С
Спенсер
Гостин
ми треба скенер, ама поголем некој... да скенирам 1м*1.5м... така нешо каде има у скопјево???
Пробај во X-print кај фонтана, парк. Кога одиш од центар по илинденска накај парк, одма пред семафорот пред фонтана од десната страна. А, можеш и да ги побараш на златна книга и да се јавиш да прашаш дали имаат таков скенер, ама 90% сум сигурна дека имаат зашто се рекламираат дека копираат проекти, а штом копираат би требало и да скенираат.ми треба скенер, ама поголем некој... да скенирам 1м*1.5м... така нешо каде има у скопјево???
Има преубави во Converse, кафеави и ич не се скапи, околу 3000 беа последен пат кога ги видовУбави женски High Top патики ? (не за мене)
со ваков квалитет никаде за жал ...а фалшови има колку сакашнекој да не знае каде може да најдам вакви патики nike освен во продавниците на nike нешто поефтино?
да не знаеш каде точно квалитетот не е толку битенсо ваков квалитет никаде за жал ...а фалшови има колку сакаш
Џордано Незнам дали уште работи карши Вил Хил партизанска ( до броз )некоја фирма,која што прави календари,пенкала со натписи т.е. реклама де??? ми треба... календари да ми направи,пенкала и упалјачи... како политичквие партии шо даваат...
Види во новоотвореноно СПОРТ М во салата Борис Трајковски, има разни патики по многу ниски цени ..некој да не знае каде може да најдам вакви патики nike освен во продавниците на nike нешто поефтино?
da:smir:sport m ovaa prodavnica ja ima i vo trgovski taka?
Ramstore,одма до киното,350 денари со нивна маица,а незнам до колку бројаKaj u Skopjevo pecatat sliki na majci po koja cena i do kolku broja?
mersiiiiiiiiiiiiii
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=25568&page=26&highlight=%EC%E0%E8%F7%EA%E8+%ED%E0%F2%EF%E8%F1%E8Kaj u Skopjevo pecatat sliki na majci po koja cena i do kolku broja?
mersiiiiiiiiiiiiii