Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не знае вакви раб кај продаваат итно морам да набавам:

Гемчиња вакви нешто такви видео игри?
Знам во скопје имаше еден дуќан во кисела вода за електронски гаџети ама името не му го памтам и тешко дека ќе го најдам

PMP-MP4-Player.jpg

441096_091124225202_0000000051_1.jpg

кај можам да најдам твистер игра, се надевам дека знаете за што зборам.. имав ама не беше купен од тука, и веќе не е у употреба..

Hand grip

Ако има некој што продава гума за вежбање(за рака) нека ми пише пп.
Rubber-Hand-Grip-Ring-KS-RH603-.jpg

..на ова мислам :)

што ќе вежбаш со воа гумичево само време ќе губиш..овоа ти е за јак стег да имаш...баша..немора со воа гумиче...имаше едно ко за раце со федерчиња 300ки две беа...во Ловец-Велес имам видено..

што ќе вежбаш со воа гумичево само време ќе губиш..овоа ти е за јак стег да имаш...баша..немора со воа гумиче...имаше едно ко за раце со федерчиња 300ки две беа...во Ловец-Велес имам видено..
исто срање друго паковање..пофилинг ми е со гума ;)

тоа ти е по практично..али чим ти е исто срање трк на пазар и за 100че моеш да бираш у каква сакаш боја..

тоа ти е по практично..али чим ти е исто срање трк на пазар и за 100че моеш да бираш у каква сакаш боја..
е ајде де, кој пазар? да имав видено ке си купев немаше да прашувам тука...

ако си од Скопје...и ако си бил на Бит-Пазар и велиш дека нема..ондак на очно ќе те пратам...а ако си од провинција некаде ..шо знам по пазарите би требало да има..или пак во некоја продавница за оружје и пиротехника .(пошо кај нас у Велес таква е..)

Не е за тука прашањево али нема кај да прашам :smir:
Дали има на ВИП операторот да се стават неколку броја во круг? (мислам ме разбирате, со тие броја да ми биде поефтино)

Fruit of the loom

Ima li negde u Skopje fruit of the loom dukan, ako ima kade? A ako nema kade mozam da najdam maski pamucni maici vo razlicni boi? Blagodaram odnapred.

Fruit of the loom vo Makedonija go nosat Pope company
poveke info mozes da najdes na nivniot web www.popecompany.com.mk

inaku dukan ima na Gjuro Gjakovik - t.e pozadi Stara Arkadija, prolazot sto vodi nakaj grcka ambasada vednas vo novite zgradi od desna strana
dukanot se vika Pi store i rabotat od 09-21 od ponedelnik do petok i od 10-20 vo sabota

Isto imaat i internet prodazba na nekoi artikli pretezno brendirani maicki mozes da vidis na www.pistore.tc.mk

pozdrav

Барам едно клипче од к-15 не ми текнува баш што се работеше али мислам у продавница беше и поминува албанецот покрај цацко и му се дере: "Што се буткаш бе свињски, што мислиш ти се плашим"

Кај да најдам хелиум(ми треба за онаков гласот да ми стане)?

у гтц на 2 у продавницата за балони

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom