Б.Ц се враќа, навистина се враќа

• Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување
Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Драги мој кантстендју...
тоа се `проекти` за трошење пари.
Зборевме за продуктивност и напредок, у тој контекст прашуев за проект кој што ќе прави пари,општо подобрување итн, итн...
Прво и основно, ако живееш пред дваес годни уште и мислиш дека државата треба да ствара фабрики и погони каде што ќе се прават производи кои ќе прават нова вредност ондак незнам што да ти кажам...а второ еве музејот со привлекувањето на туристи колку и малку да се тие, сепак ќе прават пари,...

И повтори само ЕДНА придобивка од така малото владеење на лицето...ајде мене не ми текнува ниту една...а за нејзината позитивност ќе дискутираме, само дај наведи.

M

MKEUpatriot

Гостин
Знаеш како друже...
сељак увек ти пати од комплекс на мања вредност.
Они и не приметуат дека имаат апсолутна власт.
Па Јанко,Станко и наравно Бранко ќе им бидат криви за нивната бегла и пред се порочна неспособност и неукост.
А `сатисфакцијата` за сите нас кои што ќе ја преживееме и оваа неука власт на ДеПеБеНеО-то ќе ни биде - тоталниот економски крах,банкрот на државата.
Тоа онака... :) , плелодбенички. :pos2:
Темава не е владеењето на ВМРО туку Б.Ц или неговото височество не смее да се коментира.Немаат апсолутна власт Уставен суд нна СДСМ ССМ на СДСМ Народна банка Гошев Генералштаб на СДСМ ДБК СДСМ итн.Понатака судот на народот на избори те демантира.Како да не коментирам Црвенковски кога ми се нуди за опција?И доста со тоа исмејување на говорна маана ниско е глупо...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Се враќа или не, работа на самиот СДСМ...тие си одлучуваат за тоа.
А на избори ќе се види дали е грешка или не.
За мене лично...голема, море огромна грешка!

R

RAYTHEON23

Гостин
Се враќа или не, работа на самиот СДСМ...тие си одлучуваат за тоа.
А на избори ќе се види дали е грешка или не.
За мене лично...голема, море огромна грешка!
и јас сметам дека е грешка имено бране е искусен но има една АНТИПАТИЈА кај народот створена кон него...нешто слично како љубчо...но зависи и од кадровските промени кои МОРА да ги има оти со овакви резултати и слаба опозиција тешко нас

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
и јас сметам дека е грешка имено бране е искусен но има една АНТИПАТИЈА кај народот створена кон него...нешто слично како љубчо...но зависи и од кадровските промени кои МОРА да ги има оти со овакви резултати и слаба опозиција тешко нас
ne e do kadrovskatapromena, do cipot e.

M

MKEUpatriot

Гостин
Искуство има за подмолни детруктивни работи затоа е искусен за ништо добро

FOREX-Macedonia

FOREX trader
Член од
9 февруари 2009
Мислења
131
Поени од реакции
10
Целото искуство на Б.Ц.-то би го менувал одма за неискуството на еден неук селанец (а не сељак) ,(а сељак е тој што погоре го спомна овој збор што пати од комплекс на подредена вредност)

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Videte liceto B.C ke ja naebe ako probuva da ja rusi vladata so strajkovi i protesti,a so ke se vrati vo SDS da ke se vrati bidejki so selanecot Zaev ne ide na ubavo SDS ,a nivniot spasitel ke ja zakopa SDS vecno.

SDS-OVCI OPAMETETE SE ZATOA STO AKO VIE NE ZNAETE SO NAPRAVI B.C OD 90 DO 98 I od 15 Septemvri 2002 do pretsedatelskite izbori NARODOT ZNAE I POPRVO BI GO KAMENUVALE NEGO DA GO GLASAAT NA IZBORI TAKA DA SLEDNITE IZBORI KE IMATE SAMO 2 ili 3 PRATENIKA IDIOTI IZDRKANI.

R

RAYTHEON23

Гостин
епа затоа ако он биде капетан кирк на СДСМ никогаш нема да го добијат мојот глас оти јас не сум определен но излегувам на гласање е сега на локални личност се гледа ама на претседателски или парламентарни не е така и затоа Б.Ц може уште да ги лаже пензионерите ама нас помладите:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Дане планират државен удар есенва? :toe:
Nekakov udar planira sigurno ama deka kje bide maestralen udar toa sigurno.

епа затоа ако он биде капетан кирк на СДСМ никогаш нема да го добијат мојот глас
Mnogu si biten ti pak da go bara nekoj tvojot prevrtliv glas.

Se soglasuvam so tebe,ima ogromno iskustvo vo demoliranje na dpBneovci.

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Б.Ц се враќа, Суициде навистина се врати на кајгана!:baeh:

R

RAYTHEON23

Гостин
Nekakov udar planira sigurno ama deka kje bide maestralen udar toa sigurno.

Mnogu si biten ti pak da go bara nekoj tvojot prevrtliv glas.

Se soglasuvam so tebe,ima ogromno iskustvo vo demoliranje na dpBneovci.
битен е секој глас самоубиствен...ако досега не ти станало јасно тоа те жалам...еве сега велиш Б.Ц демолира дпБнеовци...зарем не би требало да гради наместо да уништува...зарем не би требало кон прогрес наместо регрес.....ЗНАМ ти кон СДСМ гледаш религиозно.

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
битен е секој глас самоубиствен...ако досега не ти станало јасно тоа те жалам...еве сега велиш Б.Ц демолира дпБнеовци...зарем не би требало да гради наместо да уништува...зарем не би требало кон прогрес наместо регрес.....ЗНАМ ти кон СДСМ гледаш религиозно.
Само едно нешто никако не ми е јасно...како некои чии ставови наполно ама во потполност се поклопуваат со Божидар Димитров и компанија, на овој другиов што истиот тој Божо го напаѓа до коска, му префрлаат дека е експонент на друга страна?

Божо=Фрле=лицето=СДС...во однос на ставовите по однос на Македонската историја и потекло...е сега кој е кој овде Б?

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Човеков се враќа во СДСМ, акај беше досега...ја спасуваше Македонија.
Како претседател не ја внесе во Нато и ЕУ, сега од на улица ќе ја внесува...свашта.
Тој е избраниот.Пастирот,месијата.Тоа е тоа жално е да се чека нешто од ваков човек.Судбина.

Kajgana Shop

На врв Bottom