За ВМРОВЦИТЕ - Љубе или Груевски?

Љубе или Груевски?

• Вкупно гласачи
    166
Љубе е заслужен за независноста на Македонија колку што Хитлер е заслужен за нобелова награда.

Aj kazi mi ti so sho zasluzi Gorge Ivanov da bidi pretsedatel a ne Ljube??
Dali so to sho preku nok go smena mislenjeto za Ramkovniot dogovor ili???Jas nego go pocituvav koga imase jasen stav protiv ramkovniot ama sega KAKO SHO MU SVIRI GRUJO TOJ TAKA IGRA

На Љубе кој му свири бугарското МПО Љубчо Црвенковски или сите заедно.А и нешто не беше сега антиалбански настроен

На Љубе кој му свири бугарското МПО Љубчо Црвенковски или сите заедно.А и нешто не беше сега антиалбански настроен

Bratce nemate dokazi samo naprazno zborate dodeka jas imam dokazi deka Ivanov bese protiv ramokoven a sega na mitinzi mi zbora za ramkovniot kako ke se zalaga za nego.

Немам доказицела кампања се поклопуваше со таа на СДСМ антиквизација вмроовчиња Груевски антиевропјанин.Љубе добар пријател со Бучковски средби со Црвенковски.Еден лош збор од Љубе за СДСМ не гагаа заеднички антидпмне кампања удри малку анализа не напразно

Немам доказицела кампања се поклопуваше со таа на СДСМ антиквизација вмроовчиња Груевски антиевропјанин.Љубе добар пријател со Бучковски средби со Црвенковски.Еден лош збор од Љубе за СДСМ не гагаа заеднички антидпмне кампања удри малку анализа не напразно

Pa i Nano Ruzin go zborase istoto, i Selmani i to znaci deka bea so SDSM??Ljube prijatel so Bucko of leleeeeee sho ne ke vi tekni.Na site vesti Grujo imase zabraneto da se emituvat inserti od mitinzite na Ljube zosto Grujo stravuvase od Ljube a ne od Frcko.

Уште поубаво од адвокатите на Јохан :toe:

Љубе во тој период 1991 година беше во Хрватска немој да ми објаснуваш глупости

Od koj advokati od Johan od Vancho Sehtanski od TMRO noviot koalicionen partner na Grujo?

Od koj advokati od Johan od Vancho Sehtanski od TMRO noviot koalicionen partner na Grujo?

тоа ти е
ти сега не убедуваш да не му веруваме затоа што му бил коалиционен партнер на Грујо
а на Љубе треба да му веруваме после сите глупости шо ги направи откако се врати од Хаг
занимливо

Еј олади :tv: Нејтан Дершовиц даде изјава
http://www.a1.com.mk/vesti/video.asp?Video=09/pega-14-03.wmv&VestID=105745

и повеќе информации
http://www.time.mk/?c=64b50e501635617f4973811188f88624

Немој безрезервно да веруваш во човек кој проба да профитира на овој начин :tapp:

тоа ти е
ти сега не убедуваш да не му веруваме затоа што му бил коалиционен партнер на Грујо
а на Љубе треба да му веруваме после сите глупости шо ги направи откако се врати од Хаг
занимливо

Pa gruevski najmnogu se plasi od Ljube sega zosto toj e najgolema zakana da mu go zemi premierskoto a i pretsedatelskoto(znajme dobro site deka toj e pretsedatel na RM) mesto.Vo predizbornata kampanja ne SITEL nikogas ne vidovme isecok od nekoj miting na Ljube??Ako saka normalno da vladej Grujo neka raspisi predvremeni parlamentarni i neka mu dava glasoj na imer selmani i nova demokratija pa neka vladej kako saka oti vaka uste nema 100% vlast, ali ameti e tuka nad glata na Grujo i so ke pobara mu prifaka ovaj.2 milioni narod gi prat budali prvo demek naprajvme dogovor za glasojte a od ko pobedi Ivanov nemalo nisto od dogovor.Grujo mu rece na ali 2014 albanec ke podrzime ama ti nemoj da kazvas pred javnost oti ke mi padni rejtingot mnogu.Haahahah prikazni za mali deca.

Pa gruevski najmnogu se plasi od Ljube sega zosto toj e najgolema zakana da mu go zemi premierskoto a i pretsedatelskoto(znajme dobro site deka toj e pretsedatel na RM) mesto.Vo predizbornata kampanja ne SITEL nikogas ne vidovme isecok od nekoj miting na Ljube??Ako saka normalno da vladej Grujo neka raspisi predvremeni parlamentarni i neka mu dava glasoj na imer selmani i nova demokratija pa neka vladej kako saka oti vaka uste nema 100% vlast, ali ameti e tuka nad glata na Grujo i so ke pobara mu prifaka ovaj.2 milioni narod gi prat budali prvo demek naprajvme dogovor za glasojte a od ko pobedi Ivanov nemalo nisto od dogovor.Grujo mu rece na ali 2014 albanec ke podrzime ama ti nemoj da kazvas pred javnost oti ke mi padni rejtingot mnogu.Haahahah prikazni za mali deca.

читни погоре Hitch што ти пиша
јас само ќе додадам дека ни сам не веруваш во постојве што ги пишуваш

Еј олади :tv: Нејтан Дершовиц даде изјава
http://www.a1.com.mk/vesti/video.asp?Video=09/pega-14-03.wmv&VestID=105745

и повеќе информации
http://www.time.mk/?c=64b50e501635617f4973811188f88624

Немој безрезервно да веруваш во човек кој проба да профитира на овој начин :tapp:

Дилемата ја наметна новиот во тимот на Јохан Тарчуловски, ангажиран од македонската влада

Pa mnogu normalno e ova angaziran od Grujo site znajme deka za pari 5 kila lajna ke izedi protiv Ljube.

Дилемата ја наметна новиот во тимот на Јохан Тарчуловски, ангажиран од македонската влада

Pa mnogu normalno e ova angaziran od Grujo site znajme deka za pari 5 kila lajna ke izedi protiv Ljube.

за Грујо е крив
јеах
и за Љубе што беше во Хаг и за Јохан и за 2001ва и за знамето и за името и за 1014та на Беласица Грујо е крив и за предавството на Гоце Делчев
абе за се Грујо е крив а сите други се прави
задоволен сега?

Според мене анкетата кажува се.

Јас имам достојна почите спрема основачите и градителите на ВМРО ДПМНЕ.

Но Груевски (заедно со луѓето кои застанаа позади него) е човекот. кој успеа да ја извади ВМРО ДПМНЕ од калот во кој што беше навлезена и да направи силна, европска партија. Да не заборавиме каква партија беше ВМРО ДПМНЕ кога од неа си замина Љупчо, да не го спориме фактот каква партија е ВМРО ДПМНЕ во моментов.

Груевски заслужува достојна почит и човекот заслужува на него да биде дадено правото и понатаму да ја води најголемата и најмоќната партија во Македонија.

И да не заборавиме кој се е дел од првиот тим на ВМРО ДПМНЕ. Еве ги овде,
Овие луѓе воопшто не се за потценување!

A sho ne e kriv za pravata na branitelite??Koj e toj da mu gi dava site prava na UCK-ite da gi zema vo koalicija a branitelite da gi ostava na ulica?Ako nekoj ja saka ova drzava i ako misli deka e roden Makedonec togas to se Branitelite od Dostoinstvo!!!Ama sega ke recite abe tie bugari se grci srbi i red drugi raboti.Bugarite sigurno ke recite oti Karakacanov mu ponudi pari i drzavjanstvo a tie go odbija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom