Rabrobil
Seduce and Destroy
- Член од
- 1 јули 2010
- Мислења
- 886
- Поени од реакции
- 294
DC само во DC/Roxy/Quiksilver цени од 500-600 денари па до 2500интересни машки паричници, DC на пример или нешто сл?
DC само во DC/Roxy/Quiksilver цени од 500-600 денари па до 2500интересни машки паричници, DC на пример или нешто сл?
што е бе меси, пред финалето трансвер праиш за манчестер ќе навиваш ли? ) шиткач еден :РЕфтин дрес од Ман Ју,до кај 500 денари?
You mean small dildos?Noise blocking earplugs?
од кој град си бе чоекЕфтини мотели/хотели за еден ден? Итно ми треба за утре!
Ау да забораив тоа да кажам.Од Скопје сум.Значи ми треба за утре пишете локации и цени за престој.Само не ми го кажувајте Лаки ќе ве моламод кој град си бе чоек
ако ти е за саат два работа, иди во мотелчето до ања ресторанот кај стадион што е, или у феријален ако не, позади олимписки базен...така од поефтините ти тргнав јас...за поскапо сите знаеме кај има.Ау да забораив тоа да кажам.Од Скопје сум.Значи ми треба за утре пишете локации и цени за престој.Само не ми го кажувајте Лаки ќе ве молам
некој користел многу мотели :pos2: хахахахаха :smir:ако ти е за саат два работа, иди во мотелчето до ања ресторанот кај стадион што е, или у феријален ако не, позади олимписки базен...така од поефтините ти тргнав јас...за поскапо сите знаеме кај има.
па добро, не се само мотелите ) и друго е користенонекој користел многу мотели :pos2: хахахахаха :smir:
па глеам ги владееш некако, затоа хахахахаахпа добро, не се само мотелите ) и друго е користено
Иначе сакам да купам за да си го ставам место чергичка за кондури.ftopic:
што е бе меси, пред финалето трансвер праиш за манчестер ќе навиваш ли? ) шиткач еден :Р
шала )
Во сите аптеки ги имаш... само не се вака зелениNoise blocking earplugs?
Спидо беверли, и во аптекиве ама тие ти се поише за да не ти влага вода у уше него за не слушање :smir:You mean small dildos?