Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
За на кафе има една жена над Малага живее,носиш твое кафе и бела маица само незнам дали ќе најдам контакт од неа,ако најдам ќе ти пратам пп :helou:

а каква е таа фосфорна ленонка и кај би можела да најдам? ај ако може уште ова и не те замарам :smir:

Тоа ти е обична Ленонка (неонка у превод) само шо е флуросцентна!

Ако ја тражеш. ке кажеш Флуросцентна неонка! Така ке те разберат!

У дукани за бела техника би требало да ги има, ако не ке ги прашаш нив они сигурно знаат.
Многу е добра за во “детска“ соба, ама и не баш добра па за очите!

img-thing

Некое сиво кошулче ко на сликава ?

монтана кај нас нема уште..викаа од мако хемик дека ке земат монтана спреови али ништо..ја имам еден монтана црвен на алкохол 6 сантима дебел Мухаха:salut:..зашо ти е ако не е тајна?за у тетратка да подвлекуеш?Хахаха

Moнтана маркери има во инфлуенс во лептокарија, метал шоп е...

Каде има квалитетни дресови (ако не се веќе оригинал) низ Скопјево?

Каде има квалитетни дресови (ако не се веќе оригинал) низ Скопјево?

Фан Шоп мислам се вика продавницата се наоѓа кај нова железничка поточно кај Космофон одма првата зграда што е.
И во Пирамида во гтц мислам има али за квалитет не знам.

Ти дали имаш слушнато за Штипинг???

Вакви кошули само у Штип за солидни цени!:toe:
Искрено имам чуено меѓутоа не знам како ќе се снајдам во Штип со оглед на тоа што не сум бил во тој град никогаш .
Некој упатства ? И колку кошта карта од Скопје до Штип ? :pipi:

Искрено имам чуено меѓутоа не знам како ќе се снајдам во Штип со оглед на тоа што не сум бил во тој град никогаш .

Имаше вакви кошули и во беатина (мислам така се викаше продавницата) во Рамстор и има една на ќошето пред Mc Donald's во центар, таму се околу 1000-1500. Ако ти е за една кошула, не знам колку се исплати да одиш до Штип. Исто видов слични и во Бисер во една продавница напред скроз на ќоше е (од трафиките кога се оди во Бисер, од левата страна првата продавничка под скалите), не знам таму колку пари се, ама не би требало да се скапи. А побарај и низ другите прoдавници во трговскиот, имаат многу ствари и не се ич скапи.

Картата е 280 денара, и коа ке стасаш у Штип прашај кој сакаш каде се конфекциите за машки кошули сите ке ти кажат, или ако сакаш па од бутик у центаро нема шанса да не се снајдеш!

Каде има bookends во Скопјево, како држачи за книги се кои се ставаат на краевите на полиците, да ги држат книгите да не паѓаат.. Вака нешто, како ковано железо би сакала да најдам:
cast-iron-bookends-300x300.jpg
3301741

Благодарам однапред! :smir:

Се цитирам да не пишувам одново.. Некој да ми одговори? Фала. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom