LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Сикидики, кој е твојот проблем во животот? Правописот на другите или твојата фрустрација поради неприфатената сексуална определба?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Значи Леандра, ти фрлаш очи кон гејој. Е, Леандриче, е кој ти е тој пар што го видела другарка ти?
Викни ме на кафе некогаш,јас знам многу убави момци :) Еден ми е сингл му барам врска :)

Член од
28 јули 2010
Мислења
232
Поени од реакции
41
Сикидики, кој е твојот проблем во животот? Правописот на другите или твојата фрустрација поради неприфатената сексуална определба?
Леле, Леандра, ме отепа со коментаров. Можно е и тоа да е што го кажуеш, ама најверојатно не ќе да е:) Јас прифаќам погрешно пишани зборови и се, а ама тоа со грешење во едначењето по звучност многу ме нервира, но сепак, во право си дека не треба да поправам други:)

--- надополнето ---

Викни ме на кафе некогаш,јас знам многу убави момци :) Еден ми е сингл му барам врска :)
Ај, ќе те викнам. Немаш влакно на јазикот, ти Леандра. Ќе да си ти некоја арамбаша.

А добро ли изгледа барем?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Леле, Леандра, ме отепа со коментаров. Можно е и тоа да е што го кажуеш, ама најверојатно не ќе да е:) Јас прифаќам погрешно пишани зборови и се, а ама тоа со грешење во едначењето по звучност многу ме нервира, но сепак, во право си дека не треба да поправам други:)

--- надополнето ---

Ај, ќе те викнам. Немаш влакно на јазикот, ти Леандра. Ќе да си ти некоја арамбаша.

А добро ли изгледа барем?
Немој да се сомневаш во мојот вкус :)

Член од
28 јули 2010
Мислења
232
Поени од реакции
41
Немој да се сомневаш во мојот вкус :)
Не се сомневам во твојот вкус, оти и самата рече дека сакаш плави, а тоа ми се допаѓа. Е сега и да не е плав, нема врска:) СИгурно ќе да е некој згоден типец.

--- надополнето ---

Ако биде работата, кондури да ти купи и за кума да те викне! :))))))))))))))
Да, и за кума ќе ја викам!

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Не се сомневам во твојот вкус, оти и самата рече дека сакаш плави, а тоа ми се допаѓа. Е сега и да не е плав, нема врска:) СИгурно ќе да е некој згоден типец.

--- надополнето ---

Да, и за кума ќе ја викам!
И да не ја викнеш, имајки предвид дека се пали на плави постои можност веќе да ти станала „црногорска“ кума :))))))))

L

Liberation

Гостин
По сите земјоделски аптеки.
Се утепав по земјоделскиве денес, и такви не најдов... :(
Плус мислам една од аптекарките чудно ме гледаше.
Најдов едни налик на овие, ама премногу се фенси.

Кај точно да барам?

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Се утепав по земјоделскиве денес, и такви не најдов... :(
Плус мислам една од аптекарките чудно ме гледаше.
Најдов едни налик на овие, ама премногу се фенси.

Кај точно да барам?

Ова иронично е нели? Се зезаш, така?
Ја разбирам геј си ама ова...:nesvest:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
^ па нели ако човек е геј треба да му се свиѓаат женски работи, чантички, штиклички, розеФка бои4ка, нели треба тесно да носи, да се фрцка, да мавта со раце додека објаснува...?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom