Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли некој да ми каже каде може да се најде 100%полиестер платно. Ми треба за печатење на знамиња. Некои луѓе ми кажуваат на женски пазар се продавал негде, ама јас поминав еднаш на женски пазар и ги поминав сите продавници и не можев да најдам. Па ако некој знае да ми објасни каде има би му бил однапред благодарен

Дали знае некој дали има клуб за трнирање боречки вештини. Мислам како оние од К-1, како Бојка во Undisputed, таков вид на борење. Заинтересиран сум за ова, па да разгледам понуди и места каде се врши овој вид на тренинг. Ако знае некој нека пише...

ПС ако може некој да ми препорача добра теретана во Скопје

Каде може да најдам клик-клак како овој:
klik_klak_klackers_clackers.JPG

Дали знае некој дали има клуб за трнирање боречки вештини. Мислам како оние од К-1, како Бојка во Undisputed, таков вид на борење. Заинтересиран сум за ова, па да разгледам понуди и места каде се врши овој вид на тренинг. Ако знае некој нека пише...

ПС ако може некој да ми препорача добра теретана во Скопје

тоа на ундиспутед филмот ти се микст маршл артист и за тоа треба да знаеш повекје видови на вештини ко аикидо тајквандо кик бокс и др:)

Ок. фала

А да ми каже некој или да ми препорача кафемат, не од оние големите, туку за по дома, да ми прави еспресо, или ако може и други видови кафиња.

По незнам кој пат.. знае некој каде се продава хартија за оригами/оригами сет?

Од каде да купам дрес на Милан ама без име и бројка? не мора од новава сезона да е...
прашав во ГТЦ ..немаат -.-

Од каде да купам дрес на Милан ама без име и бројка? не мора од новава сезона да е...
прашав во ГТЦ ..немаат -.-

Фан шоп кај железничка, до зградата на Неоком, ОНЕ. :)

Вчера бев во Фан шоп ама баш ништо немаа од Италија сакав да земам дрес од Дони од рома али немаа освен од интер дресови и сите се со имиња...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom