LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Можеби нема .... но можеби ке има науката е напредна.....а понекогаш е добро за нешто да се остане со средновековни сваќања.......овие современиве ....незнам
Море арно викаш нека направат лек по брза постапка оти нема спас од вие гејовиве. Греота што стрејтери со вакви гледишта дискутираат на вакви теми а блага веза немаат. Имам еден многу добар другар, тој е геј, ми има речено мене не ми фали лапање по клупи лигавење, мене ми фали тоа што неможам за рака да го држам тој што го сакам додека одам по улица. Малце забегав, како и да е ајде бргу леков нека стасува. :tapp::tapp::tapp:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
....дури не сфакам зашто толку многу се дискутира на оваа тема кога се знае дека секој орган си има своја намена....вагината, пенисот се полови органи а не анусот....секс се знае како се одвива со кои органи и на кој начин неможе некој да има секс во анален отвој кој знаеме зошто служи а притоа овде да ми дава текстови како тоа е нормално....НЕ Е НОРМАЛНО (ете Ви докажав на Вас кој рековте да ви докажам)
А нели човештвото веќе одамна престана да го користи сексот САМО за репродукција?

Doktor1

Doktor
Член од
3 јули 2010
Мислења
364
Поени од реакции
73
Море арно викаш нека направат лек по брза постапка оти нема спас од вие гејовиве. Греота што стрејтери со вакви гледишта дискутираат на вакви теми а блага веза немаат. Имам еден многу добар другар, тој е геј, ми има речено мене не ми фали лапање по клупи лигавење, мене ми фали тоа што неможам за рака да го држам тој што го сакам додека одам по улица. Малце забегав, како и да е ајде бргу леков нека стасува. :tapp::tapp::tapp:
Вие имате нај бчаге везе, се е нормално, тоа што на сите им фали нему не му фали....а по дефиниција нормално нели е она што го прават сите тоа е земено за нормално...

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Вие имате нај бчаге везе, се е нормално, тоа што на сите им фали нему не му фали....а по дефиниција нормално нели е она што го прават сите тоа е земено за нормално...
Што разбираш ти се молам, ја криеш твојата ориентација од твоите родители? Те гледа покажува некој со прст велејќи дека си ментално пореметен, ненормален? Те понижува некој поради твојата сексуална ориентација? Оф леле, токму поради воа дискусијава е бессмислена.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.635
Да, ама тоа е променливо. Многу работи се земени како нормални кога се шетаме на дневна светлина, кога ќе се изгаснат светилките и кога никој не може да те гледа и да ти ги слуша мислите (кои ни сам понекогаш се правиш дека не ги слушаш) е тука лежи вистинската слика на човекои... тука настапува Маркиз Де Сад :)

L

Liberation

Гостин
Половите органи се за репродукција.

За уживање, природата ни дала тела.

Туку што зборам ја црни Столе, какво уживање, какво богохулење...
________
Ојдов да кажам десет Аве-Марии и на спиење.

Doktor1

Doktor
Член од
3 јули 2010
Мислења
364
Поени од реакции
73
Што разбираш ти се молам, ја криеш твојата ориентација од твоите родители? Те гледа покажува некој со прст велејќи дека си ментално пореметен, ненормален? Те понижува некој поради твојата сексуална ориентација? Оф леле, токму поради воа дискусијава е бессмислена.
И што напишавте сега....и после јас сум исфрустриран....дискутирајте како што доликува а не што разбираш ти, ти немаш врска, уште малце ке дојде до пцуење...Ве молам,

--- надополнето ---

________
Да не се раздени додека ги кажеш сите 10...

--- надополнето ---

Да, ама тоа е променливо. Многу работи се земени како нормални кога се шетаме на дневна светлина, кога ќе се изгаснат светилките и кога никој не може да те гледа и да ти ги слуша мислите (кои ни сам понекогаш се правиш дека не ги слушаш) е тука лежи вистинската слика на човекои... тука настапува Маркиз Де Сад :)
многу поетски.....овој стварно не го знам Маркиз....:D

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
И што напишавте сега....и после јас сум исфрустриран....дискутирајте како што доликува а не што разбираш ти, ти немаш врска, уште малце ке дојде до пцуење...Ве молам
Ни најмала фрустрација немам во мене искрено кажано, само факт е дека не знаете (ајде со Вие ќе Ви се обраќам) како е и што е, па ке речам оди информирај се некој од прва рака да ти објасни по убаво.

Doktor1

Doktor
Член од
3 јули 2010
Мислења
364
Поени од реакции
73
Ни најмала фрустрација немам во мене искрено кажано, само факт е дека не знаете (ајде со Вие ќе Ви се обраќам) како е и што е, па ке речам оди информирај се некој од прва рака да ти објасни по убаво.
Toa е мое мислење креирано од досега многубројните податоци, луѓе и книги што ги имам сретнато/прочитано......мојот став е таков и сметам дека е исправен, Кој треба мене да ми објасни поубаво....сепак го почитувам и Вашиот став......секој во својата глава нека си направи селекција на она што тој мисли дека е нормално/ненормално, јас моето што имав да го кажам го кажав не очекував Вие да го смените ставот, има луѓе што ќе се сложат со мене и некои што нема да се сложат како и да ...... тоа е тоа

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Интересно е тоа што плукаат на хомосексуалецот, викаат дека е надвор од умот, пациент, психијатриски случај, умоболен.... но, се додека не знаат за неговата ориентација може да му се диват... Човекот е пример, успешен, финансиски стабилен, креативен, сите го почитуваат... но, кога ќе излезе во јавност и ќе се декларира како геј веднаш му се мава етикта... Ги губи сите квалитети кои предходно ги поседувал... А човекот ни физички ни од умот се поместил. Ист е пред и по отварањето... Колку од луѓето со кои се дружите може да се хомосексуалци кои се кријат од таквите како вас... Ама додека не ја гледате чумата во нив се е во ред.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Интересно е тоа што плукаат на хомосексуалецот, викаат дека е надвор од умот, пациент, психијатриски случај, умоболен.... но, се додека не знаат за неговата ориентација може да му се диват... Човекот е пример, успешен, финансиски стабилен, креативен, сите го почитуваат... но, кога ќе излезе во јавност и ќе се декларира како геј веднаш му се мава етикта... Ги губи сите квалитети кои предходно ги поседувал... А човекот ни физички ни од умот се поместил. Ист е пред и по отварањето... Колку од луѓето со кои се дружите може да се хомосексуалци кои се кријат од таквите како вас... Ама додека не ја гледате чумата во нив се е во ред.

Одлична констатација, аплауз под маса од мене онака ќутенката да не не дознаат. :smir:

C

cige

Гостин

________
Знае татко ти за што се го користиш газот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom