Утре средба за укинување на визниот режим

• Креатор на темата Креатор на темата canastaa
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто изборите пројдоа во ред утре на дневен ред ќе биде смислувањето нови бенџмарци за Македонија:toe::smir:

Искрено да ти кажам како да нема крај на нивните условувања....

Искрено да ти кажам како да нема крај на нивните условувања....

Ма не можат они нас да не ебат толку, колку што ние можеме да издржиме.:)

Ма не можат они нас да не ебат толку, колку што ние можеме да издржиме.:)

Абе не можат...ама затоа си прават долги паузи помеѓу две партии:vozbud:а ние и понатаму си се надеваме...во паузите:kesa:

Ќе биде, и со визите, и со преговорите, оваа година ќе е исклучително плодна за Македонија. Така ми кажа астралната карта :pos:

Се шалам море, кој знае што се може да се деси. Може ќе бараат од Македонија да го спречи глобалното затоплување како главен предуслов...

Абе некој ќе биде во право ..... ќе видиме за некој ден кој

Ќе биде, и со визите, и со преговорите, оваа година ќе е исклучително плодна за Македонија. Така ми кажа астралната карта :pos:

Се шалам море, кој знае што се може да се деси. Може ќе бараат од Македонија да го спречи глобалното затоплување како главен предуслов...
не бе да го намали нивото на морето ,да ги сичисти морињата и океаните од тој отпад што другите го испуштиле ,да преобрати 1 милијарда муслимани во христијани и атеисти

а јас тоа го видов на гравчиња

Турција е сосема друга приказна. Основен проблем за Еу во поглед на Турција е 90 милинони луѓе.

А овде основен проблем е само едно име?:smir:

А овде основен проблем е само едно име?:smir:

Не би требало, мора нешто да дадат си знаат и ку*вите бирократски. Македонија им е единствениот дипломатски експеримент што им успеал на балканов. Ако недадат ништо може да останат без ништо.
Мое мислење е дека либерализација ќе дадат а за преговори :toe:. Ова со визиве ќе биде како утеха.

На кое сакаат да му направат ребрендирање.

Ама “монополот“ останува ист,како со Телеком.:smir:

Не би требало, мора нешто да дадат си знаат и ку*вите бирократски. Македонија им е единствениот дипломатски експеримент што им успеал на балканов. Ако недадат ништо може да останат без ништо.
Мое мислење е дека либерализација ќе дадат а за преговори :toe:. Ова со визиве ќе биде како утеха.

Ме радува фактот што Русија конечно се вклучи во решавањето на Македонското прашање,па според денешната изјава на Рускиот амбасадор во земјава,треба да се откажеме од НАТО доколку сакаме Македонија да си остане Македонија со Македонски народ во неа.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom