Викни ме на кафе некогаш,јас знам многу убави момциЗначи Леандра, ти фрлаш очи кон гејој. Е, Леандриче, е кој ти е тој пар што го видела другарка ти?
Леле, Леандра, ме отепа со коментаров. Можно е и тоа да е што го кажуеш, ама најверојатно не ќе да еСикидики, кој е твојот проблем во животот? Правописот на другите или твојата фрустрација поради неприфатената сексуална определба?
Ај, ќе те викнам. Немаш влакно на јазикот, ти Леандра. Ќе да си ти некоја арамбаша.Викни ме на кафе некогаш,јас знам многу убави момциЕден ми е сингл му барам врска
![]()
Немој да се сомневаш во мојот вкусЛеле, Леандра, ме отепа со коментаров. Можно е и тоа да е што го кажуеш, ама најверојатно не ќе да еЈас прифаќам погрешно пишани зборови и се, а ама тоа со грешење во едначењето по звучност многу ме нервира, но сепак, во право си дека не треба да поправам други
--- надополнето ---
Ај, ќе те викнам. Немаш влакно на јазикот, ти Леандра. Ќе да си ти некоја арамбаша.
А добро ли изгледа барем?
Ако биде работата, кондури да ти купи и за кума да те викне!Немој да се сомневаш во мојот вкус![]()
Не се сомневам во твојот вкус, оти и самата рече дека сакаш плави, а тоа ми се допаѓа. Е сега и да не е плав, нема врскаНемој да се сомневаш во мојот вкус![]()
Да, и за кума ќе ја викам!Ако биде работата, кондури да ти купи и за кума да те викне!)))))))))))))
И да не ја викнеш, имајки предвид дека се пали на плави постои можност веќе да ти станала „црногорска“ кумаНе се сомневам во твојот вкус, оти и самата рече дека сакаш плави, а тоа ми се допаѓа. Е сега и да не е плав, нема врскаСИгурно ќе да е некој згоден типец.
--- надополнето ---
Да, и за кума ќе ја викам!
Каква било кума нека ми станеИ да не ја викнеш, имајки предвид дека се пали на плави постои можност веќе да ти станала „црногорска“ кума)))))))
По сите земјоделски аптеки.Кај можам да си најдам вакви чизмички во Скопје?![]()
Се утепав по земјоделскиве денес, и такви не најдов...По сите земјоделски аптеки.
Се утепав по земјоделскиве денес, и такви не најдов...![]()
Плус мислам една од аптекарките чудно ме гледаше.
Најдов едни налик на овие, ама премногу се фенси.
Кај точно да барам?