се прилагоди. Оваа сезона успеа некако да се покаже себеси во најдобро светло, но и во најлошо. Не сум хејтер на Берба, напротив сакам да му се пружи доволна шанса да се прилагоди во Јунајтед. Секако дека стариот знае најдобро. Но напоменав добро горе дека според изданието на Џеко во Волфсбург оваа сезона и Берба кај нас е неспоредливо. Џеко оваа сезона има каде каде посјајна сезона од Берба. Да бидеме реални ако продолжи вака Џеко во наредните сезони несомнено ќе е еден од најдобрите напаѓачи во Европа.:smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

Фала богу еден како мене , да има високо мислење за Бугаринот :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ако Тевез си оди и според мене Агуеро треба да биде замена за него.Опасен тип е Кун :)

N

navivacka

Гостин
Абе Бербатов е одличен фудбалер,има добри топки,прави кога тогаш асистенции ама некако мене ми се гледа дека е многу спор.Само верувам дека кога тогаш Бербатов ке ескплодира и ке докаже зашто е вреден да го носи дресот...

А тоа да се продаде Македа нема шанси,Ферги го откри баш од Лацио и да го вракат назад но во Сампдорија нема теоретски шанси детето пред него го чека блескава иднина во дресот на Манчестер

Најверојатно на лето си оди Тевез зашто не верувам дека Ферги би платил за него...Би можеле да го земеме Бензема или Агуеро еден од тие добро би се снашле во партнерство со Руни и Роналдо

Керик фокусиран на титулата
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=a5b6620b-a7d9-465c-9c19-2ab11a029e1b&ln=3&typeBack=default

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.741

Тој го организира нападот?Жити се кажи ми една утакмица оваа сезона (освен со WBA) каде што тој направил нешто освен кратки подавања со средината?Играта ни ја креираат Керик,Гигс и Андерсон понекат и Роналдо и Руни кога ќе им текне.И значи сега не креира игра,дава по 1 гол у месец дена,не трча а со тоа не е инволвиран во ниедна од брзите контранапади и акции на Јунајтед..шо ќе ни е тој играч?

Место да дадеше Ферги 30мил. за Берба можеше да даде (тогаш) 20 за Бензема кој сега ќе беше невидено ѕвершите за разлика од Берба.Ќе имаше и смена во тактиката и супер напаѓач со светла иднина пред себе.

Сепак,според мене би му дал фора на Берба уше следнава сезона да се уклопи и ако не даде барем 15 гола + асистенции би требало да си иде.Се разбира ова ништо не важи ако ни дојде некоја ѕверка од играч (Бензема,Агуеро,Рибери).

Long Live United

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Уефа ја разгледува можноста за повлекување на црвениот картон на Дарен Флечер :) повеќе

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Ako го поништат на Флечер сигурно и оној на Абидал ќе биде поништен..:toe:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
хм... Незнам што сте полуделе по бензема бензема
има Вишок во нападот
Единствен трансфер ако се напраи ке биде Рибери
а ништо чудно ако не не изненади со нешто неолекувано ферги е Човек со поголем видик

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom