Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Слушалки со многу долг кабел (едно 3 метра).
Тешко.
Али моеш да си купиш слушалки и кабел, и со малце познавање на електроника (и леткум и калај) да си напраиш слушалки со 3 метра кабел (квалитетен). :)

Старки во различна боја.Неам ни прибилижно доволно кеш за два пара ^_^

народе мене ме интересира дали некој од вас знае каде да најдам материјал за проектна задача на тема бизнис економија аманте помагајте

народе мене ме интересира дали некој од вас знае каде да најдам материјал за проектна задача на тема бизнис економија аманте помагајте
ТЦ Бисер, Аеродром ке се симнеш доле кај што се бутиците има една фотокопирницата..епа они имаат готови проектни.

Слушалки со многу долг кабел (едно 3 метра).

CC400-12_LR.jpg

Подобро нешто вакво, слушалки можеш било какви на него да користиш.
Каде да купиш точно незнам, а преку интернет има колку сакаш.

Јас купив слушалки со 3 метра кабел од ВЕРО. Не ми текнува кој модел беа баш, само памтам нешо ко 900 денари чинеа. Со големи перничиња за ушите. И мноооогу се моќни, кога слушам музика сестра ми на другиот крај на собата игра :pos:

Звучници заедно со вуфер?Ми рикна вуферот а пиновите од звучниците и претходно заебаваа..
Ми требаат добри, ама не со огромна цена залепена на нив:)Продавница, информации и сл.

Звучници заедно со вуфер?Ми рикна вуферот а пиновите од звучниците и претходно заебаваа..
Ми требаат добри, ама не со огромна цена залепена на нив:)Продавница, информации и сл.
Било која за техника.
Техномаркет - Лининг - Логинг - ЕМИ медиа...

Било која за техника.
Техномаркет - Лининг - Логинг - ЕМИ медиа...
Абе лесно е да им ги отворам страните и да sирнам, знам.Ама ми треба некој со искуство а не после два дена да згаснат:)Ми гарантираш за овие?:icon_lol:

Абе лесно е да им ги отворам страните и да sирнам, знам.Ама ми треба некој со искуство а не после два дена да згаснат:)Ми гарантираш за овие?:icon_lol:
Ја иам некои си ноунејм али фураат.
Треа да се разбираш малце од техника за да избереш квалитет. Може и да се марка - па да се тиње.

71Wplhe8bvL._AA1500_.jpg

7112Lg8oLUL._AA1500_.jpg

Вакво нешто во Скопјево? :smir: и шо пари од прилика

Kaj ima nekoj sho printa maici u Skopjevo?
Mi treba samo za 1 maica -.-
Kje se smiluvaat li uopshte da mi ja isprintaat? ^.-

Првата зграда кај зелено пазарче.Тоа е црвената од 12 ката што е.Нема шанси да го утнеш.
И да може една маица и за разлика од други места е поефтино плус доста е квалитетно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom