Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
r_roll_up_piano.jpg

Било каде во Скопје.

Цена за воз :
Скопје-Виена некој да не знае ?
Вечно благодарен :).

Името на суши ресторанот во Скопје што е блиску до кинескиот кај Дебар маало. Истотака ме интересира дали има Индијски ресторан и каде точно по Скопјево

Името на суши ресторанот во Скопје што е блиску до кинескиот кај Дебар маало. Истотака ме интересира дали има Индијски ресторан и каде точно по Скопјево

Колку што знам, сеуште не работи индискиот ресторан што беше кај стара америчка амбасада, па го преместија во близина на Водњанска, пред неколку месеци го затворија дефинитивно :( Знам дека прават индиска храна во Еквестријан во Аеродром, ама колку е добра, не знам.. Ако чуеш дека на некое друго место има отворено, би била благодарна ако ме известиш :)

Ако збориш за тој на Ленинова , се вика nobu (ако е македонски фонтот ондак е нови :) )

Каде на друго место освен Охрид и Скопје има Joker кладилници?

фармерски кошули... по можност модерни, струкирани... низ скопјево.

6a3f197a2f075a4af5d99a0f54eb9830.jpg

или
bb7dbccbff31487aa24464e1afa0cf0e.jpg

кошула.
Ми треба чиста информација , пребарав пола град по жута нигде нема :).

Знамиња од фудбалски клубови големи за на ѕид и по можност која цена се :smir:

Мислам дека има во фан шоп кај нова железничка и во пирамида а за цена не знам.

А каде во Скопје може да се купи Citrax (капсули за слабеење)?

некоја фирма,која што прави календари,пенкала со натписи т.е. реклама де??? ми треба... календари да ми направи,пенкала и упалјачи... како политичквие партии шо даваат... :vozbud:

ЕЛ-МА Графичко студио. А телефон за контакт е следниов: 070/563-852

ray-ban-3025-bradley-cooper.jpg

Цвикери ко типов, копија било што...

Во Скопје нема нигде, ја цел град го прошетав за да најдам.Најсигурно и паметно од официјалната да си купиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom