Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
На Телма се врти една реклама за испорака со моторчиња, купувале и носеле до дома работи од аптека, продавница и сл, и секаква испорака вршат, рекламата беше со слика од веспа некоја и името на фирмата, текст и броеви, знае некој која фирма беше и телефон од фирмата?
Или ако знаете било која фирма што врши таква испорака, да купи и да донесе до дома?

Луѓе се прашувам дали можам да најдам Alienware компјутер во Скопје или кај било во Македонија или морам да го порачам од странство?

Луѓе се прашувам дали можам да најдам Alienware компјутер во Скопје или кај било во Македонија или морам да го порачам од странство?
Алиенвер имаше знам лаптоп во Сет мислам дека они се официјални риселери за делл-Алиенвер во Македонија ама оди прашај несум сигурен

1. Зашто сакаш да ФРЛАШ толку пари?
2. Ги имаш во TNT

Фрлаш пари за брендот само, колку да се фалиш дека имаш Alienware.
А можеш да си склопиш сличен во перформанси PC за помалце пари.

Поточно се работи за тема....Имаше мислам тема за летна работа во Германија каде што имаше прикажан mail од посредникот, ама неможам никако да ја најдам. На кој му се наоѓа ќе му бидам многу благодарен :)

Ај некој да ми помогне да ја најдам најлесно железничката постројка во Ѓорче Петров? Ептен итно е....

Ај некој да ми помогне да ја најдам најлесно железничката постројка во Ѓорче Петров? Ептен итно е....

Населбата Даме Груев (Геге) ја знаеш? Кажи што знаеш од Ѓорче за да ти помогнам најлесно :smir:

Кога одиш накај Геге има еден мост,значи пред влезот на Геге,застануваш на средина мост,гледаш од десна страна пруга долу има,малку понатаму е постројката,само треба одма од мостот кога ќе се спуштиш да свртиш десно на првата улица.
Не знам каде е точно постројката,најубаво прашај некој од луѓето што ќе ги сретнеш во близина,ќе ти кажат,да не нагаѓам за џабе,да не се изгубиш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom