Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде се продава во скопјево Апсинт? Проверено во Рамстор ама 55% некако слабо ми е. Значи барам something that really cooks.

се извинувам за офтопик би ве замолил само настрана од апсинтот....не е ни алкохолен пијалак токсик...убива клетки и ве прави да бидете риби односно зборувате нешто а потоа заборавивте што сте зборувале...исто така тежок е за организмот да го поднесе има случаи на парализа,слепило и смрт од апсинт....напијте се нешто друго жестоко ебаго остајте тие ствари:smir:

се извинувам за офтопик би ве замолил само настрана од апсинтот....не е ни алкохолен пијалак токсик...убива клетки и ве прави да бидете риби односно зборувате нешто а потоа заборавивте што сте зборувале...исто така тежок е за организмот да го поднесе има случаи на парализа,слепило и смрт од апсинт....напијте се нешто друго жестоко ебаго остајте тие ствари:smir:
Ама нема друга форма на течно LSD.

Спермата е најјак ЛСД, течен се разбира! Кој сака ЛСД нека голта сперма :pos2:

Каде се наоѓа ресторан (или е кафана) Мома ?
Кај млечен ресторан Капиштец...поточно после Блу кафе по Иво Лола Рибар некои си 500 метри накај Тафталиџе од десна страна во подрум е :helou:...ваљда ме разбра :smir:

каде има убави мартинки во Охрид или во Битола? и по можност цена од прилика.

каде можам да најдам од тоа фосфорната боја што е што може да се мачка на лицето на раце и свети интересно...има баш таква боја на спотот на black eyed piece na I got a feeling...???

некој да ми каже???? или никој не знае....:nesvest:

Дали можам да најдам некаде на интернетов или во некоја продавница во Тетово/Скопје цртани филмови синхронизирани на македонски јазик? Значи да немаат превод, туку фактички ликовите да зборат на македонски.

Дали можам да најдам некаде на интернетов или во некоја продавница во Тетово/Скопје цртани филмови синхронизирани на македонски јазик? Значи да немаат превод, туку фактички ликовите да зборат на македонски.
Vo Ramstor skopje ima prodavat NODI mislam i e sinhronizirano na mak`.?

Ne znaev kaj da prasam ke prasam ovde kaj mozam da najdam vakov parfem...
26092009660.jpg

Монтана маркер...?
монтана кај нас нема уште..викаа од мако хемик дека ке земат монтана спреови али ништо..ја имам еден монтана црвен на алкохол 6 сантима дебел Мухаха:salut:..зашо ти е ако не е тајна?за у тетратка да подвлекуеш?Хахаха

некој да ми каже???? или никој не знае....:nesvest:

Мислам дека не е тоа фосфорна боја за шо мислеш, мада неам го гледано тај спот, ама мислам дека тоа ти е фосфорна Ленонка, која реагира на било која посветла дреч боја!:toe:

Или може сум грешка!

Мислам дека не е тоа фосфорна боја за шо мислеш, мада неам го гледано тај спот, ама мислам дека тоа ти е фосфорна Ленонка, која реагира на било која посветла дреч боја!:toe:

Или може сум грешка!

а каква е таа фосфорна ленонка и кај би можела да најдам? ај ако може уште ова и не те замарам :smir:

:pos2:Ми треба бројче на некоја гатачка од Скопје. Две другарки сакаат да пробаат нешо:)

:pos2:Ми треба бројче на некоја гатачка од Скопје. Две другарки сакаат да пробаат нешо:)
Има различни кажи на што сакаат да им гледаат...кафе,карти,ориз? :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom