Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа што има луѓе и во Македонија и во Бугарија кои се платени да ја одржуваат тензијата помеѓу Македонците и Бугарите.
Како на друг начин да се објасни тоа што Каракачанов,кога доаѓа во Р.Македонија и искажува еден куп антимакедонски срања е ударна вест на сите наши медиуми!?
Му се дава публицитет и важност како да е клучна фигура на бугарската политичка сцена.
Така и со овој вонаби Блгар,Паунковски,чија што политичка важност е еднаква со голо маде непотребно му се отстапува медиумски простор со цел тензијата да не изгуби на интензитет.
PS.Imase debata na alsat Todor Petrov(crkva), toj shponot za dzamijata i ona Ivana ili kako i da se vikase za da ne go siluvale Skopje.Aj ako mozi nekoj neka daj izvestaj
на Сител Недела во 14,45 ...

И јас така мислам.
Но прашањето е кој го повикал и зошто ваков тип е воопшто повикан некаде? Тоа сепак е давање публицитет на некој што ама апла не треба да добие.
Со еден збор, не треба да се гази тоа што не се гази, зошто понепријатно е подоцна.
Се јавивте одмаЗатова и тебе никој не те вика никаде, ни на телевизија ни на радио, и нема и да те повика: не треба да се гази тоа што не се гази.
на форумов правило е да се пишува на Македонски јазик со кирилично писмо
а за тоа другото...признајте го вие ОМО Илинден,дајте ни партија во Собрание,признајте ја нацијата и јазикот,па после ќе разговараме!Posledno pamtam,mu vrshea pritisok da ja obedinel SMK so UMD,koja neli znaeme chii interesi zastapuva.
Петров го растура овој бугарофилот... Ко теле е глупо бугарчето.

kaj e тапа па и ќеркаму се декларира како Македонка![]()