во саломон о.О
мислам дека во саломон имаше, salomon, champion и brugi...![]()
А саломон каде се наоѓа ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во саломон о.О
мислам дека во саломон имаше, salomon, champion и brugi...![]()
имаш у гтцА саломон каде се наоѓа ?
Ваква, гумена????? Колку години имаш?
Зошто бе, и јас носам една ваква, успомен од другарка ми е![]()
На ова ли мислиш...znam deka nema vrska so temata, ama mnogu me interesira dali nekoj se sekava na klipceto (mislam deka bese i na kajgana objaveno) na edno tipce kaj so vlegva vo sobata na drugarmu i go nacekva kaj so.... i kaj mozi da se najdi toa klipce pozz
На ова ли мислиш...
Извините ако го згрешив местото на темата
Прашањето ми е каде има во Скопје место каде што може да се исштампа на маица нешто по мој избор.
Благорам однапред.
Поздрав до сите
Имаш до Зелен Пазар кај тој влез што е накај Градска... а има и у Кисле Вода кај Стара Рампа у оној малиот трговски... не ми текнува како се викаше... Битно ѕид до ѕид се со Зегин аптеката... Ако знаеш каде е...Извините ако го згрешив местото на темата
Прашањето ми е каде има во Скопје место каде што може да се исштампа на маица нешто по мој избор.
Благорам однапред.
Поздрав до сите
![]()
исти,исти вакви.. дали има негде во најк?
Ми треба продавница во Скопјево во која би можел да најдам добри модели на кондура-патика (црна)... Превртев се што знаев и не најдов ништо, па ако знаете каде би можел да најдам (со сигурност нели) би ви бил многу благодарен:smir:
Многу слаб избор... Многу:cry:Geox бе![]()