- Член од
- 5 мај 2008
- Мислења
- 1.357
- Поени од реакции
- 127
А саломон каде се наоѓа ?во саломон о.О
мислам дека во саломон имаше, salomon, champion и brugi...![]()
А саломон каде се наоѓа ?во саломон о.О
мислам дека во саломон имаше, salomon, champion и brugi...![]()
имаш у гтцА саломон каде се наоѓа ?
Зошто бе, и јас носам една ваква, успомен од другарка ми еВаква, гумена????? Колку години имаш?
Блазе си ти. Нареден пат барај од другарка ти златна:wink:Зошто бе, и јас носам една ваква, успомен од другарка ми е![]()
На ова ли мислиш...znam deka nema vrska so temata, ama mnogu me interesira dali nekoj se sekava na klipceto (mislam deka bese i na kajgana objaveno) na edno tipce kaj so vlegva vo sobata na drugarmu i go nacekva kaj so.... i kaj mozi da se najdi toa klipce pozz
На ова ли мислиш...
Абе куписи маица бела трк во печатница ќе си имаш што сакаш на неаИзвините ако го згрешив местото на темата
Прашањето ми е каде има во Скопје место каде што може да се исштампа на маица нешто по мој избор.
Благорам однапред.
Поздрав до сите
Имаш до Зелен Пазар кај тој влез што е накај Градска... а има и у Кисле Вода кај Стара Рампа у оној малиот трговски... не ми текнува како се викаше... Битно ѕид до ѕид се со Зегин аптеката... Ако знаеш каде е...Извините ако го згрешив местото на темата
Прашањето ми е каде има во Скопје место каде што може да се исштампа на маица нешто по мој избор.
Благорам однапред.
Поздрав до сите
Њама ... сиромашни сме со ер-макс, како машки така и женски ...![]()
исти,исти вакви.. дали има негде во најк?
Geox беМи треба продавница во Скопјево во која би можел да најдам добри модели на кондура-патика (црна)... Превртев се што знаев и не најдов ништо, па ако знаете каде би можел да најдам (со сигурност нели) би ви бил многу благодарен:smir:
Многу слаб избор... Многу:cry:Geox бе![]()