СОНЦЕ за нашите браќа!

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Веб-сајт
www.macedonianspark.com
Во име на Македонците од окупираните делови, ја отварам темава за да им се заблагодарам на група наши граѓани кои доброволно и со сопствени средства, испратија подарок за Македонските заедници и организации во Албанија, Грција и Бугарија.

Подарокот се 3000 знамиња кои гордо ќе се веат на сите јавни и приватни собири за достоинствено манифестирање на македонската традиција и историја.

ZNAME1.jpg

ZNAME2.jpg

ZNAME3.jpg

Големо браво и секоја чест за овој гест!

:bravo::bravo::bravo::bravo::zver::oeoeoe:Треба де се соберат и буквари и книги за нашите под окупација. Треба нешто да организираме.

БРАВО , се наежив....

ПРЕКРАСНО Е .....

Всушност вакви знамиња треба многу повеќе да се изработат кај нас,за да се заменат постоечките.Браво за акцијата која треба да продолжи со појак интензитет и масовност.:toe:

A да има и од сегашново знаме (вентилаторов). Како и да е, тоа ни е официјално.

после повеќе темни теми на форумов, очите ми светнаја од радост со оваа тема.

браво.

п.с. братот ќе ни доловиш ли кои се организаторите за и дирекно да им честитаме?

A да има и од сегашново знаме (вентилаторов). Како и да е, тоа ни е официјално.

Привремено е,како што ни е привремена и референцата која требаше да трае 3 месеци ама изгледа ќе остане 30 години,со вакви власти кој не можат ни името да си го обезбедат што е основно право на секој човек од планетава.:toe:

п.с. братот ќе ни доловиш ли кои се организаторите за и дирекно да им честитаме?

Доколку самите не изразат желба јас немам право, сепак не е ова гест заради лична промоција туку еден вид придонес кон нашите заеднички македонски стремежи.

На темава имате можност директно да им честитате. :smir:

Уште еднаш, браво!

Всушност вакви знамиња треба многу повеќе да се изработат кај нас,за да се заменат постоечките.Браво за акцијата која треба да продолжи со појак интензитет и масовност.:toe:
Интересно :) кој би не спречил да ги истакнуваме овие знамиња наместо она привременото? Секоја почит и за тоа знаме, сепак ни е наш национален симбол и го почитувам.

И честитки за Македонците.

Доколку самите не изразат желба јас немам право, сепак не е ова гест заради лична промоција туку еден вид придонес кон нашите заеднички македонски стремежи.

На темава имате можност директно да им честитате. :smir:

Уште еднаш, браво!

Алал нека им е на идеата и на скромноста...да беа политичари ке се сликаа и лопатосаа од фалење

особено ми се свига финтата со типот во сенка..демек ве гледаме...

бравоооо

ZNAME1.jpg

Интересно :) кој би не спречил да ги истакнуваме овие знамиња наместо она привременото? Секоја почит и за тоа знаме, сепак ни е наш национален симбол и го почитувам.

И честитки за Македонците.

Секој кој ќе не спречи да ги истакнуваме таквите знамиња всушност работи против интересите на Македонија.Тоа што го почитуваш е знамето на Грчев,го измисли по желба на Киро со другарите.:toe:

Ај со среќа да се веат уште 1000 години.

Браво за иницијативата!!

Вакви гестови треба почесто да се прават!!

Секој кој ќе не спречи да ги истакнуваме таквите знамиња всушност работи против интересите на Македонија.Тоа што го почитуваш е знамето на Грчев,го измисли по желба на Киро со другарите.:toe:
Знам бе туку... друго ми е... под него гинеа наши војници и како да не го почитувам сега? Инаку јасно ми е дека имаме само едно и единствено ВИСТИНСКО знаме :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom