Б.Ц се враќа, навистина се враќа

• Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување
Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Кај си бе земо?Залечи лути рани?Незнам што е работава ама кога си на форумов на сите му пречиш, а кога те нема на сите му недостасуваш.Иначе стварно да не си ти кој знае што уште не ќе истресиме на форумов.http://forum.kajgana.com/showthread.php?p=2483400#post2483400

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.811
Ushte ne dojden na kormiloto na SDSM vi go smesti za Zaev,vi go smesti so zatvorenicite,so Dimitrov i shto li ushte ne.Doprva e sreduvanjeto za takvite vmroOvchinja kako vas.

Koja srekja da si zaminam od forumov a?Nema koj da ve pleska za sekojdnevnite shlakutnici od gluposti po forumi zatoa "najomilen" za "gnjavenje" sum.
Ee...Mesjio pa ti si bil ziv bre....ozdrave li od ovoa izborive ...ajde ajde nemas gajle imas sea novi cetiri godini za jadenje burek....
A so se tice za B.C covekot sea ce si go nakrivi ke si ima kola ,sofer,penzija jaka go zabole stapot za nas ...i ovakvite kako mesijava .:helou:

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Ee...Mesjio pa ti si bil ziv bre....ozdrave li od ovoa izborive ...ajde ajde nemas gajle imas sea novi cetiri godini za jadenje burek....
A so se tice za B.C covekot sea ce si go nakrivi ke si ima kola ,sofer,penzija jaka go zabole stapot za nas ...i ovakvite kako mesijava .:helou:
Sega sranko ke mu go obesi okolu vrat kako za nagrada.

M

MKEUpatriot

Гостин
Ushte ne dojden na kormiloto na SDSM vi go smesti za Zaev,vi go smesti so zatvorenicite,so Dimitrov i shto li ushte ne.Doprva e sreduvanjeto za takvite vmroOvchinja kako vas.

Koja srekja da si zaminam od forumov a?Nema koj da ve pleska za sekojdnevnite shlakutnici od gluposti po forumi zatoa "najomilen" za "gnjavenje" sum.
Kе си го средиме ние полека ке му ги исечеме пипките насекаде партијата веке му ја направиовме бал вампира.Стварно е чест да си на форумов како струњак од сите области возљубено чедо Бранково.Асимилиран до бескрај без идентитет личен.Ако си гледал Звездени патеки имаше една раса Борги кои имаа групна свест и колективитет истото сте и вие.Мислам повеке Бранко го сакаш одошто СДСМ

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Всушност, работите одеа многу добро од септември 1991 до октомври 1992 г. додека не дојде СДСМ и Бане на власт. Една година живеевме добар живот додека беше Кљусев на власт. После дојде СДСМ и се` отиде јабана. Од 1993-1995 година настана најголемата кражба на државниот имот, фирмите се пропаѓаа намерно (за да се украде нивниот капитал), преку ноќ синови на овчари станаа газди на милионски вредни државни имоти, стотици илјади работници останаа без работа. Платите од 1000 ДМ, спаднаа на 100 ДМ. :toe:

Бане Катастрофа.
Битуша не си ми јасен во математиката, колку знам и вмро беше некое време на власт, па колку за информација моментални властодржци се и оваа календарска година. дај напрај подобра математика мене слабо ми оди.И дај кажиЛјубчо и економистот Стојменов што имаат ќарено од кутрото македонско стопанство да не редам подолу за гвујо и останатите македонски патриоти чунки вие по добро си знаете.........

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Битуша не си ми јасен во математиката, колку знам и вмро беше некое време на власт, па колку за информација моментални властодржци се и оваа календарска година. дај напрај подобра математика мене слабо ми оди.И дај кажиЛјубчо и економистот Стојменов што имаат ќарено од кутрото македонско стопанство да не редам подолу за гвујо и останатите македонски патриоти чунки вие по добро си знаете.........
немој немој не спомнувај за крадење тука сдс на прво место далеку котира
во наредниве 50 години никој нема да може да им го земе тоа место
башка државава ја продадоа
уште себе си нека се продадат ќе им биде поарно
или време е да се праќаат на бесилка БЦ и компанија оти сега нема кој да ги аболицира

M

MKEUpatriot

Гостин
или време е да се праќаат на бесилка БЦ и компанија оти сега нема кој да ги аболицира
Леле сега Бранко кога ке продолжи да биде претседател бидејки и до денес е кака екстаза ке доживуваат неговите потчинети неговите фанови еее стварно зашто не ја прекрстат партијата во ПБЦ партија на Бранко Црвенковски

Член од
3 декември 2008
Мислења
179
Поени од реакции
3

samo glupav covek se zanimava so gluposti.:uvo:

Кај си бе земо?Залечи лути рани?Незнам што е работава ама кога си на форумов на сите му пречиш, а кога те нема на сите му недостасуваш.Иначе стварно да не си ти кој знае што уште не ќе истресиме на форумов.
VO GRESHKA SI OVOJ "SPASITELOT" povece mu odgovara da odi na drug komunjarski forum[vodenica] tamu se se moj do mojega i nemoza da se sozema od golemata" pobeda" zamisli celi pet[5] gradonacalnici:helou::helou::helou:

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Jas sum za Branko toj e pameten covek dade 200.000 drzavljanstva

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Премногу споменувате исвирани виолини и им давате значење!

M

MKEUpatriot

Гостин
Премногу споменувате исвирани виолини и им давате значење!
Па дека е исвирен е исвирен ама сеуште држи институции во Македонија под своја контрола и прави нечисти коалиции со антимакедонски фактори

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150

Па добро нека биде така, само жално е што не си признаеме сите заедно дека кој дошол на власт во македонија граба и бега, и мисли само за себе и никој дуг. треба да си признаеме дека тоа е факт и да престанеме да им помагаме на политичарите во нивниот поход на уништување на државата без разлика дали е сдс или вмро па сега вие одлучете кој кого да беси. :salut::salut:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Па добро нека биде така, само жално е што не си признаеме сите заедно дека кој дошол на власт во македонија граба и бега, и мисли само за себе и никој дуг. треба да си признаеме дека тоа е факт и да престанеме да им помагаме на политичарите во нивниот поход на уништување на државата без разлика дали е сдс или вмро па сега вие одлучете кој кого да беси. :salut::salut:
да се бесеа сдс од почеток немаше до ова дереџе да биде државава
само бесилка
добро може и клада, а не е исклучена можноста и за гилотина

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Само немој некој да рече после дека СДСМ се демократизира (или реформира), по враќањето на Бране на чело на партијата.

Kajgana Shop

На врв Bottom