Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да купам мобилен од интернет, која страна би ми ја препорачале што може да се достави до Македонија?

planikaa.jpg

Каде можам да најдам ваква планика како на сликава орИѓинал да биде :icon_lol:(шо би рекол Изет)
значи кај има вакви и по која цена?
аааа брат тоа не се оригинал планика.Овие се некои војнички.А еве ги оригинал ПЛАНИКА
images.jpeg
А овие оригиналот коштаат од 9000 денари па нагоре

kako sto e postenski broj za skopje 1000 ovoj broj 1106 za koj grad e ?

Songbooks за клавир? Од било кој од попознативе, комерцијала рок, метал бендови.
Вакво нешто.

аааа брат тоа не се оригинал планика.Овие се некои војнички.А еве ги оригинал ПЛАНИКА
Прегледај го приврзокот 41055
А овие оригиналот коштаат од 9000 денари па нагоре

Уште ли ве лажат бе комунистите. Ваква планика ко на сликата беше 4000 кога јас ги купив моите griSport во МЕГА (позади ирскиот паб во ГТЦ).
Сега се поскапи, додуша не знам дали сеуште ги има во МЕГА. Ама мислам дека сеуште можат да се најдат во Пеко. имаат продавница на ул.Македонија и би требало да чинат околу 7.000. Доколку најдеш од старата верзија поефтини се.
Инаку јас топло би ти ги препорачал моите ГриСпорт, чинат 8.000 и се подобри од планиката :)

Пилатес топка за 600-800 денари во Скопје или Тетово?

206539_f520.jpg

Attachments

• 206539_f520.jpg
    206539_f520.jpg
    11,5 KB · Прегледи: 1
Пилатес топка за 600-800 денари во Скопје или Тетово?

206539_f520.jpg

Во продавницата за суплементи, тегови (бодибилдинг) карши Влада, мислам дека V.I.N.G се вика.

Kaj ima nekoj sho printa maici u Skopjevo?
Mi treba samo za 1 maica -.-
Kje se smiluvaat li uopshte da mi ja isprintaat? ^.-

Zdravo.Ima li nekoj na forumov od kriva palanka.Mi treba covek koj odi za bugarija.Dokolku nekoj odi ili poznava nekoj sto odi neka pise.Mi treba za da mi se donesat nekoi delovi.Se razbira za uslugata plakam 2000 denari

Дали знае некој каде може да најдам заштитна фолија за екран за Sony Ericsson Vivaz ?

Гледам барате чизми вакви такви демек војници сите ќе бидеме.

Епа еве мој предлог : Доколку познавате некој кој моментално се наоѓа во Авганистан слободно нарачајтему војнички чизми, Алпина, Ренџерки и уште много познати војнички чизми.
Најскапи се Алпината 90 евра се.

Вие размислете и видете дали е паметно купувањето за нешто што може да чини 100 евра помалку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom