El Clasico - Real Madrid 2 : 6 Barcelona - 2.5.2009

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи ?

• Вкупно гласачи
    156
Статус
Затворена за нови мислења.
Napred BARCELONA

Барселона моментално е најака екипа и жалосно да изгуби од екипа како што е Реал М. :helou:

Napred BARCELONA

Барселона моментално е најака екипа и жалосно да изгуби од екипа како што е Реал М. :helou:

А за каква екипа го сметаш ти Реал М. ? Да не се луѓето случајно ретардирани, или да не играат без нозе, па за тоа да биде жалосно да изгубат ? Дај те молам одговори ми ...

Реал М. е екипа која има многу среќа,а нема никаква игра и време е да им дојде крај на среќата

Реал М. е екипа која има многу среќа,а нема никаква игра и време е да им дојде крај на среќата

Екстра одговор, браво. Тоа значи дека 19те натпревари по ред без пораз во Primera се одраз на среќата на Реал Мадрид. Според тебе, чудно, но вистинито :toe:

Екстра одговор, браво. Тоа значи дека 19те натпревари по ред без пораз во Primera се одраз на среќата на Реал Мадрид. Според тебе, чудно, но вистинито :toe:
Тоа е одраз на одличната работа на Хуанде Рамос, а таа одлична работа ќе заврши утре.:helou:
1:2 ќе заврши

Епа ако си информиран многу експерти збореја за тоа дека Барцелона е екипа која има најдобра игра и жалосно ако не освои ништо,додека за Реал М. не слушнав од некого пофални зборови за нивната игра,да знаеја да играа фудбал ке ги имаше и во лига на шампиони:helou:

Епа ако си информиран многу експерти збореја за тоа дека Барцелона е екипа која има најдобра игра и жалосно ако не освои ништо,додека за Реал М. не слушнав од некого пофални зборови за нивната игра,да знаеја да играа фудбал ке ги имаше и во лига на шампиони:helou:

Зошто мешаш одма ЛШ ? И самите бевме свесни дека кога играа Барса - Челзи, колку напаѓаа Барса и пак не победија, факт е дека од фудбалот во Примера до фудбалот во ЛШ има огромна разлика.

Ајде тогаш кажи ми на што се должат тие 19 натпревари без пораз во Примера. Не разбирам јас како може 19 натпревари, сите да бидат на среќа. Среќа е за мене да победиш со 1 гол разлика, или да дадеш во 90 минута(како што беше случајот со Гетафе). Ама колку што знам јас, Реал Мадрид од тие 19 натпревари, дали само 2 или 3 натпревари има победено со 1 гол разлика, останататите натпревари се со победа од 2 или повеќе гола.

Фудбалот нема среќа бе брат, знаење е тоа. Ако знаеш како да ја шутнеш топката, ќе дадеш гол, ако не знаеш, џабе е.:smir:

Kулиња, ќе ви игра Бисквитот, или некој од црнците ќе биде утре?

ајде..вечер ке биде многуу јако:vozbud:таман,ја свиткав ногата,едвај одам,нема искачање,али затоа Реал М:Барса...ја очекувам реал да тепа:vozbud:

Barcelona ke gi zgazi,ne sa dorasnati uste Real M. da igraa so Barcelona 0:2

Samo da ve pozdravam od Barcelona.
Viscaaaa, gazime vecer.

Типувам на Х и се надевам добра утакмица со голови и шанси.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom