Pro evolution soccer 2010

Статус
Затворена за нови мислења.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Во пес галери, има нешто ко achievements и таму пишува што треба да направиш за да ги отклучиш.
Аха сеа тоа гледам, треба да се утепаш од играње за да ги отвориш, мене ме интересираше за тимот на Лацио 00/01, ваљда ќе има некој option file за брзо кај што ќе бидат сите отклучени...

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Со тој пач добиваш ново exe, и преку тоа ја пушташ играта. Со старото ја пушташ default верзијата. Нема да се избриши али ќе ти остане како што било, без вистински имиња, дресови и слично. Така да, за комплетно задоволство ви препорачувам да почекате асален пач.
А за колку време ќе излезит пачот од прилика?

П.С. Нестрплив сум. :):smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
А за колку време ќе излезит пачот од прилика?

П.С. Нестрплив сум. :):smir:
UPDATE 10/23: Today I will dedicate myself to this patch, visit us Friday night (US Pacific Time) to download an installer, you know the routine, next, next, next, play :)

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Еве прикачив fix со кој поправени имињата на тимовите и амблемите :wink:
Само ископирајте во My Documents \ KONAMI \ Pro Evolution Soccer 2010 \ save

Attachments

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Тужен голман. :'(

И не знам дали имаше на претходни верзии, најверојатно не, али ако спукате некој играч со топка, се наведнува и издишува.
Бар Руни следен пат ќе знае да бега кога Бекам шутира.

П.с. хакнати сетинзи за максимум 1650*1080 резолуција овде
http://www.megaupload.com/?d=A61U9IV8

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
Зверска графика, blur-motionoт екстра е направен, најдобрата пес досега.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
мала помош... ја снимив играта и ми бара клуч односно product key... со да праам?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Сериски не се бара на оваа тема, туку во "Побарувања на игри".

Онтопик:

И иако изгледа како Миланезиве да го седнале Лампард, сепак фацата на Сидорф кажува нешто друго :)

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Еве еден пач јас сега го најдов не сум го пробал ако го проба некој нека каже каков е пишува дека ги има Англиска Премиер лига и Шпанска Примера дивизион средени со сити дресови.Пробајте па пишете каков е http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/peseditcom-2010-patch-03-all-in-one.html

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Еве еден пач јас сега го најдов не сум го пробал ако го проба некој нека каже каков е пишува дека ги има Англиска Премиер лига и Шпанска Примера дивизион средени со сити дресови.Пробајте па пишете каков е http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/peseditcom-2010-patch-03-all-in-one.html
Ова е практично тоа што ќе го содржи гејмингаксес пачот, само што ќе содржи едноставна инсталација.

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Иван го проба ли пачот ако си го пробал кажи каков е:smir:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Играва почна на нерви да ми иде. Па да ти се поплукам. Се што е добро на играва, е во сенка на фаулите, заради глупавите голови кои ги примам, заради шо неможам да шутнам од блиску. Едноставно Приичка е играва. Баш коа стискам да шутнам они клизач и оп амин шут. Голманите нивни бранат ко не знам што да се.
Играм против палермо дома 0-0, со Катанија дома 0-1. Играм со Интер ми праат црвен 0-3 тепам на гости. Многу глупи работи се направени, кои ги ставаат како што кажав во сенка сите добри ствари почнувајќи од графика и натаму.,

Него дали на мастер лигава има Regulate condition и ако има каде да го најдам. Ја никаде не глеам

EDIT: И најглупата ствар, некаде кај на средина од 16-ец ако ми буткаат играч, играчот иде у Гол-аут. Неможе да се сврти ниту пак да подаде или да шутне.

А регулејт кондишн е ако ти формата Удоле да ја крене на нагоре за 1 степен.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
а за што служи тоа регулејт кондишн не можев да сфатам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom