Ѓорге Иванов со доверба од 2,9%

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
уште не почнат да работи му го мерат интересно
БЦ своевремено немаше никогаш поголем рејтинг од 1,9%

што значи ако се покаже Иванов ќе има голем рејтинг

и сега не ми пречи уште не почнат да работи има поголем од БЦ :vozbud:
Хаха... Све си измерил, алал да ти е.

Уствари вие само тоа и работите три години наназад - мерите рејтинзи.

Хаха... Све си измерил, алал да ти е.

Уствари вие само тоа и работите три години наназад - мерите рејтинзи.

не бе ние не мериме вие мерите
вие бевте тие кои цело време меревте рејтинзи и покажувавте некои си резултати од анкети
ама правата анкета се покажа на изборите :vozbud:

не бе ние не мериме вие мерите
вие бевте тие кои цело време меревте рејтинзи и покажувавте некои си резултати од анкети
ама правата анкета се покажа на изборите :vozbud:
Чувајте си го пастирот ко бубрег во лој оти ако недај боже го снема по телевизии и весници со неговата наводна искреност, ви отиде јабана рејтингот и на партија и на претседател и на влада....

П.С
Шо толку возбуда блика од тебе во секоја реплика ?

Чувајте си го пастирот ко бубрег во лој оти ако недај боже го снема по телевизии и весници со неговата наводна искреност, ви отиде јабана рејтингот и на партија и на претседател и на влада....

П.С
Шо толку возбуда блика од тебе во секоја реплика ?

упс извини не ми текна дека имаш заборајно како е да победиш на избори
отсега не ти го пишувам смајливо те буни :pos:

упс извини не ми текна дека имаш заборајно како е да победиш на избори
отсега не ти го пишувам смајливо те буни :pos:
Жално е што некој сеуште на политиката и на состојбите во државава гледа како на фудбалски натпревар.

Жално е што некој сеуште на политиката и на состојбите во државава гледа како на фудбалски натпревар.

жално е да политиката на една партија во Македонија која некогаш беше на власт потоа и најголема опозициона па сега падна нивото на малите партии да се заоснова на само еден човек :kesa:

жално е да политиката на една партија во Македонија која некогаш беше на власт потоа и најголема опозициона па сега падна нивото на малите партии да се заоснова на само еден човек :kesa:
Абе ти читаш шо сум напишал или само постови билдаш ?
На што се заснова рејтингот на ДПМНЕ ?

Абе ти читаш шо сум напишал или само постови билдаш ?

На што се заснова рејтингот на ДПМНЕ ?

ти најде да кажиш :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Рејтингот на ВМРО ДПМНЕ се заоснова на нивната подобра политика во однос на сдс, а воедно и глупоста на сдс :pos::pos::pos:

ти најде да кажиш :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Рејтингот на ВМРО ДПМНЕ се заоснова на нивната подобра политика во однос на сдс, а воедно и глупоста на сдс :pos::pos::pos:
:pos2::pos2::vozbud::toe::jaj::pos2::pipi::kesa::tapp::tv::salut::nesum::duel::sekss:

Ај иди на чат.

аман не се брукај
Па незнам кој се брука....ако не знаеш што да напишеш, боље не пишуј ништо, бидејќи во секоја реплика имаш по три збора и пет смајлиња.

Ај за он-топик кажи на што се должи огромната разлика во рејтингот на Иванов пред и по изборите ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom