Каде може да најдам? (Општи прашања)

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
кај да си најдам лежалка- столица за на плажа??? значи да биде платно матерјал или нешо така?? нешо ко сликава у секој случај??? ако може и цена ако имате информација

M

mercenary

Гостин
а да си идеш ти најдобро на лекар, тоа ти е мој совет, ако ти се дешава повеќе пати може да стане многу сериозно...од искуства ти кажувам нема заебанција со тоа...оди провери, па доктор нека одлучи каков стегач ќе носиш...а продавници знам кај има и што цена се, но за твое добро не кажувам.поздрав
Што ќе барам на лекар, океј ми се колената сега, тоа ми се дешавало порано (2-3г).. а сакам да носам стегачи за да не ми се деси пак.

Ај кажи. :)

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Скроз без апликации не верувам дека ке најдеш имам јас дома неколку вакви црвени малборо уште од времето на дедо ми кога биле багатела, сега иста ваква TRUCK капа има во дроп ин со цена повеќе од 1000 денари мислам..

С

сашенко

Гостин
Материјал за макети куќички како тие 5то одделенците што ги прават.Од политехна мислам дека им беа тие ама децава имаат комплети а дали може од некаде да си порачаш такви по мерка и да ти направат?

Член од
21 мај 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Ме интересира каде можам да најдам дисплеј / екран за Qtek 9000 ... еве и слики:

Слики од екран-от / дистлеј-от:

Слики од Pc Pocket-от:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ефтин дрес од Ман Ју,до кај 500 денари?

Член од
23 јуни 2010
Мислења
21
Поени од реакции
0
интересни машки паричници, DC на пример или нешто сл?

Kajgana Shop

На врв Bottom