За ВМРОВЦИТЕ - Љубе или Груевски?

Љубе или Груевски?

• Вкупно гласачи
    166
ти мешаш
види сега муабетов како оди
ти викаш дека бил влав а не македонец
јас ти викам дали сите власи кои се во Македонија не се Македонци

тој бил влав, но влав македонец
не е мешање баби со жаби ништо тука
епа влав македонец и македонец исто ли е? ти за него кажа оти бил македонев а не македонец со влашко потекло.
влав македонец што работи против интересите на македонија?И по интервјуа вика:Каков македонски народ блгари се тиа! Тоа ли е влав македонец

епа влав македонец и македонец исто ли е? ти за него кажа оти бил македонев а не македонец со влашко потекло.
влав македонец што работи против интересите на македонија?И по интервјуа вика:Каков македонски народ блгари се тиа! Тоа ли е влав македонец

точно дека работел против интересите на Македонија
Македонија и денес пати од такви, но потеклото му е македонско

туку оф топик прашање дали Тоше беше македонец?

Братот Љубе или е наивен или се прави наудрен. И на мало дете треба да му е јасно дека ова што го прави може да оди во полза само на нашиот драг транзиционен махер Бране Бранко Црвенковски кој одкако се врака во СДСМ на секој можен начин ке се обиде да предизвика раздор во ВМРО. Така да мене не ми е јасно како Братот кој се претставува како најголемиот Вмровец одеднаш ставовите на СДСМ му станаа поблиски отколку оние на ВМРО. Од каде сега одеднаш кај него се јави толкава желба за компромис за името со Грција? Што е тоа што толку му сметаше во ВМРО? Единството? Победите? Големиот рејтинг? Или ТОА ШТО НЕ ГО КАНДИДИРАА НЕГО ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ? Ај размисли па кажи ми.

Ljube ne zborase protiv Vmro tuku protiv dovcerasniot komunist Gorge Ivanov.

Може да направи за пасошите. Може да донесе закон со кое нема да се дозволи поседување на 2 државјанства. Земеш Бугарско, ОК тогаш нема Македонско државјанство за тебе.

Изгледа лично не си искусил дека е лошо во исто време да се тепаш со двајца( освен ако не си Џеки Чен). Поразот така е посигурен. Во моментов Бугарија не се меша многу многу во спорот. Иака такво нешто најавува.

E dobro ke go tepame eden a drugiot neka ne gazi

И кој е крив за тоа? Груевски? Додека Бугарите работеа да влезат во ЕУ нашите се грижеа како да ја шверцуваат нафтата до Србија, без Обединети Нации да дознаат.( ако ти текнува имаше блокада на Србија во тоа време) Се разбира не го правеа тоа од солидарност кон Србија.

Епа додека твојот брат Љубе не изненади сите нас со неговата неизмерна желба за компромис за името, Груевски не мрдна ни еден сантиметар од неговата позиција.

Pozicijata na Grujo---Republika Makedonija Skopje!!!

А кажи ми Ванчо Михајлов што бил? Македонец?

Cist Makedonec od Shtipsko

Got me:kesa:
ама тој ванчо не бил македонец !!!!!!

Ako bil Bugarin zosto bil progonuvan od fasisticka i komunisticka Bugarija!?

Во анкетава гласале повеќе активисти од сдс заЛубе, отколку вмровци. :toe:

не бил етнички Македонец туку влав
А зошто бил избркан не знам а ако знаеш пиши

Pa sho ako bil vlav??i jas imam malku vlashko, ama mora da znajs deka vlasite se najlojalnite ziteli na ova drzava primer Toshe Proeski.
A bil izbrkan od ko go ubil Protogerov i red drugi mucki, bugarskata drzava (ona na car Boris) go zabrani dejstvuvanjeto na VMRO na nivna teritorija i Mihajlov bese progonuvan.Toj izbega vo drugi zemji.Od ko padnaja fasistite dojdoja komunistite i se ocekvaja novi izmeni.Site mislea deka VMRO ke bidi dozvoleno, ama komunistite po volja na togasnite bugari resija da ne go dozvolat zosto bese anti bugarska organizacija za niv.I poslem tolku godini denes VMRO e dozvoleno i tie go velicat za nivno a nivnite dedovci do vcera ne sakaja da slusnat za VMRO.

ДА НЕ СЕ Б'РЗА с' РЕФЕРЕНДУМУ в' Македонија, т'ј като с'рбитѣ сѫ в' Вардарска Македонија близо 100 години. Казах' на брат' Лјубе, че Иван' Михајлов' ми каза да оставим' на хората в'в' Вардарска Македонија САМИ ДА СЕ ПРИСѪЕДИНјаТ' К'М' Б'ЛГАРИја!
На брат' Лјубе изказванието на Гн'. Михајлов' пред' автора не му хареса.

' цјалијат' този разговор' брат' Лјубе ми казваше, че е “македонец'

Брат' Лјубе почна да се смее на глупостите, че днешните “македонци” сѫ антични.

A ova e najgolemata glupost i izmislica pa Ljube vo predizbornata kampanja vo negovata pesna bese spomnat kako potomok na Aleksandar!!!

Љубе тебе не ти се јасни некои работи во текстот
правата Македонија за нив е бугарска
а ние сме вардарци
не тропај зелени

Брат' Лјубе не каза ласки работи за двамата последни кандидати, които искаха да управлјават' поробена от' с'рбитѣ Вардарска Македонија.
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Уште ги лажат комунистите!!!!!!!

Љубе ќе го дружите ли трифун костовски?
Слушнав ќе продолжел во политиката

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom