Бране цар
....
Инаку ќе морам да де разочарам во врска со психолошкиот профил кој си се изнамачил да го направиш.
Прво, во политичари верувам, онолку колку што верувам во објективноста на твоите "добронамерни" постови
Второ, за некое време нештата во македонскиот политички блок ќе се искристализираат, така да ќе остане политичката опција предводена од Гвујо од една страна и Бранко од друга. По моите постови кои ги читаш на форумов, мислиш дека би го подржал Груевски ?
Резервна варијанта оставам за Брат Љубе, во зависност од неговото идно профилирање како опција.
Со кое лице вие дпмнеовите подржувачи зборувате за култ кон личности, кога веќе три години сите ваши капацитети стопостотно се насочени кон негување рејтинзи на само една единствена личност.
Постои ли друг авторитет во ДПМНЕ освен Груевски ?
Постои ли некаква хиерархија во партијата ?
Мислам дека е перверзно вие да зборувате за некакви култови кон некои личности.
Денес Груевски не е лидер на ДПМНЕ.
Денес Груевски е ДПМНЕ.
Вие во изминатите три години го направивте тој култ, не јас.
Како бе така не памтиш што се случуваше до пред три/четири месеци.
Пастирот семоќен....најдоброто од Македонија....економист над економистите......лидер над лидерите.....Гвујо ака Александар.....
Отсекогаш се искристализирани два блока тој на СДСМ и тој на ВМРО-ДПМНЕ.А извини што е објективност на овие форуми.Сите сами за себе сметаме дека смеобјективни и за другите сметаме дека се субјективни.Ова ти е излишно.Јас не очекувам да го подржиш Груевски таман работа јас само очекувам да бидеш дел од напорите за нова европска левица без Бранко..Пастир Александар тоа се глупости изведени од опозицијата кој му дал таква титула на од нас.Да го величиме Грујо бидејки ја однесе партијата во пет ибони победи заслужува да се велича.Додека Бранко кој има 6% рејтинг е сам по себе е СДСМ од 1992-2009.Менува лидери како сака со своите совети ја уништи партијата Бучко проба да му се спротистави ама се знае пто му се случи.
За м0мент сврти се кон себе и прашај се зошто мојата опција губи 5 пати зошто партијата ги изгуби бастионите зошто опзицијата е со ниска доверба.Батали ги ВМРО они се најлоши ај одговори си на ова.