Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи ако може мала помош, инсталирано ми беше PES без пач до вчера пошо не играм нешто мн мн на лаптоп ама рокна компјутерот и мора да се снаоѓам :P Како и да е го симнав
Pro Evolution Soccer 2010 Update 1.03-ViTALiTY

Пачот од PESedit 1.4, инсталирав првин упдејтот, го кракував, инсталирав пачот и сеа вика
Either file is damaged or was not correctly installed, чаре само reinstall на целата игра?

Да прашам нешо.Сакам да играм со еден другар и ставам џоистик ама ми дава само 1 контролер.Идам у систем сетингс и контролерс само 1 контролер ми дава а 2,3 и 4 се црни,unavaiable.Да не знае некој шо да праам?

Да прашам нешо.Сакам да играм со еден другар и ставам џоистик ама ми дава само 1 контролер.Идам у систем сетингс и контролерс само 1 контролер ми дава а 2,3 и 4 се црни,unavaiable.Да не знае некој шо да праам?

Ќе идеш во Settings.exe-то (надвор од играта, во фолдерот каде што ти е инсталирана) и потоа во Controllers таму.
На Controller 1 ќе оставиш празно, тоа ти е тестатурата. Кај Controller 2 селектирај си го гејмпадот и завршена работа. :)

Ќе идеш во Settings.exe-то (надвор од играта, во фолдерот каде што ти е инсталирана) и потоа во Controllers таму.
На Controller 1 ќе оставиш празно, тоа ти е тестатурата. Кај Controller 2 селектирај си го гејмпадот и завршена работа. :)
Фала,господ здравје да ти даде =.=

Па некои коментари до кадер сте стасани, што имате освоено. Јас на пример имам освоено со Манчестер Јунајтед Премиер лига и финале во ЛЕ (на про). Со Сити Премиер лига и финале во ЛШ, со Интер (и Пандев) Калчо лигата и ЛШ, со Севиља Ла лига и ЛЕ (овие на топ).

Дали има нешто за да се промени коментирањето..стварно тапа е!!

Симни поголема верзија, со сите јазици и мењај.

Ахх значи од старт сум направил грешка...

А зачуваните игри дали ќе можам да ги употребам ако ја сменам верзијата!

Ахх значи од старт сум направил грешка...

А зачуваните игри дали ќе можам да ги употребам ако ја сменам верзијата!
Ќе ти работат, не е друга верзија него претпоставувам таа што ја имаш е само англиски а на целосната што е околу 10 гига ги има сите. Е сеа може ќе најдеш негде само коментаторот да го симнеш, али незнам не сум барал.

Ќе ти работат, не е друга верзија него претпоставувам таа што ја имаш е само англиски а на целосната што е околу 10 гига ги има сите. Е сеа може ќе најдеш негде само коментаторот да го симнеш, али незнам не сум барал.

Аха епа тогаш ќе барам прво за коментаторите да ги симнам...

Ако не најдам тогаш целата игра комплет ќе ја симнам...не можам да го слушам глупавиот англичанец :)

Аха епа тогаш ќе барам прво за коментаторите да ги симнам...

Ако не најдам тогаш целата игра комплет ќе ја симнам...не можам да го слушам глупавиот англичанец :)

Итаљаните се зверови!

Шпанците ме разочараа, многу меланхолично коментираат. :))

Кога ќе одам Master League и сакам да продолжам да играм, значит на Load Game ми се минимизира играта и ми пишува ова:

vdpcsm.jpg

А кога ќе одам на играта шо е долу, само вака стојт:
35i3v69.jpg

кликам ок на та горната слика и играта се исклучува.

Ај помагајте! :helou::smir:

Инаку, го избришав тоа и почнав со нов тим, ама џабе пак исто пррајт. :(

До пачот е. И мене така ми правеше. По долги нервозни преинсталирања успеа. Ти посакувам среќа во твоите обиди :smir:

Го имам инсталирано пачот 1.4 од pesedit.com и после го инсталирвам 1.4.1. Ги инсталирвам пачовите, ама пак исто прајт. :toe:

Ти кој пач го имаш?

Не треба ништо да преинсталираш. Треба очите да ги отвориш :)

How to use the switch files:
Let's say you want to play a Master League..
Click the switch file for Master League (find it in 'start menu -> PESEdit.com 2010 Patch -> switch files)
Now you start PES and create your Master League
Save your game
The next time you do not need the switch file anymore, loading should work now.

Do the same for 'Become a Legend' and 'Online' modes, just use the corresponding switch files.
The 'Master League 2' switch is for 2. Bundesliga players, with it you can choose any team from the 2nd German division.

Плус има два .бат фикса, и тие стисни ги.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom