Гладиус
notusually
- Член од
- 14 август 2008
- Мислења
- 5.508
- Поени од реакции
- 1.728
Навистина, јас сам ја заебав темата. И секако дека не се однесувало конкретно на мене ова:неможат сите да се сложат со тебе-ќе има и некои што не им се допаѓа твојата тема/твоето мислење и ќе контрираат. што не значи дека треба да им кажеш:ти дадов одговор на темата, и плус нешто одвише. ти се фати за второто, место да тераш дискусија по твое. не се однесуваше конкретно на тебе вториот дел, ама си се пронајде и си ја упропасти темата =)
Или за мене беше наменето.не се сите во твој фазон дете. ти сеа сакаш нешто да се докажеш/покажеш, теми отварање, а-у, ово-оно, а печатни грешки фулка.
Кога некој ќе те посочи со прст навистина треба да бидеш будала за да знаеш дека е посочено према тебе нели? Епа, јас бев ваљда таква будала.
Не јас не очекувам од никој а4 формат текстови. Туку овде побарав причина зошто нема активност на добри теми. Ако голем број од форумџиите ја имаат способноста на лет3, тогаш можат и на теми кои бараат многу размислување да постираат со 3 збора. Но ете, кој да мисли. Нели?Гладиус, проблемот е што очекуваш од секого да пишува а4 формат постови..
На форумов да, има теми за размислување, пример "Koj broj patiki nosite"..и све тоа е ок, ама има фаци што се занесуваат у пишување, многу пишуваат малце кажуваат, е тоа ме иритира, несакам да читам пост а4 формат а тоа што е напишано внатре се кажува со 5 реченици..
Треба да почнете да ги цените Лет3 стајл постовите..2 реченици заменуваат 2 страни муабет, само кој да земе малце да мозга, боље е коа ќе види /wall of text , демек, wow чоеков се потрудил!