Покер на Фејсбук

• Креатор на темата cige
  • Време на започнување

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
А ако те фанат?Прво опомена па после бан.Така се дават пари ако не си знаел а не да седниш на маса со повеќе и да му праќаш чипови.
Не му даваш бе човеку. Тој те победува со тоа што се откажуваш од раката. Нема ништо нефер во тоа да губиш.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
А ако те фанат?Прво опомена па после бан.Така се дават пари ако не си знаел а не да седниш на маса со повеќе и да му праќаш чипови.
Вака мислам неможат да те фатат ако ти седниш на маса со 500 000 чипа и од почеток редиш 499 000 чипа и тој на кој шо му ги прајќаш реди толку, вади после 3 карти ти чекираш а тој реди 1000 и ти се откажуваш. Незнам за ова зошто да ти дадаб бан. Од кај знаат дека префламе пари? Добро сумливо е со вложил четрсто илјади а се откажвиш за една илјада ама јас случајно имам стретнато на маса такви лудаци. Не бевме сами ама јас од почеток ставив 200 000 чипа сите се откажаја само тој стави и немав теорецки шанси да земам и од нервоза не чекирав ги стаив и тие 3-4 илјади што ги имав и тој се откажа..

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
Не му даваш бе човеку. Тој те победува со тоа што се откажуваш од раката. Нема ништо нефер во тоа да губиш.

ахахахахахаах пхоених нема веска бе

C

cige

Гостин
Вака мислам неможат да те фатат ако ти седниш на маса со 500 000 чипа и од почеток редиш 499 000 чипа и тој на кој шо му ги прајќаш реди толку, вади после 3 карти ти чекираш а тој реди 1000 и ти се откажуваш. Незнам за ова зошто да ти дадаб бан. Од кај знаат дека префламе пари? Добро сумливо е со вложил четрсто илјади а се откажвиш за една илјада ама јас случајно имам стретнато на маса такви лудаци. Не бевме сами ама јас од почеток ставив 200 000 чипа сите се откажаја само тој стави и немав теорецки шанси да земам и од нервоза не чекирав ги стаив и тие 3-4 илјади што ги имав и тој се откажа..
Си го фатил на блеф:vozbud:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Вака, оваа дилемава за банирајнево.. Не ми е јасно. На маса те банираат ако превлаш и тоа е нелегално а ти ако кликнеш на чоекот на кој сакаш да му префлиш и после идаш „Sent Chips“ можеш да му пратиш од 1 чип до 498 000 чипа.

Си го фатил на блеф:vozbud:
Епа тоа сакам да го кажам. Јас го фатив на блеф а тие да ме банираат? Зошто?

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Имам едно прашање дали некој направил Ројал Флеш ?Нити сум напраил од коа играм покер нити сум видел некој да напраи прееска за една дама срце за малку ќе излезеше :)

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Имам едно прашање дали некој направил Ројал Флеш ?Нити сум напраил од коа играм покер нити сум видел некој да напраи прееска за една дама срце за малку ќе излезеше :)
Немам Ројал, ама имам тоа под ројал правено.
Straight Flush. Скала и боја, но не од 10 до A, како што е Ројалот, туку со други бројки скала-боја. :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Ја замалце ке го фатев ројалот. Има скала и боја од крал до девет некеше да дае кец маме да му еам :D. Јас ум про10 ама ги изгубив чиповите без врска исеа имам 250к :). Сеа полека полека ке се дигам нагоре пак :)

Z

Zona Pelucida

Гостин
И тоа со срца:pipi:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
што ќе ти е ројалот,дрпни друга висока комбинација и собери го ќарот :)
-ја немам сеуште ројал направено,играм пола година....:smir:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Покер на фејсбук = Бинго во превод преглупо е :) поарно играјте фрироли можи ќе спечалите нешто успат.

Kajgana Shop

На врв Bottom