Каде може да најдам? (Општи прашања)

V

Vollstandig

Гостин
Некој да не знае вакви раб кај продаваат итно морам да набавам:

Гемчиња вакви нешто такви видео игри?
Знам во скопје имаше еден дуќан во кисела вода за електронски гаџети ама името не му го памтам и тешко дека ќе го најдам

Член од
23 јуни 2010
Мислења
21
Поени од реакции
0
кај можам да најдам твистер игра, се надевам дека знаете за што зборам.. имав ама не беше купен од тука, и веќе не е у употреба..

G

GucciMane

Гостин
Hand grip

Ако има некој што продава гума за вежбање(за рака) нека ми пише пп.
Rubber-Hand-Grip-Ring-KS-RH603-.jpg

..на ова мислам :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
што ќе вежбаш со воа гумичево само време ќе губиш..овоа ти е за јак стег да имаш...баша..немора со воа гумиче...имаше едно ко за раце со федерчиња 300ки две беа...во Ловец-Велес имам видено..

G

GucciMane

Гостин
што ќе вежбаш со воа гумичево само време ќе губиш..овоа ти е за јак стег да имаш...баша..немора со воа гумиче...имаше едно ко за раце со федерчиња 300ки две беа...во Ловец-Велес имам видено..
исто срање друго паковање..пофилинг ми е со гума ;)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
тоа ти е по практично..али чим ти е исто срање трк на пазар и за 100че моеш да бираш у каква сакаш боја..

G

GucciMane

Гостин
тоа ти е по практично..али чим ти е исто срање трк на пазар и за 100че моеш да бираш у каква сакаш боја..
е ајде де, кој пазар? да имав видено ке си купев немаше да прашувам тука...

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
ако си од Скопје...и ако си бил на Бит-Пазар и велиш дека нема..ондак на очно ќе те пратам...а ако си од провинција некаде ..шо знам по пазарите би требало да има..или пак во некоја продавница за оружје и пиротехника .(пошо кај нас у Велес таква е..)

G

GucciMane

Гостин
Не е за тука прашањево али нема кај да прашам :smir:
Дали има на ВИП операторот да се стават неколку броја во круг? (мислам ме разбирате, со тие броја да ми биде поефтино)

Член од
4 март 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Fruit of the loom

Ima li negde u Skopje fruit of the loom dukan, ako ima kade? A ako nema kade mozam da najdam maski pamucni maici vo razlicni boi? Blagodaram odnapred.

Fruit of the loom vo Makedonija go nosat Pope company
poveke info mozes da najdes na nivniot web www.popecompany.com.mk

inaku dukan ima na Gjuro Gjakovik - t.e pozadi Stara Arkadija, prolazot sto vodi nakaj grcka ambasada vednas vo novite zgradi od desna strana
dukanot se vika Pi store i rabotat od 09-21 od ponedelnik do petok i od 10-20 vo sabota

Isto imaat i internet prodazba na nekoi artikli pretezno brendirani maicki mozes da vidis na www.pistore.tc.mk

pozdrav

Член од
6 јануари 2011
Мислења
23
Поени од реакции
1
Барам едно клипче од к-15 не ми текнува баш што се работеше али мислам у продавница беше и поминува албанецот покрај цацко и му се дере: "Што се буткаш бе свињски, што мислиш ти се плашим"

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.319
Поени од реакции
272
Кај да најдам хелиум(ми треба за онаков гласот да ми стане)?

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.700
Поени од реакции
288
у гтц на 2 у продавницата за балони

Kajgana Shop

На врв Bottom