El Clasico - Real Madrid 2 : 6 Barcelona - 2.5.2009

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи ?

• Вкупно гласачи
    156
Статус
Затворена за нови мислења.
koga real go primi 5tiot gol publikata si odese po malku,no koga real go primi i 6tiot gol celiot bernabe si zamina a ostanaa samo navivacite na barsa koi peeja do samiot kraj

aj od drugiot mesec i ramos ke ja zatvori izleznata vrata od nadvor bidejki toa ne e nisto novo vo real

Очекувам срамен пораз на Реал!!!

Мислам дека немаат шанси моментно со непобедливата Барселона!!!

прогноза: Реал - Барселона 1-4:vozbud:

bravo be alal da ti e ti bese najblizu do tocniot rezultat 2-6
SRAMOTEN PORAZ NA REAL BARCA +7 :helou:

koga real go primi 5tiot gol publikata si odese po malku,no koga real go primi i 6tiot gol celiot bernabe si zamina a ostanaa samo navivacite na barsa koi peeja do samiot kraj

aj od drugiot mesec i ramos ke ja zatvori izleznata vrata od nadvor bidejki toa ne e nisto novo vo real
:tv:
Незнам ти како искачаш, ама ние, луѓето, низ врата искачаме, и обично ја затвораме позади нас.

Каква игра на Барса редно беше да ги тепаат во гости и да им се одмаздат за минатиот пораз од 4-1 оваа е феноманална победа немам зборови да ја опишам од тие најмалку што очекував Пиќе и Пујол дадоа гол, Пиќе во одбрана незаменлив топката не даваше до Валдез да стигнее само така нека продолжат честито победа и нека ни се множат со ваква игра и ЛШ и Примера и Купот ќе го освоимее:)

- Синоќа се деси класикото. Значи се играше фудбал, не не-фудбал, што лесно можеше да биде изведен од играчки послабата екипа.

Али ме држи влага од Пасиљото уште. :Р

Честитки до навивачите на Барселона. Бев уверен дека Барса ќе тепа, башка кладба добив на тоа :)

Него, Барса има квалитетен состав, многу посилен од оној на Реал, но сепак 6 гола се премногу за Реал, болен, болен пораз за нив. Се додека Реал не се ослободи од Хуанде Рамос, од Марсело, Диара, Гаго и компанија ќе губи вака, со такви ботови не се прави екипа. Уште еднаш, браво за Барселона и честитки до нејзините фанови.

Честитки до навивачите на Барселона. Бев уверен дека Барса ќе тепа, башка кладба добив на тоа :)

Него, Барса има квалитетен состав, многу посилен од оној на Реал, но сепак 6 гола се премногу за Реал, болен, болен пораз за нив. Се додека Реал не се ослободи од Хуанде Рамос, од Марсело, Диара, Гаго и компанија ќе губи вака, со такви ботови не се прави екипа. Уште еднаш, браво за Барселона и честитки до нејзините фанови.

Незнам што ти значеше ова...Ако си гледал само една утакмица на Реал, ок...ама ако ја гледаше вторава полусезона верувам дека не би помислил у никој случај дека треба да се ослободи од овие. Точно дека треба од многу да се ослободи, ама први на листата се Канаваро, Хајнце, Гаго и уште 2-3ца...а не овие 3ца.

Честитки за Барселона. Натпревар кој на почетокот можеше како било да излезе на крај.Не го гледав натпреварот али според мене овде е решено за титулата. Според покажаното сезонава Барса повеќе заслужува да биде шампион него кралевите од Мадрид. Резултатот е неверојатен. 2-6. Според исечоците што ги гледав, Анри даде многу лесни голови и одбраната киксна при 3тиот или 4тиот гол. Честитки пак и криво ми е што не го гледав натпреваров.

Честитки за Барселона. Натпревар кој на почетокот можеше како било да излезе на крај.Не го гледав натпреварот али според мене овде е решено за титулата. Според покажаното сезонава Барса повеќе заслужува да биде шампион него кралевите од Мадрид. Резултатот е неверојатен. 2-6. Според исечоците што ги гледав, Анри даде многу лесни голови и одбраната киксна при 3тиот или 4тиот гол. Честитки пак и криво ми е што не го гледав натпреваров.

Колку да нема забуни само, Барса имаше најмалку околу 10 чисти ситуации, што би се рекло 100% шанси. Од кога веќе се се знаеше почнаа да се подигруваат без многу намера да даваат голови. Касиљас според мене беше играч на натпреварот. До средина на прво полувреме имаше 6 паради. Головите не беа кикс на одбрана, беа резултат не неверојатни асистенции на Меси и Чави во повеќе наврати. Единствено голот по грешката на Лас го сметам за кикс на одбраната на Реал, се друго беше уметност од играчите на Барса.

Едноставно нели, Барса газеше се пред себе. Многу добро формиран напад, добра одбрана. Перфектна игра на Барселона. Реал Мадрид беше тотално надигран.

Na Real u momentov mu e potreben remont u odbrana osven Ramos(vcera ne mu bese denot) drugite moze uste deneska da zamina isto i Gago a i Raul vise e vreme da se penzionira dade sto mozese da dade od sebe

Незнам што ти значеше ова...Ако си гледал само една утакмица на Реал, ок...ама ако ја гледаше вторава полусезона верувам дека не би помислил у никој случај дека треба да се ослободи од овие. Точно дека треба од многу да се ослободи, ама први на листата се Канаваро, Хајнце, Гаго и уште 2-3ца...а не овие 3ца.

Тоа значеше дека Реал треба да се ослободи од ботови како што се оние кои ги наброив, мислам дека бев доволно јасен.
Сум гледал повеќе утакмици на Реал и мој став е дека во дерби утакмици не може да се победи со такви играчи, а титули да се освојат уште помалку. Ете ти си надополни, Хајнце и Канаваро се придодаваат на листата.
На Реал му треба еден креативец како Кака, и добар деструктивец од типот на Маскерано или Камбијасо, и под итно клоцата на Хуанде Рамос, ебате стручњакот.
Реал ако ги ослободи само Хајнце, Гаго и Канаваро догодина 4 гола ќе прими од Барса
:tv:

Ако сакате да знаете Ел Класико заврши.Па затоа темава треба да се затвори.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom