За ВМРОВЦИТЕ - Љубе или Груевски?

Љубе или Груевски?

• Вкупно гласачи
    166
ВМРОВЦИТЕ си гласаа за Љубе...ВМРОВЧИЊАТА си гласаа за никола :toe:

И скоро половина во анкетата гласаа есдеесовците за лубе :pos2::pos2::pos2:

Зборував за гласањата на изборите ..не за гласањето на анкетава :)

ВМРОВЦИТЕ гласаа за Никола, а комуњарите како SuicideMessiah и ХРисТоВ и дел вмровци гласаа за Љубе

Кој ВМРОВЦИ бе...дечињава шо направија 18 и се зачленија во вмро ко муви без глави ?

Па и за гласањето на изборите

Не те сфатиф..погоре кажа дека сдсмовците гласале за љубе на анкетава а сега ми викаш дека истото важело и за изборите = сдсмовците гласале за Љубе ?:tapp:

Зборував за гласањата на изборите ..не за гласањето на анкетава :)

Кој ВМРОВЦИ бе...дечињава шо направија 18 и се зачленија во вмро ко муви без глави ?

смешен си
поголемиот дел од Македонија се одлучи за ВМРО ДПМНЕ на Никола
што значи не се само дечињата
инаку тие се најбитни
тие се тие кои утре ќе ја водат државата
и не тропај зелени
ВМРОВЦИТЕ гласаа за ВМРО ДПМНЕ
а предавниците гласаа за Љубе, а после голем дел се вратија во ВМРО ДПМНЕ да бараат прошка и да плачат да бидат сфатени
абе бруки шо ќе прајш

Не те сфатиф..погоре кажа дека сдсмовците гласале за љубе на анкетава а сега ми викаш дека истото важело и за изборите = сдсмовците гласале за Љубе ?:tapp:

За тоа се расправаше на други теми, сега оваа тема е за друго, не мешај ако не си во тек со настаните.:tv:

а тие деца од 18 години немаат патриотски чуства? или само тие од 90тите се вмровци?

точно дека работел против интересите на Македонија
Македонија и денес пати од такви, но потеклото му е македонско

:nenene:. Потеклото му е Влашко како што каза претходно.
А националноста му е Бугарска. Човекот се чувствувал како Бугарин и ги сметал Македонците дека се дел од Бугарскиот нација.
Ако не сум Македонец ископајте ми го едното око. Ако не сум Бугарин ископајте ми ги двете очи.

Ако оваа негова реченица не ти кажува како се чувствувал тогаш ок Македонец е.

Плус погледни ги само неговите дела. Колаборист со Бугарите во време на Втората Светска Војна.

туку оф топик прашање дали Тоше беше македонец?

Да затоа што се чувствувал како Македонец.

:nenene:. Потеклото му е Влашко како што каза претходно.
А националноста му е Бугарска. Човекот се чувствувал како Бугарин и ги сметал Македонците дека се дел од Бугарскиот нација.

Ако оваа негова реченица не ти кажува како се чувствувал тогаш ок Македонец е.

Плус погледни ги само неговите дела. Колаборист со Бугарите во време на Втората Светска Војна.

сите знаеме како се чувствувал и во чии интереси работел
ама тоа што е македонец по потекло колку и да не ни се допаѓа неможеме да го порекнеме

Брат Љубе дефинитивно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom