LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
После Обама во состојба се и марсовец да стават за претседател :nesvest:
А шо му фале на хомосексуалецо?Може и подобро ке ја воде државата од некој стрејтер.Уште у старт е осуден.

S

Sheldon Cooper

Гостин
А шо му фале на хомосексуалецо?Може и подобро ке ја воде државата од некој стрејтер.Уште у старт е осуден.
Да не дојде до недоразбирање јас не реков дека хомосексуалец нема да ја води државата подобро - всушност јас не ги ни делам луѓето на хомосексуалци, стрејтери, асексуалци и слично туку на добри и лоши. Мислата ми беше дека штом Америка која во минатото беше доста нелиберална и имаше расистички однос кон црнците денес направи огромен исчекор и стана многу либерална земја - метафорички кажано и Марсовец би ставиле за претседател :smir:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Да не дојде до недоразбирање јас не реков дека хомосексуалец нема да ја води државата подобро - всушност јас не ги ни делам луѓето на хомосексуалци, стрејтери, асексуалци и слично туку на добри и лоши. Мислата ми беше дека штом Америка која во минатото беше доста нелиберална и имаше расистички однос кон црнците денес направи огромен исчекор и стана многу либерална земја - метафорички кажано и Марсовец би ставиле за претседател :smir:
Eпа извини,грешка те разберах :)Мислеех дека пишуваше во иронија.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
До овие кукумјавкиве на темава, што се жалат за оваа "болест":

Како и да ги гледате работите, врти сучи, пак на крај сите хомосексуалци и лезбејки од хетеросексуални двојки излегуваат. Ако барате решение за "проблемот", барајте го во изворот, што значи хетеросексуалните парови, не геј луѓето :).

И мoлим вас лепо, одлепите се мојом (и осталим гејова) гузицом, и гледајте си ја вашата работа, што сигурен сум не е поврзана со педерски работи, mkay? Темава е за информирање, не дебата. Ако ви се дебатира, отворете си нова тема.

Г

Господ

Гостин
Homosexual "Bug Hunters" In Search of Death

wtfamireading.jpg

Ова го сретнав и од неколку гејс на 4chan,non related фаци,еден дури имаше женска и викаше дека само врската шо ја имале го спречувала да не иде да се зарази,а после и неа.
Dude,this is sick.

S

Sagan

Гостин
Господе, шо вака по наци-форуми? :icon_lol:

Што се однесува до линкот, нестабилната психичка состојба на тие што ја пренесуваат болеста и тие што ја “примаат“ е ситуација за лечење. Сепак јбг, некои луѓе толку се разочарани од животот, толку изолирани и немаат појма што да прават со себе, што адреналинот им скока на вакви болни работи. Секој заболен, јас би го седнал на полиграф, за да дознаам на каков начин се заразил. Ако е на ваков, ни на крај памет не би му дозволил да се лечи со скапи лекови со пари од народот. Сакал болест, нека си умре од болест. Како што еротски го возбудувала помислата на заразување, еротски нека го возбуди и помислата дека ќе умре.

Крај на разговорот.

Инаку, ај што има вакви социопати и психопати. Нивна работа.
Опасноста демнее од заболени, кои знаат дека се болни и намерно заболуваат здрави, кои не знаат.
Јас на таквите директно би им дал инјекција. Ама не за да се лекуваат...

Секој си е одговорен за своето здравје. Потребата од познавање на здравјето на партнерот е неопходна.
Ако нешто тргне наопаку, да не обвинуваме други.

Г

Господ

Гостин
Aли муабетот е дека денес сексот е далеку од интима и секакви перверзии се случуваат,swing parties etc и болестите се шират не само низ геј популацијата ко тоа да не е доволно...

С

Сатори

Гостин
Aли муабетот е дека денес сексот е далеку од интима и секакви перверзии се случуваат,swing parties etc и болестите се шират не само низ геј популацијата ко тоа да не е доволно...
Болестите се последица на желбата да се стави половиот орган на многу места без да се облече во костим.А толку многу видови ги има, милина да бираш.
Зошто само хомосексуалците треба да бидат таргет група на бактерии и вируси, остатокот од популацијата се мие секој ден со света вода, па ги штити како од болести, така и од уроци.

Г

Господ

Гостин
Болестите се последица на желбата да се стави половиот орган на многу места без да се облече во костим.А толку многу видови ги има, милина да бираш.
Зошто само хомосексуалците треба да бидат таргет група на бактерии и вируси, остатокот од популацијата се мие секој ден со света вода, па ги штити како од болести, така и од уроци.
Ама ова е намерно пренесување на ХИВ,не е последица на неинформираност.
Нив ги возбудува сеењето на вирусот.

С

Сатори

Гостин
Ама ова е намерно пренесување на ХИВ,не е последица на неинформираност.
Нив ги возбудува сеењето на вирусот.
Ги возбудува сеењето на вирусот?
Ако некој има психички проблем со кој што не може да се справи и се ослободува себе преку уништување на животите на други луѓе, тоа го прави психопат и соципат.Нема врска со сексуалната определба.

Г

Господ

Гостин
Ги возбудува сеењето на вирусот?
Ако некој има психички проблем со кој што не може да се справи и се ослободува себе преку уништување на животите на други луѓе, тоа го прави психопат и соципат.Нема врска со сексуалната определба.
А токму хомосексуалците организираат такви "забави" каде што се собираат неколку хив позитивни и негативни и општат се со цел да се рашири заразата.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Ајде пак ќе мавате етикети на хомосексуалците... Вакви психопати има и кај хетеросексуалците. Не е работи за лечење комплекси.. туку едноставно на задоволство да се пренесе вирусот, еден вид крајно болен фетиш. И не е само еднострано ова, и примателот на 'дарот' го посакува вирусот. Значи свесно оди во смрт.... Кој е тогаш поголем лудак, чуварот на вирусот или примателот? :tapp:

Член од
28 јули 2010
Мислења
232
Поени од реакции
41
А токму хомосексуалците организираат такви "забави" каде што се собираат неколку хив позитивни и негативни и општат се со цел да се рашири заразата.
Ама чекај, не инсинуирај, кај си чул за такви хомозабави. Тоа се хетерозабави, еве ти линк да прочиташ подобро :

http://www.telegraf.mk/bizarni-rulet-orgii-vo-slovenija.html

Не е во ред да се сметаат само гејојте за перверзни, има многу стрејтови што прават чудачки работи...
Извини ама не си во право...

Г

Господ

Гостин
Ама чекај, не инсинуирај, кај си чул за такви хомозабави. Тоа се хетерозабави, еве ти линк да прочиташ подобро :

http://www.telegraf.mk/bizarni-rulet-orgii-vo-slovenija.html

Не е во ред да се сметаат само гејојте за перверзни, има многу стрејтови што прават чудачки работи...
Извини ама не си во право...
Не е истиот случај.
Овие немаат намера да фатат хив него ги возбудува опасноста,што е еднакво дегенски.
Од друга страна овие хомосексуалски забави се организираат со таа цел да се рашири ХИВ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom