СОНЦЕ за нашите браќа!

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Во име на Македонците од окупираните делови, ја отварам темава за да им се заблагодарам на група наши граѓани кои доброволно и со сопствени средства, испратија подарок за Македонските заедници и организации во Албанија, Грција и Бугарија.

Подарокот се 3000 знамиња кои гордо ќе се веат на сите јавни и приватни собири за достоинствено манифестирање на македонската традиција и историја.

Големо браво и секоја чест за овој гест!

corba666

Аполитичен промакедонски
Член од
3 април 2008
Мислења
266
Поени од реакции
55
:bravo::bravo::bravo::bravo::zver::oeoeoe:Треба де се соберат и буквари и книги за нашите под окупација. Треба нешто да организираме.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
БРАВО , се наежив....

ПРЕКРАСНО Е .....

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Всушност вакви знамиња треба многу повеќе да се изработат кај нас,за да се заменат постоечките.Браво за акцијата која треба да продолжи со појак интензитет и масовност.:toe:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
A да има и од сегашново знаме (вентилаторов). Како и да е, тоа ни е официјално.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
после повеќе темни теми на форумов, очите ми светнаја од радост со оваа тема.

браво.

п.с. братот ќе ни доловиш ли кои се организаторите за и дирекно да им честитаме?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
A да има и од сегашново знаме (вентилаторов). Како и да е, тоа ни е официјално.
Привремено е,како што ни е привремена и референцата која требаше да трае 3 месеци ама изгледа ќе остане 30 години,со вакви власти кој не можат ни името да си го обезбедат што е основно право на секој човек од планетава.:toe:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
п.с. братот ќе ни доловиш ли кои се организаторите за и дирекно да им честитаме?
Доколку самите не изразат желба јас немам право, сепак не е ова гест заради лична промоција туку еден вид придонес кон нашите заеднички македонски стремежи.

На темава имате можност директно да им честитате. :smir:

Уште еднаш, браво!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Всушност вакви знамиња треба многу повеќе да се изработат кај нас,за да се заменат постоечките.Браво за акцијата која треба да продолжи со појак интензитет и масовност.:toe:
Интересно :) кој би не спречил да ги истакнуваме овие знамиња наместо она привременото? Секоја почит и за тоа знаме, сепак ни е наш национален симбол и го почитувам.

И честитки за Македонците.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
Доколку самите не изразат желба јас немам право, сепак не е ова гест заради лична промоција туку еден вид придонес кон нашите заеднички македонски стремежи.

На темава имате можност директно да им честитате. :smir:

Уште еднаш, браво!
Алал нека им е на идеата и на скромноста...да беа политичари ке се сликаа и лопатосаа од фалење

особено ми се свига финтата со типот во сенка..демек ве гледаме...

бравоооо

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Интересно :) кој би не спречил да ги истакнуваме овие знамиња наместо она привременото? Секоја почит и за тоа знаме, сепак ни е наш национален симбол и го почитувам.

И честитки за Македонците.
Секој кој ќе не спречи да ги истакнуваме таквите знамиња всушност работи против интересите на Македонија.Тоа што го почитуваш е знамето на Грчев,го измисли по желба на Киро со другарите.:toe:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Ај со среќа да се веат уште 1000 години.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Браво за иницијативата!!

Вакви гестови треба почесто да се прават!!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Секој кој ќе не спречи да ги истакнуваме таквите знамиња всушност работи против интересите на Македонија.Тоа што го почитуваш е знамето на Грчев,го измисли по желба на Киро со другарите.:toe:
Знам бе туку... друго ми е... под него гинеа наши војници и како да не го почитувам сега? Инаку јасно ми е дека имаме само едно и единствено ВИСТИНСКО знаме :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom