Б.Ц се враќа, навистина се враќа

• Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување
R

RAYTHEON23

Гостин
Тој е избраниот.Пастирот,месијата.Тоа е тоа жално е да се чека нешто од ваков човек.Судбина.
ке ја земе судбината во свои раце:zlo::zlo::lut:....

ах кога би се преродило СДСМ без такви ко Б.Ц и компанија:se_ molam:se_ molamза нив:vozbud:

M

marsovka

Гостин
ке ја земе судбината во свои раце:zlo::zlo::lut:....

ах кога би се преродило СДСМ без такви ко Б.Ц и компанија:se_ molam:se_ molamза нив:vozbud:
пусти желби пусти желби
се што вредело одамна се иселило или планира да се исели тешко дека ќе се најде некој асален
Уште помалце дека на тој асален ќе му дадат шанса и дека потоа нема да го избодат во грб и уништат

M

MKEUpatriot

Гостин
Se soglasuvam so tebe,ima ogromno iskustvo vo demoliranje na dpBneovci.[/quote]
Имаш право точни ти се прогнозите уште од минативе избори како не средува Бранко уште од 2005 навака парќр не прави.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Па господинеЧенто -ЏОНИ да те потсетам на ликот што си го поставил и името напишал има титовка со петокрака твојот ЧЕНТО:vozbud::vozbud:
Ап одолу напишаното ти е под секоја критика, такви ко тебе не да несе за на нет форум не се за на улица те жалам кутриот ти, чкртач уличен.:lud::lud:
Не знам дали те контролираат родителите кога си пред компјутер ???????????????

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
Па господинеЧенто -ЏОНИ да те потсетам на ликот што си го поставил и името напишал има титовка со петокрака твојот ЧЕНТО:vozbud::vozbud:
Ап одолу напишаното ти е под секоја критика, такви ко тебе не да несе за на нет форум не се за на улица те жалам кутриот ти, чкртач уличен.:lud::lud:
Не знам дали те контролираат родителите кога си пред компјутер ???????????????
Не го споредувај само Ченто со СДС. Патриот не се споредува со тие бескичмењаци.

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Nekakov udar planira sigurno ama deka kje bide maestralen udar toa sigurno.

Mnogu si biten ti pak da go bara nekoj tvojot prevrtliv glas.

Se soglasuvam so tebe,ima ogromno iskustvo vo demoliranje na dpBneovci.
Сигурно најголема желба во животот ти е БЦ да ти даде да му стегнеш една бубулица на лицето.

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Врати се Бане, оправи ја Македонија! Ние сме мазохисти, сакаме да ја “опраиш“ Македонија, како што тоа го “стори“ 1992-1998 и 2002-2006 година! Многу “успешно“!

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Врати се Бане, оправи ја Македонија! Ние сме мазохисти, сакаме да ја “опраиш“ Македонија, како што тоа го “стори“ 1992-1998 и 2002-2006 година! Многу “успешно“!
море и на ГWујо црква да му се изгради..., најпосле добивме месија кој ВОСКРЕСНУВА МРТВИ ПОЛИТИЧАРИ, да ја патентира тоа методата и на обични смртници....ете ти нова религија...:)

Z

Zona Pelucida

Гостин
Ќе го папаат ако се врати Брането,ајде Бранко враќај се веќе,вади не од мизерија.

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
море и на ГWујо црква да му се изгради..., најпосле добивме месија кој ВОСКРЕСНУВА МРТВИ ПОЛИТИЧАРИ, да ја патентира тоа методата и на обични смртници....ете ти нова религија...:)
Зошто вие власите не го сакате многу Груевски?

Дали е точно дека влашкото лоби всушност ја раководи СДСМ? :pos2:

Ќе го папаат ако се врати Брането,ајде Бранко враќај се веќе,вади не од мизерија.
Зошто мислиш дека сте попаднеле во мизерија? Нема ли повеќе влашкото лоби никакво влијание во Македонија, откако дојде Грујо на власт?
Јас не мислам така.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom