S
Sheldon Cooper
Гостин
После Обама во состојба се и марсовец да стават за претседател :nesvest:Случајно налетав на ова:
America Is Ready for a Gay President
После Обама во состојба се и марсовец да стават за претседател :nesvest:Случајно налетав на ова:
America Is Ready for a Gay President
А шо му фале на хомосексуалецо?Може и подобро ке ја воде државата од некој стрејтер.Уште у старт е осуден.После Обама во состојба се и марсовец да стават за претседател :nesvest:
Да не дојде до недоразбирање јас не реков дека хомосексуалец нема да ја води државата подобро - всушност јас не ги ни делам луѓето на хомосексуалци, стрејтери, асексуалци и слично туку на добри и лоши. Мислата ми беше дека штом Америка која во минатото беше доста нелиберална и имаше расистички однос кон црнците денес направи огромен исчекор и стана многу либерална земја - метафорички кажано и Марсовец би ставиле за претседател :smir:А шо му фале на хомосексуалецо?Може и подобро ке ја воде државата од некој стрејтер.Уште у старт е осуден.
Eпа извини,грешка те разберахДа не дојде до недоразбирање јас не реков дека хомосексуалец нема да ја води државата подобро - всушност јас не ги ни делам луѓето на хомосексуалци, стрејтери, асексуалци и слично туку на добри и лоши. Мислата ми беше дека штом Америка која во минатото беше доста нелиберална и имаше расистички однос кон црнците денес направи огромен исчекор и стана многу либерална земја - метафорички кажано и Марсовец би ставиле за претседател :smir:
Болестите се последица на желбата да се стави половиот орган на многу места без да се облече во костим.А толку многу видови ги има, милина да бираш.Aли муабетот е дека денес сексот е далеку од интима и секакви перверзии се случуваат,swing parties etc и болестите се шират не само низ геј популацијата ко тоа да не е доволно...
Ама ова е намерно пренесување на ХИВ,не е последица на неинформираност.Болестите се последица на желбата да се стави половиот орган на многу места без да се облече во костим.А толку многу видови ги има, милина да бираш.
Зошто само хомосексуалците треба да бидат таргет група на бактерии и вируси, остатокот од популацијата се мие секој ден со света вода, па ги штити како од болести, така и од уроци.
Ги возбудува сеењето на вирусот?Ама ова е намерно пренесување на ХИВ,не е последица на неинформираност.
Нив ги возбудува сеењето на вирусот.
А токму хомосексуалците организираат такви "забави" каде што се собираат неколку хив позитивни и негативни и општат се со цел да се рашири заразата.Ги возбудува сеењето на вирусот?
Ако некој има психички проблем со кој што не може да се справи и се ослободува себе преку уништување на животите на други луѓе, тоа го прави психопат и соципат.Нема врска со сексуалната определба.
Ама чекај, не инсинуирај, кај си чул за такви хомозабави. Тоа се хетерозабави, еве ти линк да прочиташ подобро :А токму хомосексуалците организираат такви "забави" каде што се собираат неколку хив позитивни и негативни и општат се со цел да се рашири заразата.
Не е истиот случај.Ама чекај, не инсинуирај, кај си чул за такви хомозабави. Тоа се хетерозабави, еве ти линк да прочиташ подобро :
http://www.telegraf.mk/bizarni-rulet-orgii-vo-slovenija.html
Не е во ред да се сметаат само гејојте за перверзни, има многу стрејтови што прават чудачки работи...
Извини ама не си во право...