За сите гитаристи....

Член од
28 декември 2008
Мислења
99
Поени од реакции
3
Полн со идеи..но незнам како да ги снимам на оваа компјутерче....како вие ги снимате своите песни(или коверс) на компјутерот....снимиф нешто на микрофон ама ништо не бидува..:toe:..а видете од прилика за што се работи....(((((((http://www.youtube.com/zikahendrix))))))???????сум глеал не некој теми за некои програмчиња ама ништо не фатив....

F

FallenHypaspist

Гостин
Мислам дека оваа тема ќе биде избришана...оти за ова може слободно да се дискутира на тема ''кајгана гитаристи''...

А јас лично користам + јако ти го претпорачувам Cubase SX 3 како најсабилен од Кјубејс династијата...Најчесто го користам во комбинација со Halion 3...и мислам дека не ми треба,те не ти треба ништо повеќе, а ти ѕирнав и линкот...добри ствари имаш таму..:smir:

Член од
28 декември 2008
Мислења
99
Поени од реакции
3
Мислам дека оваа тема ќе биде избришана...оти за ова може слободно да се дискутира на тема ''кајгана гитаристи''...

А јас лично користам + јако ти го претпорачувам Cubase SX 3 како најсабилен од Кјубејс династијата...Најчесто го користам во комбинација со Halion 3...и мислам дека не ми треба,те не ти треба ништо повеќе, а ти ѕирнав и линкот...добри ствари имаш таму..:smir:
абе поставив и таму некое прашање ама не се приметува баш лесно....а Cubase SX 3 е бесплатна или....????:toe:

F

FallenHypaspist

Гостин
Ха па нз...јас ја земав од еден пријател на цд...а побарај..можеби има некој торент по интернет..

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Полн со идеи..но незнам како да ги снимам на оваа компјутерче....како вие ги снимате своите песни(или коверс) на компјутерот....снимиф нешто на микрофон ама ништо не бидува..:toe:..а видете од прилика за што се работи....(((((((http://www.youtube.com/zikahendrix))))))???????сум глеал не некој теми за некои програмчиња ама ништо не фатив....

simni go AUDACITY (baraj preku google, bezplatno programce e), vrsi rabota ja so nego snimam

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
simni go AUDACITY (baraj preku google, bezplatno programce e), vrsi rabota ja so nego snimam
Да да, многу луѓе ми го имаат фалено ова. Го симнав ја дома, пробуев со микрофонче да се снимам, не испаднаа лошо снимките.

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Го имам Audacity користено долго време, закон програмче е но би препорачал нешто како Sonar за попрофесионална обработка :). Кој има кеш и сака добри снимки нека си земе една миксета и Shure SM-57 и ќе видите што јаки снимки се вадат со тоа чудо во Audacity :)

Член од
28 декември 2008
Мислења
99
Поени од реакции
3
Го имам Audacity користено долго време, закон програмче е но би препорачал нешто како Sonar за попрофесионална обработка :). Кој има кеш и сака добри снимки нека си земе една миксета и Shure SM-57 и ќе видите што јаки снимки се вадат со тоа чудо во Audacity :)
ама не прима vst plugin audacity....за тоа ми е....:toe:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Дечки, продавам гитарски процесор ЗУМ 3030 со 6 банки по 4 бои на секоја+ педало за вах (кое може да се користи за volume, hall идр ефекти) вградено со него.
Процесорот е добро сочуван и исправен.
Ако има заинтересирани, нека ми пишат на ПП, за цена ќе се договориме.
Поздрав.

Kajgana Shop

На врв Bottom