Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде да го однесам сонито (2ка е) да ми го средат нешто ми се заеба ласерот а незнам кај има некаде кај што може да го направат. Во Скопје ми треба не по другите градови

Ај и јас да прашам...кај можам да најдам кежуал капчиња ???

Кежуал капчиња....мислиш карирани ? Имаш во Шутка, инаку од добрите брендови како Fred Perry,Stone Island слабо во Македонија....Најдобро ти е да си нарачаш преку нет...

Кежуал капчиња....мислиш карирани ? Имаш во Шутка, инаку од добрите брендови како Fred Perry,Stone Island слабо во Македонија....Најдобро ти е да си нарачаш преку нет...

Аха претпоставував дека ке пише некој во Шутка,ама мрза ми е да одам до таму,но ке се натерам некако да отидам :)

Мислев дека и накај Битпазар има,додека ми го донесат Фред Пери капчето,колку да не бидам без ич...:)

14445_1277561581877_1315135657_30830266_1198853_n.jpg

Aлка ко таа долната?
Шарената, не таа со wwjd....?

Аха претпоставував дека ке пише некој во Шутка,ама мрза ми е да одам до таму,но ке се натерам некако да отидам :)

Мислев дека и накај Битпазар има,додека ми го донесат Фред Пери капчето,колку да не бидам без ич...:)

Незнам зошто во Словенија Спорт не носат капчиња ФП иако има кошули,патики и маици од тој бренд....Од каде го нарача ФП капчето ?

Незнам зошто во Словенија Спорт не носат капчиња ФП иако има кошули,патики и маици од тој бренд....Од каде го нарача ФП капчето ?

Јас прашав пред некое време дали ке донесат капчиња и ми рекоа би требало да донесат,ама ништо од тоа,останале на збор само...инаку капчето директива од Австралија :)

Кај Соборна, автобуската што е за накај Карпош... Епа позади неа:)

Мислам дека нема таму Спорт Лајф , тоа се Депортиво и Бундес Спорт.Спорт Лајф имаш на приземје во ГТЦ , до Словенија Спорт (во пролазот кај Кубанскиот ресторан).

Мислам дека нема таму Спорт Лајф , тоа се Депортиво и Бундес Спорт.Спорт Лајф имаш на приземје во ГТЦ , до Словенија Спорт (во пролазот кај Кубанскиот ресторан).
Моја грешка. Се извинувам:)

Чипови за покер.Али не од тие пластичните,еднобојните,никаквите.Полупрофесионални или професионални.Треба од прилика еден чип да тежи од 12 грама па нагоре. Има такви по Скопје негде?

Цена,колку чипа се во куферчето,дали идат заедно со карти,коцки и таканатаму

Фала!
Имаш во Охрид во LEGO(кај старата автобуска) професионален WPT куфер со чипови ама ептен е скап. Над 9000 денари, ексик и чипој и све.

14445_1277561581877_1315135657_30830266_1198853_n.jpg

Aлка ко таа долната?
Шарената, не таа со wwjd....?
Јас знаЕВ да правам, па ако е исто ко со точак работава (демек се немам качено 10 години а знам да го возам :)) ќе пробам па ќе ти кажам.

Иначе се прави со конец за везење гоблени. :smir:

Имаш во Охрид во LEGO(кај старата автобуска) професионален WPT куфер со чипови ама ептен е скап. Над 9000 денари, ексик и чипој и све.
Е па ко така иде комбинација со заеднички сили :) Тие што сме стандардни играчи ќе си дадеме по некоја иљадарка,кога ќе ги земеме ќе ги изнајмиме неколку пати на други екипи а моментално во градов се е напалено за покер ко млади мајмуни и вииш ќе ни дојдат нас бакшиш :) Битно е шо знам дека негде има,пошто кај нас тие што имаат ги порачуваа од Белград. Фала за инфо!

Јас знаЕВ да правам, па ако е исто ко со точак работава (демек се немам качено 10 години а знам да го возам :)) ќе пробам па ќе ти кажам.

Иначе се прави со конец за везење гоблени. :smir:
Ај пробај жити се :)
Ако ти текнува направи еден туториал :pos:
Се сеќавам како деца правевме вакви, имав стотици...
Ако најдам по дома нешто ќе ти кажам.
фала :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom