Се имате ли онесвестено?

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување
jas se imam povekje pati koga od nejadenje ts pad na seker vo krv, interesno e u sekoj slucaj nekako imas custvo deka si tuka ama ne si svesen interesno e. e sea najgadno bese kola koa me udri i se onesvestiv verovatno nekoja odbrana na organizmot neznam zasto se onesvestiv samo gadnoto e otvaras oci i glea 50 dusi okolu tebe i sekoj kazue so treba da se prai a ti takov cekajte malce stop :)

E so interesno ima u toa da ti se stemni pred oci i da padnis, a koa ke se svestis site naredeni okolu tebe se prasuvaat od so taka so ti se slucilo. Uste poglupo e ako se onesvestis pred tvoite doma, od nisto nesto ke napraat, golema panika ke krenat kako da bog znae so ti e.

Никогаш не сум се онесвестила, не дај боже. Една моја соученичка многу често се онесвестуваше. Последен пат и беше пред некој месец...

Јас се онесвестив во Агенција за вработување пред некое време. (успут си ја акнав главата од стаклото на шалтерот) Нема чувство. Како да остануваш без воздух. ти се губи слухот, како во вода ги слушаш гласовите и звуците наоколу и може да се освестиш мокра од глава до петици.

Мене ми беше срам да станам :icon_lol: Па и прошетка со брза помош... а бе катастрофа. да не ти се случи :)

Да се онесвестив пред 2 недели во кабинетот по информатика.. професорката се бања еднаш месечно.. и кога дојде да го провери мојот проект неможев да издржам:)

Да, пред неколку години. Во 7 требаше крв да ми земаат, а јас цела вечер не спиев, гледав филмови, цигари, гладна и кога ми зедоа крв, се струполив :) А мајка ми со раката сакаше да ми ја заштити главата во паѓањето, па и го скршив телефонот .А тој докторот ми залепи шамар а јас веќе освестена бев. И така за малку ќе се онесвестев пак :pos2:
А чувството, па ми се здрвиа и раце и нозе и изгубив сила, а откако се освестив ме болеа нозете, поточно ми отрпнаа

Никогаш до сега се немам онесвестено и се надевам дека нема да ми се случи такво нешто.:pipi:

Да во второ одделение на час.Ми беше многу лошо и таман да прозборам ми се стемни пред очи и после се разбудив со сите околу мене...Језивоооо

Само еднаш... немав јадено цел ден и немав спиено баш.... и вечерта во тепачка си ја скршив рака та со бокс НЕ туку паднав на земјата... и после 30 мин се онесвестив од болки

Да, тоа беше еднаш во седмо одделение, вториот училишен ден.
Јас онака опуштено не јадев во школо, си штедев пари за USB (не ги трошев за ужина).
И се деси она главното на час.. ај да не враќам филм. :smir:

п.с. препорака до сите: не се онесвестувајте - многу млитаво чувство. :)

се имам онесвестено неколку пати едноставно е паѓаш и ништо не осеќаш никаква болка кога ќе се разбудиш малце тие чудно 1-2 мин потоа сваќаш дека си изгубил свест ...

Да еднаш. Не бев ништо јадела а иимав спиено само 2-3 саата. Си сечев леб и си ја пресечев ракава, ама она саламски. :kesa: Почна мн крФ да течи, и као демек ништо не е, раката под чешма, ама то пусто не престануваше. И наеднаш ми се замати сликата и ЗгЉуц :vozbud:

Да, и бев во несвест едно 2-3 мин!

Да, ми се случило. Ми се затемни одеднаш и не ми беше јасно ништо, немав сила и потоа потонав сосем како во некој амбис, почувствував како сè ми е сеедно и не можев да се борам против ништо, едноставно како свесно да дозволував да паднам. Многу никакво чувство е, не се опишува баш.

Еднаш од претерано пиење ... и 2 пати ненадејно поради притисок :nesvest:

Се имаме. Во основно, на приредба, во првиот ред на хорот, на бина. :kesa: Мојата "точка" беше ненајвено изненадување за родителите, додуша и за наставниците. :pos:
Што сум ја крива што не` оставија три саати да стоиме. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom