Б.Ц се враќа, навистина се враќа

• Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување
M

MKEUpatriot

Гостин
Јеби га, јас и уште 250 илјади, а за некое време уште толку :toe:
Dобро разбирам психата активира самоодмрабен механизам кој не штити од суровата реалноста.Навистина ми е жал што повеке веруваш во Бранко отколку во Господ или восебе.Ти посакувам смена на менталната матрица од култ кон личност кон идеја идеологија и демократска свест и барем една минута да си го поставиш прашањето што ако Бранко не не извлече што тогаш

Ч Е Н Т О

Методија Андонов
Член од
3 јули 2008
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.612
Еднаш се прашував дали и кај нас некогаш биле правени експерименти со лоботомија..?
Сега со сигурност энам дека не само што се правеле, туку види чудо пациентиве врэ кои е иэвршена сеуште слободно си шеткаат наоколу, па и со компјутери научиле да се користат...
Ц ц ц...

Арно ама пак остануваат лесно воочливи и не можат кутрите да се сокријат пред народот, эашто а им се спомене рошавиот Б.Ц. тие се подмочуваат од радост.

Само эа "кутрите мали хрчки":

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Ја би ја преименувал темава во: За колку време Бранко ќе го собори Груевски од власт ?
Бранко е прочитана, препрочитана и прераскажана книга милион пати, така да џаба се надате на Бранета. Нема кој народ да го лажи повеќе.

Јеби га, јас и уште 250 илјади, а за некое време уште толку :toe:
И запалени 60 годишни баби :pos:

N

n/a

Гостин
...ама 25-ти мај ќе беше поприкладен.
Јас сум роден на 25-ти Мај. :wink:

И после сите лекции научени до сега у живот,јасно ми е ко бел ден дека мора да ја сакам оваа песна и сите `амандмани` мора да ми бидат насочени за,кон и на внатрешен план внатре во СДСМ, пошто од друга страна како `избор` имам ропачишта,сељачишта и бугаришта.
(кои што се експерти за уништуење држави )
(мамката м`рсна. )

R

RAYTHEON23

Гостин
Dобро разбирам психата активира самоодмрабен механизам кој не штити од суровата реалноста.Навистина ми е жал што повеке веруваш во Бранко отколку во Господ или восебе.Ти посакувам смена на менталната матрица од култ кон личност кон идеја идеологија и демократска свест и барем една минута да си го поставиш прашањето што ако Бранко не не извлече што тогаш
а грујо....а

J

Johnny Stulic

Гостин
Branko e za mene mrtov politicar mu blagodaram deka za vreme na negovata funkcija kako pretsedatel ne napravi nekoj krucijalni losi raboti za Makedonija ,aboliranjeto na Zaev bese edinstvena losa rabota ,da ne se svati pogresno postot Branko ne napravi nitu edna dobra rabota za Makedonija kako predsedatel ama samiot fakt so ne napravi losi raboti e dobro za Makedonija.(Ova e moe a posteriori Gete mislenje ama e nesto najblago sto mozam da kazam za Branko)
Ako saka SDSM da opstane na politicka scena treba da go penzioniraat Branko vo stilot na Ljubco ,i momentalno nesto sposobno vo partijata kako Sekerinska i Poposki da se obidat da regrutiraat pomladi kadri i so dobra kampanja da mu stavaat na sv.Grujo da si go stavi malku prstot na celo.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Еднаш се прашував дали и кај нас некогаш биле правени експерименти со лоботомија..?
Сега со сигурност энам дека не само што се правеле, туку види чудо пациентиве врэ кои е иэвршена сеуште слободно си шеткаат наоколу, па и со компјутери научиле да се користат...
Ц ц ц...

Арно ама пак остануваат лесно воочливи и не можат кутрите да се сокријат пред народот, эашто а им се спомене рошавиот Б.Ц. тие се подмочуваат од радост.

Само эа "кутрите мали хрчки":

Џони да не препозна некој цимер со кој си лежел на клиника по извршена лоботомија врз тебе.
И да не случајно си се родил со компјутер во рака па ти е чудно што и други баратат со ПЦ, а што се однесува за симпатизерите на Б.Ц.што се подмочуваат од радост има на што да се радуват, а од твоите дома побарај да ти ги дадат пионерската марама и титовката..:duel:

Ч Е Н Т О

Методија Андонов
Член од
3 јули 2008
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.612
Џони да не препозна некој цимер со кој си лежел на клиника по извршена лоботомија врз тебе.
И да не случајно си се родил со компјутер во рака па ти е чудно што и други баратат со ПЦ, а што се однесува за симпатизерите на Б.Ц.што се подмочуваат од радост има на што да се радуват, а од твоите дома побарај да ти ги дадат пионерската марама и титовката..:duel:
Хаха, Џони..?!?
Кој Џони те спопаднал бе пациентче..?!?

Овој ли:
на идолчево твое рошаво што му тече ниэ вени ли..?

BTW има бајги мажи по светов што пуштаат брада, некои эаради имиџ, други эаради религиоэни побуди, а Бане твој сиромав эа да сокрие дека имал тежок пубертет па фацата му е послана со ровови ко на Солунски фронт во Прва Светска Војна.

:pos2:
И сега мора да си биде во постојано присуство на слични недоносенковци, со што нормалски се дава одговор на прашањето эошто постојат креатури како тебе на светов.

За да му бидеш симпатиэер на Б.Ц. денеска или бог да чува верен гласач треба да си едноклеточна амеба не со нула туку со минус интелегенција, а не да користиш компјутер и нет.

Бреее стока народ неписмен, после эашто не ни тргнувало еве веќе 18 години...
Оди погледни се во огледало и може ќе ти текне эашто.

Па уште да сум барал марама и титовка од моите дома. :pos2:
Оди бе детенце легни си, не си ти эа на нет форуми.

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21
Вмро дојде на власт благодарение на очајот на народот предизвикан од политиката на СДСМ, ама изгледа истата п'ичина ќе ги смени од власт.

M

MKEUpatriot

Гостин
а грујо....а
Sмешно прашање.Ако Грујо не направи доволно за државата партијата губи и на избори ке си оди исто како Љубчо кој си даде оставка во 2003 и се повлече.Затоа прашањево е бесмислено божем не се докажало дека ВМРО-ДПМНЕ нема бетонирани фаци.Засега тоа научна фантастика да има смена на генерации во СДСМ од типот на Star Treek

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Dобро разбирам психата активира самоодмрабен механизам кој не штити од суровата реалноста.Навистина ми е жал што повеке веруваш во Бранко отколку во Господ или восебе.
Бране цар :cuc:....:pos:

Инаку ќе морам да де разочарам во врска со психолошкиот профил кој си се изнамачил да го направиш.
Прво, во политичари верувам, онолку колку што верувам во објективноста на твоите "добронамерни" постови :)
Второ, за некое време нештата во македонскиот политички блок ќе се искристализираат, така да ќе остане политичката опција предводена од Гвујо од една страна и Бранко од друга. По моите постови кои ги читаш на форумов, мислиш дека би го подржал Груевски ?
Резервна варијанта оставам за Брат Љубе, во зависност од неговото идно профилирање како опција.
Ти посакувам смена на менталната матрица од култ кон личност кон идеја идеологија и демократска свест и барем една минута да си го поставиш прашањето што ако Бранко не не извлече што тогаш
Со кое лице вие дпмнеовите подржувачи зборувате за култ кон личности, кога веќе три години сите ваши капацитети стопостотно се насочени кон негување рејтинзи на само една единствена личност.

Постои ли друг авторитет во ДПМНЕ освен Груевски ?
Постои ли некаква хиерархија во партијата ?

Мислам дека е перверзно вие да зборувате за некакви култови кон некои личности.

Денес Груевски не е лидер на ДПМНЕ.
Денес Груевски е ДПМНЕ.
Вие во изминатите три години го направивте тој култ, не јас.
Како бе така не памтиш што се случуваше до пред три/четири месеци.
Пастирот семоќен....најдоброто од Македонија....економист над економистите......лидер над лидерите.....Гвујо ака Александар.....
Ти текнуе ?
Или ова не е лоботомија туку жива истина ?

M

MKEUpatriot

Гостин
Бране цар :cuc:....:pos:

Инаку ќе морам да де разочарам во врска со психолошкиот профил кој си се изнамачил да го направиш.
Прво, во политичари верувам, онолку колку што верувам во објективноста на твоите "добронамерни" постови :)
Второ, за некое време нештата во македонскиот политички блок ќе се искристализираат, така да ќе остане политичката опција предводена од Гвујо од една страна и Бранко од друга. По моите постови кои ги читаш на форумов, мислиш дека би го подржал Груевски ?
Резервна варијанта оставам за Брат Љубе, во зависност од неговото идно профилирање како опција.
Со кое лице вие дпмнеовите подржувачи зборувате за култ кон личности, кога веќе три години сите ваши капацитети стопостотно се насочени кон негување рејтинзи на само една единствена личност.

Постои ли друг авторитет во ДПМНЕ освен Груевски ?
Постои ли некаква хиерархија во партијата ?

Мислам дека е перверзно вие да зборувате за некакви култови кон некои личности.

Денес Груевски не е лидер на ДПМНЕ.
Денес Груевски е ДПМНЕ.
Вие во изминатите три години го направивте тој култ, не јас.
Како бе така не памтиш што се случуваше до пред три/четири месеци.
Пастирот семоќен....најдоброто од Македонија....економист над економистите......лидер над лидерите.....Гвујо ака Александар.....
Отсекогаш се искристализирани два блока тој на СДСМ и тој на ВМРО-ДПМНЕ.А извини што е објективност на овие форуми.Сите сами за себе сметаме дека смеобјективни и за другите сметаме дека се субјективни.Ова ти е излишно.Јас не очекувам да го подржиш Груевски таман работа јас само очекувам да бидеш дел од напорите за нова европска левица без Бранко..Пастир Александар тоа се глупости изведени од опозицијата кој му дал таква титула на од нас.Да го величиме Грујо бидејки ја однесе партијата во пет ибони победи заслужува да се велича.Додека Бранко кој има 6% рејтинг е сам по себе е СДСМ од 1992-2009.Менува лидери како сака со своите совети ја уништи партијата Бучко проба да му се спротистави ама се знае пто му се случи.
За м0мент сврти се кон себе и прашај се зошто мојата опција губи 5 пати зошто партијата ги изгуби бастионите зошто опзицијата е со ниска доверба.Батали ги ВМРО они се најлоши ај одговори си на ова.

M

marsovka

Гостин
Вмро дојде на власт благодарение на очајот на народот предизвикан од политиката на СДСМ, ама изгледа истата п'ичина ќе ги смени од власт.
Тачно
Јас реков и ќе речам ако бране се врати а е политичар со видно нарушен кредибилитет тогаш владава не ни вреди ни за к.. значи владав е полна со мали деца и копиљаци кои не знаат како врвките да си ги врзат

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Јас сум роден на 25-ти Мај. :wink:

И после сите лекции научени до сега у живот,јасно ми е ко бел ден дека мора да ја сакам оваа песна и сите `амандмани` мора да ми бидат насочени за,кон и на внатрешен план внатре во СДСМ, пошто од друга страна како `избор` имам ропачишта,сељачишта и бугаришта.
(кои што се експерти за уништуење држави )
(мамката м`рсна. )

Има аплаудирачи,има викачи,свирачи,барабанџии но ти изгледа служиш како потпалувач.Кога некаде нешто ќе загасне тогаш се јавуваш ти потпалуваш и штравта патот.А можеби некогаш е подобро да го ословуваат некого со сељачиште отколку со апашиште на пример.

Kajgana Shop

На врв Bottom