Најдобар сум во...?

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Секој е посебен,секој е свој свет. Прашањето е :
Дали имаш нешто во што си најдобар ? (било што.. учење,философирање,некој спорт,играње кантер,скејтање,пиење,запознавање на типки,јадење на г**на,тепање... од најчудни работи до најнормални работи ВО КОЕ СИ ПРО .. го владееш тоа,а другите неможат или пак тешко им оди.

Зошто мислиш зошто баш ти си најдобар во тоа? кои привилегии/можности ги имаш со тоа?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Најдобар сум во играње Warcraft. Не велам најдобар зошто ретки се тие што ја играат ова стара игра и се многу добри. Му признавам на Патато од форумов, можеби ке прочите и ке каже дека се ретки. Играм многу време бател нет, сите дота дота јас запнав оваа градењево што е, по цели денови ја играв се учев некои си тактики брзо вадење и слично. Некако дојдов до добра игра, и шо знам еве и ден денес не сум играл можеби 1 година ама ако се врнам знам дека пак ке го имам тоа искуство. Про сум во тоа ама не НАЈДОБАР.

The G-Man

Кепец
Член од
6 декември 2007
Мислења
501
Поени од реакции
12
Про сум во Photoshop, Про сум во пливање, али не велам дека сум најдобар во овие работи... секако!

Знам да работам со 3Ds Max, но не сум толку добар

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.077
Најдобар сум во играње Warcraft. Не велам најдобар зошто ретки се тие што ја играат ова стара игра и се многу добри. Му признавам на Патато од форумов, можеби ке прочите и ке каже дека се ретки. Играм многу време бател нет, сите дота дота јас запнав оваа градењево што е, по цели денови ја играв се учев некои си тактики брзо вадење и слично. Некако дојдов до добра игра, и шо знам еве и ден денес не сум играл можеби 1 година ама ако се врнам знам дека пак ке го имам тоа искуство. Про сум во тоа ама не НАЈДОБАР.
Кога ќе носиш дома леб/пари од гејминг тогаш се нарекувај про. Исто и за тој над мене.

Не сум НАЈДОБАР во ништо, но сум добар во одредени работи. Обичен сум, не сум фенсии !!1!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Најдобар сум во просечноста. Море и таму сум просечен....

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Кога ќе носиш дома леб/пари од гејминг тогаш се нарекувај про. Исто и за тој над мене.

Не сум НАЈДОБАР во ништо, но сум добар во одредени работи. Обичен сум, не сум фенсии !!1!
Јас ти кажувам дека сум добар, како што кажа авторот во што се ПРО!? Така да му кажав и го кажав моето мислење. А ти во што си добааро во јадењето ?? :pos2:

DaN-MaN

Warlock
Член од
1 февруари 2007
Мислења
491
Поени од реакции
3
Најдобар сум во... незнам... скејт барем во илинден :D фотошоп нешо така знам... не ми текнува. ако ми текне ќе пишам попосле

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Па не дека сум најдобар, ама добар сум у ПЕС на Плејстејшн.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Во прдење.Прдам и смрди на 6 километри

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Најдобар сум во being myself. :pipi:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Од се што знам најдобар сум во фудбал најголем успех имам таму инаку кој сака може да се пробаме ПЕС 2009 да го исплескам газам и таму.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Во фрлање камења во далечина:pos2::pos2: (озбилен сум)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Нема најдобар во ништо. И кога мислиш дека си најдобар во нешто, секогаш има некој кој е подобар.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Нема најдобар во ништо. И кога мислиш дека си најдобар во нешто, секогаш има некој кој е подобар.
Како што рече и Трнот ќе се согласам со неговото мислење...
инаку јас за себе се сметам дека ме бива во сослушување и делење совети на другите, а за тоа дека сум најдобра во такво нешто, тоа би требало да го кажат другите.
Премногу преценување и самоувереност не е на арно..

Kajgana Shop

На врв Bottom