Братот Љубе или е наивен или се прави наудрен. И на мало дете треба да му е јасно дека ова што го прави може да оди во полза само на нашиот драг транзиционен махер Бране Бранко Црвенковски кој одкако се врака во СДСМ на секој можен начин ке се обиде да предизвика раздор во ВМРО. Така да мене не ми е јасно како Братот кој се претставува како најголемиот Вмровец одеднаш ставовите на СДСМ му станаа поблиски отколку оние на ВМРО. Од каде сега одеднаш кај него се јави толкава желба за компромис за името со Грција? Што е тоа што толку му сметаше во ВМРО? Единството? Победите? Големиот рејтинг? Или ТОА ШТО НЕ ГО КАНДИДИРАА НЕГО ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ? Ај размисли па кажи ми.
Ljube ne zborase protiv Vmro tuku protiv dovcerasniot komunist Gorge Ivanov.
Може да направи за пасошите. Може да донесе закон со кое нема да се дозволи поседување на 2 државјанства. Земеш Бугарско, ОК тогаш нема Македонско државјанство за тебе.
Изгледа лично не си искусил дека е лошо во исто време да се тепаш со двајца( освен ако не си Џеки Чен). Поразот така е посигурен. Во моментов Бугарија не се меша многу многу во спорот. Иака такво нешто најавува.
E dobro ke go tepame eden a drugiot neka ne gazi
И кој е крив за тоа? Груевски? Додека Бугарите работеа да влезат во ЕУ нашите се грижеа како да ја шверцуваат нафтата до Србија, без Обединети Нации да дознаат.( ако ти текнува имаше блокада на Србија во тоа време) Се разбира не го правеа тоа од солидарност кон Србија.
Епа додека твојот брат Љубе не изненади сите нас со неговата неизмерна желба за компромис за името, Груевски не мрдна ни еден сантиметар од неговата позиција.
Pozicijata na Grujo---Republika Makedonija Skopje!!!
А кажи ми Ванчо Михајлов што бил? Македонец?