realen_07
Опозиционер
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 3.636
- Поени од реакции
- 134
Демантирај ме бе. Шо се шљепаш позади туѓи офтопици.Абе нек си праи Бајрам со умот...остај го...![]()
Ете напиши дека не сум во право и дека Груевски нема да го промени името и вината да му ја препише на Ѓоле.
Постовите овде стојат
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Бујрум....
Точно дека СДСМ го говорат она што мислат да го направат.Па не мислиш ли дека ако Грујо сакаше да го смени имато досега немаше да го направи тоа? Во ред е тоа што велите дека можеби Грујо во никој случај не сака да му падне рејтингот, но сепак нема тој вечно да биде премиер на оваа држава ќе дојде ден народот ќе го смени и него. Политичарите добиваат мандат од народот и народот може да им го земе. Јас мислам дека СДСМ се тие што сакаат да се смени името и да беа на власт ќе го направеа тоа. Нели на изборите сега за претседател Фрчко на секој митинг збореше дека доколку тој стане претседател Македонија до Септември ќе влезе во НАТО и ЕУ? Како е можно тоа? Па ќе го сменат името во Северна Македонија и готово ете ти ги после и НАТО и ЕУ.![]()
Измериле заземале став пресекле, му се бендисало тоа некому или не.
Но уште поточно е тоа дека популарноста на Груевски се темели токму на неговите спротиставени ставови со СДСМ и Бранко. И пази сега иронија. Она што СДСМ го кажува по пресови, Груевски во скоро време ќе почне да го реализира.
Ме интересира кој сега ќе биде предавникот.
Аха ми текна.
Најверојатно претседателот и народот
Не е единствена, но е најмногу веројатна.сепак неможеш да речеш дека е единствена опција/претпоставка ....
Можеби ти ќе го прочиташ и ќе му ја откажеш подршката, но многу поголем дел од оние што сега го подржуваат, ќе не убедуваат дека разумниот компромис е разумен компромис.мислиш Груевски не е свесен дека ќе го прочитаат како буквар ако тоа го направи?