LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
ОК и да е по твое нека е види, од кога види = мастурбира.
Значи сега според тебе цел свет е ненормален само педерите се нормални?
Кај и да е според сите вас и педофилите ќе бидат нормални само што место желба за к** тие ќе имаат за мало дете нели според научнициве и педофилијата не е болест како што не е и хомосексуалноста...

--- надополнето ---

Па ако не остава нормалниот човек, педерлот ли ќе остава потомство...

И порано кажав нека си се ебат у тоа чмаровите не ме интересира, ама неможе бе деца да одгледаат

Ти ќе им кажеш :icon_lol: Многу си конструктивен, не знам од кај да почнам да реплицирам :icon_lol:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Ako ne bea pedofilite, trebase da gi izmislite vo nemok za drug izgovor .

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
ОК и да е по твое нека е види, од кога види = мастурбира.
Значи сега според тебе цел свет е ненормален само педерите се нормални?
Кај и да е според сите вас и педофилите ќе бидат нормални само што место желба за к** тие ќе имаат за мало дете нели според научнициве и педофилијата не е болест како што не е и хомосексуалноста...
Не бе златен,оние што дремат пред врата и ѕиркаат преку клучалка,може некој и од под отворена врата на своите родители се нормални.
Извини цел свет не ги гледа своите родители додека имаат секс,не ме ставај во групата на нормални :) Јас и онака од вакви како тебе се чувствувам ненормална секој ден.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Дали јас ќе им кажам? Не
Дали сум во мнозинството што го мисли тоа? Да
Дали можат да донесат таков закон без мнозинство? Не

Се додека остане вака ич к не ме боли што ќе биде со нив...
Иначе не се мачи да реплицираш се одјавувам и така и така од темава пошто бесцелно е да губам време во дискусија за педери кога нити ти можеш да ми го смениш мислењето нити па ја можам на тебе

--- надополнето ---

Не бе златен,оние што дремат пред врата и ѕиркаат преку клучалка,може некој и од под отворена врата на своите родители се нормални.
Извини цел свет не ги гледа своите родители додека имаат секс,не ме ставај во групата на нормални :) Јас и онака од вакви како тебе се чувствувам ненормална секој ден.
А каков сум јас што ти ме сметаш за ненормален?
Ако се однесува на стоењето пред врата, ти одговорив на тоа дали јас сум стоел пред врата и не беше заебанција одговорот...

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Си чуваат и тука деца, немој ти да се секираш, не мора да е се` јавно, и они со спокоен живот и ти спокоен. Win-win ситуација :)

А мнозинство е релативна работа и не секогаш пресудна. :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
А каков сум јас што ти ме сметаш за ненормален?
Ако се однесува на стоењето пред врата, ти одговорив на тоа дали јас сум стоел пред врата и не беше заебанција одговорот...
Каде прочита дека сум те нарекла ненормален? Јас за себе реков.Јас сум ненормална и убаво ми е.И уште поубаво зошто се дружам само со ненормални.Ова нормалниве ми предизвикуваат притисок во стомакот,јебеш га не се сите родени за светци,судбина.

L

Liberation

Гостин
Има многу нешто што било прифатено као нормално низ разни епохи, но денеска не би одобриле такви сексуални и полови...човечки перверзии. Ваше право кои од нив лично ќе ги прифатите како нормални.
Дај два-три примера, мољим те.

Ако да се биде геј е современо и е една од најголемите начела врз кој се заснова современиот свет, искрено се плашам да си ја замислам иднината.
Не, сега е модерно ако си геј, да не се криеш и преправаш, туку малце понормално да живееш.

.Не сите геј двојки имаат потенцијал да бидат родители, исто како и хетеро двојките, така што, две персони кои што се сакаат, кои што можат да пружат финансиска подршка, социјална заштита и здрав-психофизички развој за едно детенце, заслужуваат да го имаат.
Сполај ти.

Хомосексуалноста е потреба, вродена на човекот,кај таквите луѓе чмарот е исто сензитивен како пенисот, што им дава поголемо уживање поради што машките имаат простата, со стимулација на неа се добива анален оргазам.
:vozb: Немој не ме радуј!

он топик: као мал барем 70% од другарите ми кажуваа дека ги виделе/слушнале нивните
Сега малце ми се појасни некои ствари...

Педерите сигурно не се нормални барем тоа ми е јасно...
да беа нормални ќе можеа да имаат деца и да се размножуваат без "вештачки оплодувања"
Еден педер, кога ќе има секс со една лезбејка која е во плодни денови, добива дете исто како и еден стрејтер и стрејтерка. Замисли.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
а зашто да имаш секс со лезбејка бе другар ? нели нејкеш да имаш такви односи со жени затоа што си педер , ти сакаш со машки штом сакаш со машки и тоа тебе ти е нормално ај напрај дете да те видам бе .... без вештачки оплодувања или клонирања кој се недокажани средства

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
а зашто да имаш секс со лезбејка бе другар ? нели нејкеш да имаш такви односи со жени затоа што си педер , ти сакаш со машки штом сакаш со машки и тоа тебе ти е нормално ај напрај дете да те видам бе .... без вештачки оплодувања или клонирања кој се недокажани средства
Снаџи се па живеј бе другар.Или и таму сакате некое законче да ставите,ѕиркајте ги :)))
Од еднаш педер не се станува,исто и ова.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Снаџи се па живеј бе другар.Или и таму сакате некое законче да ставите,ѕиркајте ги :)))
Од еднаш педер не се станува,исто и ова.
е шо тропаш сега ај објасни ми ?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.887
Поени од реакции
12.421
Дај два-три примера, мољим те.
Па познати се ваљда...не ми се влага пак у вакви муабети пошто не искачаат ич на добро. Едина цел ми беше на форумџиката да и доловам она што го посочува како нормално низ историјата (како поим и практикување, лично и општествено). На пример најбанално (пошто ко што гледам педофилија е забранета за муабет до даљнег)...дали на машко дете би му облекле розево фустанче, дали би го носеле да игра ластик со девојчињата, дали би земале за сопруг трансгендер или хермафродит (или слична личност) доколку им се допадне-има меѓу нив сигурно и убави луѓе, дали би му збореле на синот да си запознае момче да се дружи сексуално, да му објасни за можните болести и инфекции (во муабетите за првите сексуални искуства) и така натаму.
Има за тој поим нормално многу што да се збори ама и во сите теми, не само во оваа...но баш ради тоа и не ми се збори -тешки теми се.

Г

Господ

Гостин
Ами Госпо самиот создал човек без секс.Ете и Бог ги сака хомосекцуалците.

С

Сатори

Гостин
Па познати се ваљда...не ми се влага пак у вакви муабети пошто не искачаат ич на добро. Едина цел ми беше на форумџиката да и доловам она што го посочува како нормално низ историјата (како поим и практикување, лично и општествено). На пример најбанално (пошто ко што гледам педофилија е забранета за муабет до даљнег)...дали на машко дете би му облекле розево фустанче, дали би го носеле да игра ластик со девојчињата, дали би земале за сопруг трансгендер или хермафродит (или слична личност) доколку им се допадне, дали би му збореле да си запознае момче да се дружи сексуално, да му го изд**ка наместо да го задоволи анално заради можните болести и инфекции (во муабетите за првите сексуални искуства) и така натаму.
Има за тој поим нормално многу што да се збори ама и во сите теми, не само во оваа...btw, темава ги потенцира само хомосексуалците, некако затаија текстовите за трансгендерите (кои се дел од темава) и сличните појави.
Бидејќи мислев дека сум одговорила на твоето прашање со некоја од предходните реплики, дека потенцирам дека хомосексуалноста е појава која што е дел од човештвото од самото негово „креирање“, затоа не реплицирав.
Ама океј ... зошто не е нормално денес? Тоа е генералното прашање?
Првенствено за да тргнеме од таа основа (на пр. во правото мораш да имаш правна основа за да отпочне процесирање на правното дело во правосудството) мораме да се сложиме дека нешто е или не е нормално, нејсе, тоа не е возможно, затоа ќе се сложиме дека е дел од општеството.Не е мистерија дека развојните процеси како културни, така и морални биле различни низ епохите, додека Савонарола ги прогонувал содомитите во Фиренца во исто време го предизвикал и нејзиниот пад и крахот на златното доба, додека Рим пливал од куртизани и хомосексуални дејства бил најголемата империја на светот, а Атина процвета додека најголемиот престиж за нејзините демократи било да имат младо момче или Леонардо Да Винчи, гение, брилијантност која што не е сеуште надмината и замисли геј.
Не сакам да правам паралела дека општеството процветува ако хомосексуалноста не е третирана како чума, ама нели е симптоматично?

Патем, се извинувам затоа што ќе ја навредам сопствената земја и менталитет, но дали навистина мислиш дека денес не е во ред да се биде хомосексуалец?Ти тоа сериозно?
Тогаш да ги избришеме од мапата САД, Канада, Холандија, Шведска, Данска и сите останати земји кои што имаат стандард и константен општествен развој а во исто време дозволуваат бракови или граѓански заедници ... ова е симптом на луѓе кои што повеќе се плашат од непознатото и различното, него што е знак на некаква правичност или морал.Но, секој има право на свое мислење, се додека тоа мислење не доведува до било каков тип на агресија, а дури и мобингот денес е ставен во таа категорија. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom