Се имате ли онесвестено?

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување
Јас само еднаш или два пати и тоа на школо :uvo:

eeeeh koa padnav na glava i koa dobiv potres na mozok sum bil onesvesten 10 sekundi i niso ne se sekjavam.Znaci sum se onesvestil!
P.S. neam makedonska podrska vcera go preinstalirav PC-to

Се важи онесвестување од пијанство :kesa::kesa::kesa:

se imam 3 pati. isto e kako da zaspes nabrzina i da se razbudis po nekoja minuta, mozam da recam deka e interesno

Претходно се сметав за многу цврста особа на која не може ни во еден момент да изгуби концентрација, но еднаш пред 5 години се онесвестив и тоа на чудно место (на гробишта, од свеќите најверојатно бидејќи долго зјапав во нив, а не бев јадена утрото)
Оттогаш фала Богу не ми се има десено, се испитав после тоа и се беше во ред, само моментен пад на шеќерот во крвта било.

да,ама само неколку секунди бев во несвест...како мал,си играв со фудбал на улица,и едно време го нагазив фудбалот,и паднав точно на аркадата...сум се онесвестил...првата работа што ја осетив коа се вратив у реалност беше земјата меѓу прстите на рацете...после тоа окото ми беше модро долго време...онесвесување е исто како спиењето според мене...:smir:

А што има врска темава со здравје? И што е финтава со темава? :toe:

Несвестицата сигурно не настанала бидејќи состојбата во организмот ти била стабилна за тоа време. Има повеќе причини за нејзино настанување како анемија,невнесување на доволно течности или храна, низок крвен притисок, хипогликемија, аритмија, commotio cerebri и други нарушувања на ЦНС, психички фактор како стравот и така натаму и така натаму...

За среќа досега во мојот живот се немам онесветесно.:)))

Фала богу до сега се немам онесвестено ниту сакам :).
Btw кога видов Young Boys-Sion 1-2 лошо ми стана и за малку не се онесвестив но потоа се смени 2-1 грешка било :pos:

Kako pomal na sistematski koga mi zemaa krv neznam zaso mi se slosi naednas osetiv slabost pocnaa usite da mi zujat i naednas mi se stemni srekja so majka mi bev na sistematski i me pridrza da ne padnam potoa me legnaa na krevet me mackaa so alhohol na liceto i se osvestiv LOL...

Гледајќи ја тетка ми како за глупости крева паника и се онесвестува..(ке и ставиме некоја играчка змија и после по лекари женава)
Нвм..он топик..фала богу се немам онесвестено..уште тоа ми фали:uvo:

da se imam onesvesteno edno 5-6 pati....i mnogu e nikakvo custvoto :icon_frow:icon_frow:icon_frow

Да пред 4 години од алкохол

Се немам онесвестено, а баш би сакала да осетам какво е чуството да се онесвестеш, хе! :)

jas se imam povekje pati koga od nejadenje ts pad na seker vo krv, interesno e u sekoj slucaj nekako imas custvo deka si tuka ama ne si svesen interesno e. e sea najgadno bese kola koa me udri i se onesvestiv verovatno nekoja odbrana na organizmot neznam zasto se onesvestiv samo gadnoto e otvaras oci i glea 50 dusi okolu tebe i sekoj kazue so treba da se prai a ti takov cekajte malce stop :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom