I
IBIZA SOUND
Гостин
abe recisi povekjeto svrsuvaat brzo,retki se tie so ne svrsuvaat brzo
ama zatoa ke i mavnis 2 ili 3 partii
ama zatoa ke i mavnis 2 ili 3 partii
А ако има згодни мајка,баба,стрина ? :nesum:Ko ќе почни да ти иди благото (оргазам шо го викаат у град) помисли на некоје женско од фамилија мајка, баба, стрина....
Прочитај ги сите постови погоре ќе се увериш, нема шо да се објасни повеќе, потешко се свршува со нив, а некогаш неможеш ниту да свршиш.Metono1[mkd];2448515 напиша:Нема ли некој да се најде, да објасни малце повеќе за Дурекс платформа, кондомите?
Имаше една заебанција,не знам дали на форумов или на друго место ја читав.Тоа што е напред некое си средство на Дурекс Перформа,а не платформа како што ги кажуваш има некоја функција да ги здрви завршетоците нешто како анестезија.И сега некој батка ја работи типката и едно време го вади кондомот и и го дава алатот во уста и оваа му го работи,едно време и се здрвува устата.....Е тоа било :kesa:Metono1[mkd];2448542 напиша:Значи вреди да се проба. После тоа да нема некој проблеми, инфекции или се е чисто и не штети на ништо?
Шо баба ќе беше оваА ако има згодни мајка,баба,стрина ? :nesum:
хаха,епа ако пробаш на баба тогаш си ретардаА ако има згодни мајка,баба,стрина ? :nesum:
Има , има и баби со 40тина години шо и ти радо би ги плеснал . :helou:Шо баба ќе беше ова