kpbKENGUR
Devil's Advocate
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 5.132
- Поени од реакции
- 201
зашто те расплакав? емо си? иначе, не не те демнам, тиња форумче си ми. само, замараш со теми, некои срцепарателни постови, глумење во нив за бркање репутација и слично. и ептен си у фокус, затоа. сегде имаш мислење =)Едноставно ме расплака. Немам зборови. Ако ти си ме демнел мене, јас тебе не ти читам мислења, како што не ни гледам колку теми си отворил. Па баш мувата на капата. Се јави ти да си се одбраниш и почна со навреди. Како што веќе кажав, не ми треба од тебе совет какви теми да отварам.
А ако тоа ти беше одговор, тогаш ок. Фала на навистина исцрпните размислувања.
Да го исцитирам делот од воведот:
Некако тука ми се наоѓаш, а?
Да, да. Дигнитетот кој го имам да го одбранам моето мислење е спамирање. Одлично размислувањеСите се возбудени кога станува збор за тема во која е доволно само на другите да им кажеш дека не се во право, правејќи се најпаметен и одделувајќи се од другите со својата говорна моќ.
а од што тоа јас сум се јавил да се одбранам? не ти кажував јас тебе ТИ какви теми да отвараш, туку какви се почитуваат. кои се поубави за читање и дискусија. ти не си способен да отвориш убава тема, тоа е.
едит- за ова:
не бе сине, само прободе очи со тапа тема, на која што ти дадов одговор. не го избегнав =) ти нешто плачипичкосуваш цело време =) едноставно, неможеш да очекуваш сите на темата да се со слично мислење ко твоето, мора да има и некој контра. а тоа не значи ЦИТАТОТ погоре. капиш?Сите се возбудени кога станува збор за тема во која е доволно само на другите да им кажеш дека не се во право, правејќи се најпаметен и одделувајќи се од другите со својата говорна моќ.