Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
aко ти треба цел албум симни го од торент...
само не овој муабет тука :)
види ги сеа.. да го имаше на торент немаше да барам комплициран начин да го симнувам. вчера е искочен па го нема по торенти уште. нема врска ајде ќе се снајдам. позз

Каде можам да најдам црно сако , полусвечено , и некои патики без многу апликации на нив со иста црна боја низ скопјево?

Патриотски маички, мотиви од Македонија и слично, за поклон за странство? Кој ќе предложи?! :smir:

Патриотски маички, мотиви од Македонија и слично, за поклон за странство? Кој ќе предложи?! :smir:
Гтц, приземје, над “капче“ (така се викаше порано, сеа незнам како се вика) од кај холидеј ин...нели има едно ко трафика цело со црвено жолти маици/шалчиња/привезоци со вергина сонцето.

И до SEWA на плоштад има таква слична продавница.

Добра идеја Power. Status Quo, трафикчето ми е премало, мислев на нешто поголемо иако и ова до SEWA не е воопшто поголемо. Фала во секој случај, некоја друга плус идеја?

Добра идеја Power. Status Quo, трафикчето ми е премало, мислев на нешто поголемо иако и ова до SEWA не е воопшто поголемо. Фала во секој случај, некоја друга плус идеја?
Спроти Бисер, во зградата на телекабел (кај што им е наплатен пункт) има продавница за спортска опрема и имаат преубави патриотски маици за деца и возрасни :smir:

абе мало е ама има се...
ако ти е за поклон моеш да најдеш
ако планираш и странецот да го носиш у продавницата - ондак мало е :)

Каде во Струмица може да се најдат вакви

Shutter_Shadow_by_Plecta.jpg

Во ГТЦ на излезот накај Холидеј ин има една трафика. Потоа имаш во Буњаковец трговскиот за сувенири рачно изработени, мислам дека на приземје беше од позади трговскиот кај што е Риверсофт ако знаеш.:smir:

Дајте бе линк од тоа шо беше Со џогерот по глава.....:vozbud:

Кај има дуксери маиции и слично марка индепендент у скопјево?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom