Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи Леандра, ти фрлаш очи кон гејој. Е, Леандриче, е кој ти е тој пар што го видела другарка ти?
Сикидики, кој е твојот проблем во животот? Правописот на другите или твојата фрустрација поради неприфатената сексуална определба?
Викни ме на кафе некогаш,јас знам многу убави момциЕден ми е сингл му барам врска
![]()
Леле, Леандра, ме отепа со коментаров. Можно е и тоа да е што го кажуеш, ама најверојатно не ќе да еЈас прифаќам погрешно пишани зборови и се, а ама тоа со грешење во едначењето по звучност многу ме нервира, но сепак, во право си дека не треба да поправам други
--- надополнето ---
Ај, ќе те викнам. Немаш влакно на јазикот, ти Леандра. Ќе да си ти некоја арамбаша.
А добро ли изгледа барем?
Немој да се сомневаш во мојот вкус![]()
Немој да се сомневаш во мојот вкус![]()
Ако биде работата, кондури да ти купи и за кума да те викне!)))))))))))))
Не се сомневам во твојот вкус, оти и самата рече дека сакаш плави, а тоа ми се допаѓа. Е сега и да не е плав, нема врскаСИгурно ќе да е некој згоден типец.
--- надополнето ---
Да, и за кума ќе ја викам!
И да не ја викнеш, имајки предвид дека се пали на плави постои можност веќе да ти станала „црногорска“ кума)))))))
Кај можам да си најдам вакви чизмички во Скопје?![]()
Се утепав по земјоделскиве денес, и такви не најдов...По сите земјоделски аптеки.
Се утепав по земјоделскиве денес, и такви не најдов...![]()
Плус мислам една од аптекарките чудно ме гледаше.
Најдов едни налик на овие, ама премногу се фенси.
Кај точно да барам?